• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: prostředí to táhne, no, tak snad to nebude jak Horizon, kde jsem projel svět, pokoukal, dal kus příběhu a odinstaloval... čekal jsem, že to bude velkej svět, ale že když vlezeš do indooru, budou to klasický souls se všim všudy... což tak zatim nevypadá...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Pripadam si v tom svete jak turista. Vyvar uz dochazi, muffiny aka spunty do vany taky… Dnes to jeste poradne podojim! Narovinu — jsem prekvapen. Sice mrtvy obrovsky svet ale po tom co jsem po dvaceti hodinach spadnul do truhly, nevychazim z udivu… Hodne mi to pripomina online mmo svety, instance farmeni… To vidim spis jako negativum… Uvidim cim me udrzi v tom svete zustat, protoze jak dojde turismus, bude to spis marast…
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dlouhý cestování se vyplatí! Kurňa, bál jsem se, ale začíná se mi to zažírat pod kůži!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    FRIZER: Jasny, clovek se nauci ty jeho udery s dlouhym naprazenim, ale na grind ve fazi lvl kolem 25 doporucuji Warmasters Shack a jezdit na jih na ty obry s mecem… Nesesednu z kone a na 5 kouzel Rock Sling to jede neskutecne rychle…
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Bloodborne je to dost to je fakt. Stit jsem si musel koupit a zjistuju ze spis prekazi
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Pozor mirny spoiler : Vcera v noci trochu rozcarovani, asi do dvou jsem zabijel nekromacer summoner bosse, co jezdil na pramici na jezirku a vyvolaval kostlivce. Klasicky jako DS se to vubec nedalo hrat, musel jsem kolem litat na tom kono-kozlovi partizanskou technikou "uder a utec." A pak hned za nim fantom pred bonfirem, jeptiska se sekackem - opet se to se stitem nedalo uhrat a musel jsem se snizit k rollovani, coz nesnasim. Kurva, ja chci funkcni stitovou mechaniku a zadny bloodborne kraviny!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TAP: necham tu tvou party otevrenou a budu hlidat nez prijdes… teseni! jako coop je to fantasticky!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: dneska jsem to zapnul a narazil na první dungeon, kde je třeba otevřít dveře z druhé strany... svět začíná být zase v pořádku
    TAP
    TAP --- ---
    _KOFILA_: právě končím! až bude slunce nad západní pláží, setkáme se někde mezi mezi hopsající kozou a švestkovým sadem
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Malinko jsem si privstal a jdeme na to!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TERZ: to si tady jen tak odlozim a prosim reaguj znovu az budes vedet… jeste z toho krkam a uz si nikdy v zivote nepridam… hrozne velky… nechces vetsi… toto je prvni novodoba hra co nepotrebuje DLC…
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    RIVEEK: na jih!
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Jo a co noci se dejou nejaky nepristojnosti. Potkal jsem nejak by ho strasnyho nazgula na koni :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Tyjo tak dnesek po 9h vypinam. Je to parada. Udelal jsem naháče s tim ze z nej udelam kouzelnika a zatim vypadam jak rizlej husita se španelskou inkvizici. Hul na sorcery nemam tak jsem koupil aspon talisman na miracles. Zatim teda heater shield a remdih +3. Horko tezko jsem umlatil zapalenym remdihem toho vola agrasivniho v hradu uff asi na 15x jsem na nej sel
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: už jsem nějaký - i poměrně vzdálený - indoory navštívil, ale většinou byly dost prázdný, proběh jsem je, pobral pár itemů a zase rychle vypad... všechno je strašně obrovský, ale neni to tak promyšlený jako DS1/3...chybí mi tam trochu tý strategie... teda zatim, protože ty důležitý hrady a zámky jsou ještě zamčený... uvidíme
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Dropl mi "great mace" obri kyj! Hura! S zweihanderem moje nejoblibenejsi zbran z DS1, ta hra mi snad cte myslenky! Ale jeste na ni musim udelat asi 150 levelu do sily (no dobre, tak jen 6). Konecne jsem uz chcipnul - jako mi prijde, ze hrani se stitem mi zatim moc proti velkejm potvoram ala obri a medvedi moc nefunguje, ale co uz, o tom to je.
    A asi zacinam trpet agorafobii a chybi mi stisnene jeskyne a nejake pekne indoory hradu a katedral. Bylinek a kosti mam plny pytle, ale nejake hrady a zamky bych rad navstivil...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    vyvoe, PC masters :D
    TAP
    TAP --- ---
    PHOW_SAATCH: takhle jsem hrál na kancelářským CPU Division. bral jsem to jako přidanou obtížnost, protivníky jsem viděl jen v minimapě :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: jo a jedu na max detaily a hra je stabilní. Byli jen ty úvodní dva pády a od tý doby pohoda.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Největší prča byla, když se mi jednou nenatáhly modely protivníků, a bojoval jsem jen protí bílejm lockovacím tečkám, co lítaly ve vzduchu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam