• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: chapu. ja ten hrad prosel komplet uz 3 krat :D vcera jsme hráli jolly cooperation. Ja ani tak nemam problém s bossama ty padaj jak nic ale neustaly nutkani se vracet s tim ze sem neco urcite vynechal, ze sem neco prehlidl. Tu uvodni cast mapy sem prosel nescetnekrat. Nejhorsi je ze to tak fakt je, vzdycky najdu něco co sem předtím nepotkal, neviděl nebo sem na to zapoměl. Tímhle tempem se z Limgrave nikdy nedostanu (a vůbec mi to nevadí)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: abych řek pravdu, ještě jsem si neprohlíd ani desetinu věcí, co mam v inventáři :D potřeboval bych na Elden Ring tři mozky... třeba dneska mě po dvaceti hodinách ve hře napadlo, proč vlastně nejedu claymore obouruč s weapon artem a asi jsem moh dát většinu minibosssů mnohem rychlejš, ale to objevování a zkoušení je na tom právě nejlepší.. a to jsem ještě pořádně nevyzkoušel tu třetí lahvičku, kterou si můžeš namíchat... jak jsem jezdil tim světem, lez na mě takovej pocit krásy, ale zároveň prázdnoty.. a teď v tom hradu se to úplně zlomilo a jedu na čistej adrenalin
    TERZ
    TERZ --- ---
    Žádný spoiler, jen info co se ve hře dá udělat ale pro jistotu označuji.

Pro info, ve hřeje možnost respecu a kupování smithing stone.

pokud je na tom někdo podobně jako já a strávil 30h v půlce Limgrave, možná bude za tu informaci rád. :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: potrebuju ty dvojkovy a trojkovy.. bez toho se strasne klouzat muzu
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: huh, me jedna tahle mrcha prenesla na sloup, kde byl jen obr/golem boss a bez jeho zabiti se neslo dostat pryc - a ja tam s levelem nula nula nic, protoze jezdim na kozlovi do daleka a zapominam levelovat :-/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Já zas běhal po mapě jak splašenej a našel hromadu smithing stones [2]-[4], ale ty mi byly úplně naprd, protože jsem potřeboval [1] na základní upgradu claymoru.. a dneska ráno jsem konečně narazil na farming spot, kterej jsem na začátku úplně přehlíd... no a už to jede... už se to nabaluje jak sněhová koule :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    VON_GILOTINE: Jo, to jsem měl podobně, akorát najednou přilítla nějaká velká modrá koule a měl jsem po ptákách
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak skvely to neni, ale dobry to je dost, a hlavne je to zabava na to koukat.
    de tam primotat i ta homovrána velká. hehe.

nejvetsi radost mi vcera udelal PATCHES!! a samozrejme jsem ho nekompromisne zabil. jeho skemrani jen nasobilo radost
    TAP
    TAP --- ---
    VON_GILOTINE: už máme cummdungeon v ER, jo?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    velice se mi libilo, kdyz jsem otevrel truhlu a preneslo me to na druhou stranu mapy. tak jsem po kratkem farmeni tamejsich +200 runes bojovniku odjel konem domu a cestou nasel lokaci kde se vrazdi tyranosauri psi s normalnimi vojaky a jen jsem sedel a nechal naskakovat +5k, sweet free farming..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: psal jsem to vcera klukum, ale stealth je pro me vylozene Metal Gear Solid 5. Kdyz jsem videl kozu, mel jsem nutkani ji poslat na zakladnu heliovym balonem, jako ovce v MGS a doufam, ze tam budou kartonovy krabice.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jo, musim začít chválit. Po dlouhý době mě baví stealth. V hradu jsem si hned vzpomněl na Thief 1 a na Sekiro. Mam štít z rudý meduzy, kterej blokuje skoro všechno. Parry jde krásně. Nekonečná louč. Nízkej fall dmg. Jump attack. Všechno krásně vyladěný. Může to působit, že je to zjednodušený, ale všechno to slouží lepší hratelnosti. Je to víc arkáda a to mi teď aktuálně sedí.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: měl jsem na mysli spíš level design, kde byl promyšlenej každej centimetr
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    No, Elden bude v rozmanitosti buildů úplně jinde než předchozí díly. Ty ashes tomu dávaj hroznou hloubku. Sem zvědav na buildy až to lidi budou mít dohrány. Já jedu magii...do toho mám meč. Napadla mě plechovka a co se dělá s mágem, preskaces kouzla a nandas mu co to de....nj, jenže díky ashes dupnu do země a zmrazim ve 180 stupňů všechno před s sebou....a ten faith bude taky silenej...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: zejtra do práce ideál, jsem zvědavej, jestli už Viktor od minule sehnal nějakou normální zbraň :) btw mam vagabonda s claymorem, i když jsem to původně plánoval jinak, a popravdě si nějak nedokážu moc představit, že budu zkoušet x různejch buildů jako u DS1... ten start a průchod je tam tak geniální, že u ER už to nebude imho tak zábavný... ale rád se budu mýlit
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Si s dovolenim odlozim, kdybyste si chteli odpocinout od hrani, ale ER by vam chybelo : https://open.spotify.com/episode/3xicLdB2WLphIsze8qL7l5?si=i038rVypTfG9WZgZElI1yw&utm_source=copy-link
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FRIZER: tady level 30... jsem se kochal
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak level 50, ta kombinovatelnost je neuvěřitelná....našel sem někde v dungeonu skvělý ashes, narval je do meče plus patnáct a šel pomáhat s jedním bossem, nikdo mě nevolá , tak se otočím na druhou stranu a něco mě napadne.....a najednou mám spot kde třikrát dupnu do země a 1500 soulu, měřil sem opakování, a za minutu mi to dá 7,5k...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem projel půlku světa, vrátil se zpátky na začátek, vlez konečně do Stormveil Castle a vše odpuštěno. Souls are back.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    _KOFILA_: Mě ale nejde vubec o souly...ty obry dam z kone na pět úderů, hlavní je nafarmit co nejvíc Rune Arc....a čim víc jich bude, tím lépe.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: prostředí to táhne, no, tak snad to nebude jak Horizon, kde jsem projel svět, pokoukal, dal kus příběhu a odinstaloval... čekal jsem, že to bude velkej svět, ale že když vlezeš do indooru, budou to klasický souls se všim všudy... což tak zatim nevypadá...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam