• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    OK, dobře, přemluvili jste mě. Večer zase po letech zapnu Bloodborne a ověřím si, že mi to jde pořád stejně mizerně. Aspoň ušetřím! :-D
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja hral asi hodinu a pul, ale z toho sem hodinu modeloval tu nejhezci rostenku..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: jak neumíš přivolat koně... u báby u bonfiru na kopci dostaneš Spectral Steed Whistle na přivolání, ne
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS:to znám, v DS2 jsem skončil asi s milionem itemů v invetáři, který jsem nikdy nepoužil :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    KOZLIKK: kdyz ja nevim, jestli to je spatne :) ale mozek mi na to reaguje jinak, uz jsem si i zvykl, ale potvrzovani hornim tlacitkem tusim na PS nebylo :)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    JOPS: hrajes na PC ne? tam prece musi jit prebindovat nastaveni nebo ne?
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak jsem chcipl zatim jednou na zacatku s prvnim protivnikem.

Porad mam pocit, ze je neco spatne na ovladaci. Ze potvrzovani je opacne nez u Dark Souls :) ale to neberu jako minus. Mam odehrano zatim cca 40 minut a za me fajn.

Ale, mam jedno ale. Multak funguje zatim mizerne, nekdo si Vas vyvola a vydrzi spojeni tak tri minuty a pak konecna. Network Error. Takze jsem jeste nechcipl a zvykam si na ovladani. Boj je v pohode, tam se moc nezmenilo a vite jak, jsem stara skola a stareho psa novym kouskum nenaucis. Ja se bojim cokoliv pouzit, abych toho pozdeji nelitoval, ze jsem si to vyplejtval :)

No a jeste neumim zavolat kone a pritom uz bych ho mel mit.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Jsem ve hradě a přijdu si jak při prvním průlezu Sens Fortress před více jak deseti lety...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JOPS: pekna hracka:)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak uz funguju. Jsem zapomnel, ze mam pripojenej k PC 3D Connection a to mi delalo bordel. Odpojil jsem to a nazdar bazar

GANDHI
    GANDHI --- ---
    JOPS: zrovna xbox controller mi jde uplne v pohode - ale koukal jsem, ze v tech recenzich na steamu si na to nekolik lidi taky stezovalo
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak snad uz za hodku dve, ja.
    TERZ
    TERZ --- ---
    VITEKK: Jestli myslis tu Cave of Knowledge tak skokem dolu si zvolil cestu tutorialu, když to projedes, vratis se tam kde si spadnul.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kdo tady jede na Steamu?
    JOPS
    JOPS --- ---
    RUDOLF: xbox controller...

jdu to potupne zkusit na klavesnici a mysi a pak to asi vratim
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    Tady se řeší performance, ale mě stejně vždycky víc zajímají tyhle informace :)
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja hned na zacatku spadl dolu do ty diry k ohnicku a ted nevim jak se dostat zpatky :-§
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    JOPS: co máš?
    DUDEL
    DUDEL --- ---
    hra ti niekto na PS4pro? je to v pohode alebo mam cakat na PS5? :))
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak už jsem narazil na dvě další větší lokace a jen se pět minut kochal...omylem vyvolal invadera kterýho sem udolal kouzlama...ale furt mám jen priblblej estoc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam