• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PHOW_SAATCH: Hraju všechno možný na všem možným. Prakticky cokoli kromě sportů a souls :-) https://howlongtobeat.com/user?n=deefha&s=games&completed=1
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    DEEFHA: A u čeho se bavíš? Opravdu mě to zajímá, nehraju jen souls hry (btw: BB a ER jsou poněkud hodně jinde, i když je vyrobilo stejný studio, je to jak srovnávat muzeum mučících nástrojů se safari :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PHOW_SAATCH: Hele ani ne, já radši hraju to, u čeho se bavím :) Ale budu vás tady bedlivě sledovat.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    DEEFHA: tvoje smůla :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: lidi si nakupujou atypickej hw a čekaj, že na tom musí běžet úplně všechno v den vydání, jejich blbost... zatim co já z Elden Ringu seru maggi v kostkách (na docela běžný sestavě :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    ZUULUU: Tak ne, Bloodborne pořád nic. Zase nejsem schopen dostat se přes toho prvního blbečka se sekerou. A kromě toho mě to prostě nebaví :-D Tím pádem Elden Ring skipnu taky, těšilo mě.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    A message about some performance issues in ELDEN RING | Bandai Namco Europe
    https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/message-about-some-performance-issues-elden-ring
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    taky jsem žádnej spoiler nezaznamenal
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    FRIZER: to spis tak pro priste, ja jsem network test nehral, streamy nesledoval, videl jsem dva trailery a to me stacilo. :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Co je konkretniho na tom co tu proběhlo?...vse co tu zaznelo viděl každý během networktestu....wow, je tam hrad a asi manik na koni...
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    hele nechcete tyhle konkretni veci davat do spoiler tagu? ja si to tu klidne na mesic unbooknu, ale prijde mi to jako mnohem ohleduplnejsi reseni vuci vsem. :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Ne, ani ve třech, teď mě zpracoval první demigod, tak půjdu zas courat po světě...
    JOPS
    JOPS --- ---
    uz jste dali toho prvniho debila na koni? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    jen si sem odkládám...
    ---

Set Launch Options on Steam

The Steam Game Launch options allow you to change the settings of a game before starting the game. The command will supersede all the default settings of the game. Here is what you need to do.

Launch Steam client
    Go to Library, right-click Elden Ring and select Properties
    Click on SET LAUNCH OPTIONS…
    Type -USEALLAVAILABLECORES -high and click Ok.

This is what it fixed for me but check other tips here
    Fix Elden Ring Stuttering and FPS Drop – QMGames
    https://quoramarketing.com/fix-elden-ring-stuttering-and-fps-drop/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: tak já to zkusim, ale běda, jestli se mi to nepovede! :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: ja nectu zpravy, ja kdyz bojuji a stojim na krvave skvrne a zaroven tam je zprava tak si zkus prepnout zbran :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: stromy jsou trochu srandovní, no... ale tak aby to běželo nějak rozumně, musej bejt ty animace asi trochu osekaný, jinej důvod nevidim.. a jinak bojuju a nečtu zprávy, nejsme tady ve čtenářskym klubu, Kefalín! :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak moc nevim co delat, ale beham tam jak potrefenej dement, dva minibossiky jsem porazil. Ti byli celkem easy, nekolika lidem jsem pomohl, ale bud jsem na spatnem miste, tam me vypina takove vetsi hovado. Coz o to, hovado obcas sundam, ale ty sipy co litaj kolem mi to moc neulehcuji. Tak jsem tak trochu zbabele zmackl run a nazdar :D

Jako, 10/10 zatim ani omylem. Hraje se to dobre, ale mam tam par veci co me sere.

Stojite na miste, kde je vice znacek a sipkou doprava nebo doleva menite, kterou zpravu chcete precist. ALE DOPRDELE, kdyz potrebujete vymenit zbran, tak na nicem takovym nesmite stat, jinak jste v prdeli. Mne se to stava docela dost casto, ze v zapalu boje, kdy za mnou bezi dve roty vojaku, tak nejsem schopen obcas prehodit zbran, protoze stojim na zpravach.

A co me strasne rozciluje, tak jsou stromy, kdyz fouka vitr, to musel grafik modelovat, kdyz byl napumpovanou nejakou veselou drogou :)

Ale jinak se mi to libi. Uz trochu chcipam, nekteri enemaci me prekvapili svou agresivitou. Za me lepsi dvojka :)
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    OK, dobře, přemluvili jste mě. Večer zase po letech zapnu Bloodborne a ověřím si, že mi to jde pořád stejně mizerně. Aspoň ušetřím! :-D
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja hral asi hodinu a pul, ale z toho sem hodinu modeloval tu nejhezci rostenku..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: jak neumíš přivolat koně... u báby u bonfiru na kopci dostaneš Spectral Steed Whistle na přivolání, ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam