• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak už jsem narazil na dvě další větší lokace a jen se pět minut kochal...omylem vyvolal invadera kterýho sem udolal kouzlama...ale furt mám jen priblblej estoc
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: Hele ja nevim, treba všechny jeli ok, osobně jsem zažil jen ten Prepare to Die edition fail, jinak vždycky konzole. Ale vždycky když je nejakej problém, je v tom PC port :P xD (dělám si srandu samozřejmě, jestli to jede na pytel tak mě to sakra mrzí protoze ta hra je jasne GOAT)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: já jsem na PC neměl se žádnou souls hrou nikdy problém... asi jsem divnej nebo jsem měl štěstí
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    TERZ: Praise the PS5!
    TERZ
    TERZ --- ---
    KOZLIKK: njn PC, tam snad zadnej From nikdy nefungoval :P jede to krásně, nevim jestli plnejch 60, obcas mam pocit že to jde trošku níž při prehnanej scénách ale jede to líp než kterejkoli předchozí FS release Dayq, včetně Sekira, kterej byl víceméně bez chyby
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Je předběžný to ještě nějak hodnotit, ale s GTX 970 Ti/16 GB RAM/ i5/SSD ve Full HD zatim celkem v klidu... interiery 50-60 fps, exteriery 30-50 fps
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    tady je k tomu video od ACG - https://youtu.be/Yma9dJRAlo4

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Hrál jsem ráno s Xbox controllerem na PC a nefungoval mi chvíli při potvrzování v tutorialu, odklikal jsem to enterem a ve hře už ok.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ja teda zatim taky nejsem nikterak nadsenej - nepodporuje to UW monitory, gamepad mi naststi funguje, ale furt je to pro me jako ovladat to nohou, K+M sice funguje v pohode, ale zas na druhou stranu mi to vyhazuje jen gamepadi tooltips (nicmene to je jen holt o zvyku na ovladani), serou me vsude rozhazeny message:p a nejaky extremni graficky orgie se taky nekonaj, nevypada to spatne, ale furt to vypada jako lepsi prumerny MMocko (a stromy teda vypadaj echt pedelne:p) - cekal jsem trochu vic - ale je to holt zda se jen PS5 port bez nejaky pridany hodnoty.

takze jsem to zatim dal stranou a kouknu na to az o vikendu
    L4MA
    L4MA --- ---
    KOZLIKK: je to naprosto v pohode, az na ten resitelnej stuttering. 2070s, 1440p, max settings. PS5 unlocked framrate, a v performance to nedokaze bezet 60 a v quality to nedokaze bezet 30.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    nesyckuj, hodlam prijit domu a hrat s klidem. zadny dojebavky.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    TERZ: no a jak to bezi na PS5? cetl jsem, ze ten release patch to na PC uplne dojebal. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak ja jsem nasranej...

Nefunguje mi na PC joypad. A co koukam, tak nejsem jedinej.... KURVAAAaaaaa
    L4MA
    L4MA --- ---
    NAGASAWA: spatny, nema to ani locklej framrate na 30 fps, PRO se drzi, stara sub 30...

Elden Ring | PS4 - PS4 Pro - PS5 | Graphics Comparison
    https://www.youtube.com/watch?v=Xr1KN0VhNVE
    TERZ
    TERZ --- ---
    No co na to říct, naprosto zaslouženě hodnocené, prolejzám každej kout, každej milimetr, likviduju ty sráče jednoho po druhým! Masterpiece. Tohle budeme hrát roky! GG WP
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PS4 cajk? Nepoustel to nekdo?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    L4MA: skvělý, dík moc... namaxuju to, co to půjde
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já to jel chvíli v noci, Xbox verze je úplně v pohodě

L4MA
    L4MA --- ---
    PHOW_SAATCH: FIX pro stuttering na PC zde, skutecne to pomohlo:
    https://www.reddit.com/r/Eldenring/comments/t0q22j/possible_fix_for_pc_frame_rate/

tldr
    bud nastavit takty na GPU na pevno v necem jako Afterburner nebo:

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP: já šel zatim jenom na houby a na lesní ovoce, večer udělám smaženici a upeču bublaninu... a až se trochu posilním, ulovím něco na zítřejší grilovačku... třeba želvu nebo kraba... a nebudu nikam spěchat, dokud neprozkoumam každej centimetr Limgrave.... první průchod bude slow run
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam