• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: ano, budeme sice všichni nadávat, že Dark Souls 1 to nejsou, ale nic nám nebrání se k nim pak zase vrátit :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    huš! běž legrace!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    už se těším... fakt! bez keců... nelžu... opravdu se těším... je to takové to upřímné těšení... bež legrace... s pokorou... úctou... fakt se těším... nedělám si prdel... myslím to vážně... fakt!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    3
    TERZ
    TERZ --- ---
    _KOFILA_: Správná platforma, see you in The Lands Between!

Jinak, zítra prý padá embargo, internet bude plnej streamu, prazdnejch clanku, recenzi bez hodnoty, spoileru a zblebtu o Dark Souls 4. Držím všem palce při boji s tímto fenoménem doby!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Zaslali jste příjemci Sony Interactive Entertainment Network Europe Limited platbu ve výši 1,849.00 CZK
    TAP
    TAP --- ---
    všechno špatně, otevřel jsem Berserkra, asi budu muset jít na Hero build, to je zvěstování

VIRIK
    VIRIK --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP
    TAP --- ---
    ZUULUU: na hříbky (aka rats) je nejlepší tvrdá rána sekirou
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jó, to byly časy.. vánoce 2019 tušim :)
    [PHOW_SAATCH @ GameShots :: screenshoty z her]
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Koukal jsme na steam Elden Rings, recommanded je 1070 GTX. Tak počkám na první performance testy, možná dokoupím RAM na 16, zvaliduji, že PC port je v cajku a jdu do toho s vámi. Jen musím dojet Odyssey, chybí mi dva/tři achievementy a discovery tour. Pak Mistios uvolní místo na disku.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: na uvod mluvi Viktor o Sifu coby o Kung-fu Dark Soulsovce. Adoruju to vsude kde muzu, respektive hlavne v Playstation auditku, ale doporucim to i PS Master Race, pac vysel i na Epicu, tak ho doporucuju nakliknout do wishlist backlogu po dohrani Elden Ringu. [NAGASAWA @ Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: a hele, novej dil, jdu na to...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw dneska jsem si pustil novyho Modraka, kterej tam ma klasicky Viktora Bocana, kterej uz Elden Ring hraje a posteskl si, ze hleda, nenachazi a je trochu nestastnej, ze nema kam nakouknout co a jak vyresit, protoze zatim neexistuje zadna wikipedie :) Samozrejme se na tenhle moment tesil s tim, ze si na to vsechno budeme muset prijit pekne sami.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: já jsem taky DS1 z roku 2011 hrál až v roce 2015, kdy jsem je objevil, takže no stress :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: osudova chyba :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: kdo se bojí, nesmí do Mezizemí
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ČTYŘI pyčo :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    bojim se napsat cislo…