• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TAP
    TAP --- ---
    ZUULUU: na hříbky (aka rats) je nejlepší tvrdá rána sekirou
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jó, to byly časy.. vánoce 2019 tušim :)
    [PHOW_SAATCH @ GameShots :: screenshoty z her]
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Koukal jsme na steam Elden Rings, recommanded je 1070 GTX. Tak počkám na první performance testy, možná dokoupím RAM na 16, zvaliduji, že PC port je v cajku a jdu do toho s vámi. Jen musím dojet Odyssey, chybí mi dva/tři achievementy a discovery tour. Pak Mistios uvolní místo na disku.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: na uvod mluvi Viktor o Sifu coby o Kung-fu Dark Soulsovce. Adoruju to vsude kde muzu, respektive hlavne v Playstation auditku, ale doporucim to i PS Master Race, pac vysel i na Epicu, tak ho doporucuju nakliknout do wishlist backlogu po dohrani Elden Ringu. [NAGASAWA @ Dohrál jsem ...... (PC,XBOX,PS,NS games) HALL of Game na nástěnce!!!]
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: a hele, novej dil, jdu na to...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw dneska jsem si pustil novyho Modraka, kterej tam ma klasicky Viktora Bocana, kterej uz Elden Ring hraje a posteskl si, ze hleda, nenachazi a je trochu nestastnej, ze nema kam nakouknout co a jak vyresit, protoze zatim neexistuje zadna wikipedie :) Samozrejme se na tenhle moment tesil s tim, ze si na to vsechno budeme muset prijit pekne sami.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: já jsem taky DS1 z roku 2011 hrál až v roce 2015, kdy jsem je objevil, takže no stress :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: osudova chyba :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: kdo se bojí, nesmí do Mezizemí
    JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_: ČTYŘI pyčo :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    bojim se napsat cislo…
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: obtížnost prej nízká neni, takže je dost možný, že si to ta masa na základě vizuálu koupí, ale už nedohraje... což bude o to větší zábava
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    _KOFILA_: Uvidime, ja se snazim nic nesledovat, tesim se az si to budu objevovat. Dost zvazuju ze to zkusim hrat za maga, tak jsem zadne souls jeste nehral.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    v tom traileru je prd… spis me zarazi ze rozsiruji zakladnu a zplostuji to pro masy…
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TAP: Ještě porad odolávám. Vydrzim to. Musím.
    TAP
    TAP --- ---
    podlehl jsem. kouknul jsem na ten trailer. neměl jsem to dělat. sorry not sorry

JOPS
    JOPS --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tak jak? zacneme pristupovat do hypetrainu?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    NAGASAWA: trošku odbočka k filmům - dneska jsem dal na Netflixu OUTLAW KING, jestli se ti líbil Poslední souboj, tak to dej taky, odehrává se to po smrti Williama Wallace a natočený je to neskutečně... jestli jsi to teda už neviděl samozřejmě :)

Král psanec (2018) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/542128-kral-psanec/prehled/
    TAP
    TAP --- ---
    JOPS: jojo, deprived/waste of skin. mně se na tom líbí, že to nejdemokratičtější rozložení sil, člověk si vybere build za běhu. ale začátky jsou trochu tužší, to máš recht
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam