• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: jak neumíš přivolat koně... u báby u bonfiru na kopci dostaneš Spectral Steed Whistle na přivolání, ne
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS:to znám, v DS2 jsem skončil asi s milionem itemů v invetáři, který jsem nikdy nepoužil :)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    JOPS: hrajes na PC ne? tam prece musi jit prebindovat nastaveni nebo ne?
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem chcipl zatim jednou na zacatku s prvnim protivnikem.

Porad mam pocit, ze je neco spatne na ovladaci. Ze potvrzovani je opacne nez u Dark Souls :) ale to neberu jako minus. Mam odehrano zatim cca 40 minut a za me fajn.

Ale, mam jedno ale. Multak funguje zatim mizerne, nekdo si Vas vyvola a vydrzi spojeni tak tri minuty a pak konecna. Network Error. Takze jsem jeste nechcipl a zvykam si na ovladani. Boj je v pohode, tam se moc nezmenilo a vite jak, jsem stara skola a stareho psa novym kouskum nenaucis. Ja se bojim cokoliv pouzit, abych toho pozdeji nelitoval, ze jsem si to vyplejtval :)

No a jeste neumim zavolat kone a pritom uz bych ho mel mit.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Jsem ve hradě a přijdu si jak při prvním průlezu Sens Fortress před více jak deseti lety...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JOPS: pekna hracka:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak uz funguju. Jsem zapomnel, ze mam pripojenej k PC 3D Connection a to mi delalo bordel. Odpojil jsem to a nazdar bazar

GANDHI
    GANDHI --- ---
    JOPS: zrovna xbox controller mi jde uplne v pohode - ale koukal jsem, ze v tech recenzich na steamu si na to nekolik lidi taky stezovalo
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak snad uz za hodku dve, ja.
    TERZ
    TERZ --- ---
    VITEKK: Jestli myslis tu Cave of Knowledge tak skokem dolu si zvolil cestu tutorialu, když to projedes, vratis se tam kde si spadnul.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kdo tady jede na Steamu?
    JOPS
    JOPS --- ---
    RUDOLF: xbox controller...

jdu to potupne zkusit na klavesnici a mysi a pak to asi vratim
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    Tady se řeší performance, ale mě stejně vždycky víc zajímají tyhle informace :)
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja hned na zacatku spadl dolu do ty diry k ohnicku a ted nevim jak se dostat zpatky :-§
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    JOPS: co máš?
    DUDEL
    DUDEL --- ---
    hra ti niekto na PS4pro? je to v pohode alebo mam cakat na PS5? :))
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak už jsem narazil na dvě další větší lokace a jen se pět minut kochal...omylem vyvolal invadera kterýho sem udolal kouzlama...ale furt mám jen priblblej estoc
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: Hele ja nevim, treba všechny jeli ok, osobně jsem zažil jen ten Prepare to Die edition fail, jinak vždycky konzole. Ale vždycky když je nejakej problém, je v tom PC port :P xD (dělám si srandu samozřejmě, jestli to jede na pytel tak mě to sakra mrzí protoze ta hra je jasne GOAT)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: já jsem na PC neměl se žádnou souls hrou nikdy problém... asi jsem divnej nebo jsem měl štěstí
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    TERZ: Praise the PS5!
    TERZ
    TERZ --- ---
    KOZLIKK: njn PC, tam snad zadnej From nikdy nefungoval :P jede to krásně, nevim jestli plnejch 60, obcas mam pocit že to jde trošku níž při prehnanej scénách ale jede to líp než kterejkoli předchozí FS release Dayq, včetně Sekira, kterej byl víceméně bez chyby
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Je předběžný to ještě nějak hodnotit, ale s GTX 970 Ti/16 GB RAM/ i5/SSD ve Full HD zatim celkem v klidu... interiery 50-60 fps, exteriery 30-50 fps
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    tady je k tomu video od ACG - https://youtu.be/Yma9dJRAlo4

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam