• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    L4MA
    L4MA --- ---
    PHOW_SAATCH: FIX pro stuttering na PC zde, skutecne to pomohlo:
    https://www.reddit.com/r/Eldenring/comments/t0q22j/possible_fix_for_pc_frame_rate/

tldr
    bud nastavit takty na GPU na pevno v necem jako Afterburner nebo:

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP: já šel zatim jenom na houby a na lesní ovoce, večer udělám smaženici a upeču bublaninu... a až se trochu posilním, ulovím něco na zítřejší grilovačku... třeba želvu nebo kraba... a nebudu nikam spěchat, dokud neprozkoumam každej centimetr Limgrave.... první průchod bude slow run
    TAP
    TAP --- ---
    já si dal 2 hodinky. DS1 mě naučily jedno zlaté pravidlo: nechoď jako lvl7 mimino do katakomb. tak jsem jako první našel kobky a taky tam zůstal
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: Podle recenzí na Steamu jsem měl docela obavy, co se týče PC portu, ale jede mi to jak víno! Jo, sem tam mi to trochu spadne na hodnoty kolem 45 fps, ale žádná tragédie. Osedlal jsem právě Torrenta a musim mizet do práce vytvářet hodnoty...fuck :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    jeste cca 2 HODINY a jdu se nechat ojet :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    chtel jsem to pustit o pulnoci, ale partnerka mi poradila, ze si to lepsi pustit az dnes po praci.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Mám za s sebou pět hodin, a furt umírám, dva minibossove za mnou. Jsam zahlcen, jedu za prisonera a po pěti hodinách mám furt stejný vybavení se kterým jsem začal....kůň je bozi
    JOPS
    JOPS --- ---
    Čekal jsem tady oslavné ódy na ER a vidím akorát smazaný příspěvky a o tom, že jdete hrát, ale zmínka, že to je boží tu žádná není :) včera jsem chvíli koukal na Agraela, fakt pár minut a jo, to mě bude bavit :)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    PHOW_SAATCH: PS5, this is the way! :)
    TAP
    TAP --- ---
    hey boy hey girl, superstars DJs here we go

TAP
    TAP --- ---
    PHOW_SAATCH: takhle zodpovědně jsem ještě poslední pivo nedopíjel. v 55 beru za kliku, to se stihne!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP: ještě jedno poslední a jdu! to znam :D
    TAP
    TAP --- ---
    hodina a půl a já sedim na pivě... snad to stihnu
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: Kolegové asi tuší

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Praise the… the fuck?

Fromsoftware.jp

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Takže to nejspíš pojedu 800x600 v 16ti barvách při 15 FPS :)

Majitelé PC by se měli mít na pozoru. Množí se totiž zprávy o tom, že Elden Ring má potíže s optimalizací a i na velmi silných sestavách neběží skvěle. Včera publikovaný day one patch měl upravit nejen vyváženost některých herních mechanismů (moje postava nyní neunese své brnění, děkuji pěkně), ale věnoval se údajně i výkonu a opravě chyb.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Sifu probehnu na zatah příští týden s čínským audiem, tak ti pošlu echo. Už to mám nadrceny co kdo kde a jak úplně jako první Dark Souls
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    nechcete dát Twitch linky na nástěnku? :)
    Teď koukám na Elajjaz a jo, jdu do toho :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    jinak ja mam teda dilema na koho pak koukat driv! uz ted sem nestihl nagu a sifu. ted tady pofrcite vsichni! :D ale taky si rikam, ze ikdyz zkuseni harcovnici, tak nova hra a snad budete trpet a to uvidim moc rad u kohokoliv! :)) uzijte si to nehlede na okolnosti! ja uz sem lehce hajplej, ale zatim odolavam! .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam