• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VITEKK: potřebuješ ho nutně pižlat sólo?
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    sim vas jedu astrologa, narazil sem na margita: kouzlo mu skoro nic nedela, muj short sword taky ne, to jako musim pretrpet nebo se nekde mocne nalevelovat nebo jak ho mam upizlat s mym chatrnym zdravim a tema trema healovacima lahvickama, kdyz aspon nejakou potrebuju na manu.. ??
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    PHOW_SAATCH: Neee, prosím je to ne :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Ten člověk mě fakt baví :)

Elden Ring | 1# Český Gameplay / Let's Play hardcore akčního RPG na Xbox Series X | CZ 4K60 HDR
    https://www.youtube.com/watch?v=4lZPpaBv7yU
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: tak milimetr po milimetru jsi to evidentně neprošel :D stejně jako já... vždycky o něco omylem zakopnu, někam spadnu a něco najdu
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Taky jsem nepobral že v single hře je cookbook duplikovaný, i když nabízí to samé.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já mám jen 10 hodin a řídím se pravidlem, grind jen pokud vynáší a pokud se tím něco učím. Ale hra mě teleportovala do kyselích lázní, kde se to hemží vzkazy i wanna go home, kdyź člověk přejde nějakou challenging sub-oblast, tak no hope there. Ale objevil jsem magickou hůl, jen nevím zda chci být kouzelníkem - by design člověk nemůže mít postavu co se naučí vše.

Na grindu mě baví, že si oblasti člověk pomalu prohlídne. Něco, co by ale dávalo větší smysl v AC hrách. A moje zkušenost z velkých map, zkusit si co nejvíce užití jeden biom, než se přesunout jinam. Vracení je vždycky těžké.
    TERZ
    TERZ --- ---
    ZUULUU: Ty crafting veci urcite, ty se objevuji pořád, ale mluvim o tom ze sem tam potkam npc ktery sem nevidel, dungeon nebo ten evergaol, jindy zase sochu etc. I kdyz sem to prošel milimetr po milimetru tak vzdycky se je k cemu vratit. Jen ted jak tu o tom píšu jsem si vzpomněl na jeden quest, kterej musim jit dokoncit/pokracovat.

FRIZER: to někdo tvrdil?
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Já mám osobně tak 90 procent mapy objeven ale neprolezen. Dnes zkusím třetího main bosse...ale Limgrave je první lokace a je taková jednotvárná. Těch možností co se později otevře je takové množství že tvrdit po projití limgrave že tam zas toho tolik není je úsměvná.
    TERZ
    TERZ --- ---
    PHOW_SAATCH: chapu. ja ten hrad prosel komplet uz 3 krat :D vcera jsme hráli jolly cooperation. Ja ani tak nemam problém s bossama ty padaj jak nic ale neustaly nutkani se vracet s tim ze sem neco urcite vynechal, ze sem neco prehlidl. Tu uvodni cast mapy sem prosel nescetnekrat. Nejhorsi je ze to tak fakt je, vzdycky najdu něco co sem předtím nepotkal, neviděl nebo sem na to zapoměl. Tímhle tempem se z Limgrave nikdy nedostanu (a vůbec mi to nevadí)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: abych řek pravdu, ještě jsem si neprohlíd ani desetinu věcí, co mam v inventáři :D potřeboval bych na Elden Ring tři mozky... třeba dneska mě po dvaceti hodinách ve hře napadlo, proč vlastně nejedu claymore obouruč s weapon artem a asi jsem moh dát většinu minibosssů mnohem rychlejš, ale to objevování a zkoušení je na tom právě nejlepší.. a to jsem ještě pořádně nevyzkoušel tu třetí lahvičku, kterou si můžeš namíchat... jak jsem jezdil tim světem, lez na mě takovej pocit krásy, ale zároveň prázdnoty.. a teď v tom hradu se to úplně zlomilo a jedu na čistej adrenalin
    TERZ
    TERZ --- ---
    Žádný spoiler, jen info co se ve hře dá udělat ale pro jistotu označuji.

Pro info, ve hřeje možnost respecu a kupování smithing stone.

pokud je na tom někdo podobně jako já a strávil 30h v půlce Limgrave, možná bude za tu informaci rád. :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: potrebuju ty dvojkovy a trojkovy.. bez toho se strasne klouzat muzu
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VON_GILOTINE: huh, me jedna tahle mrcha prenesla na sloup, kde byl jen obr/golem boss a bez jeho zabiti se neslo dostat pryc - a ja tam s levelem nula nula nic, protoze jezdim na kozlovi do daleka a zapominam levelovat :-/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Já zas běhal po mapě jak splašenej a našel hromadu smithing stones [2]-[4], ale ty mi byly úplně naprd, protože jsem potřeboval [1] na základní upgradu claymoru.. a dneska ráno jsem konečně narazil na farming spot, kterej jsem na začátku úplně přehlíd... no a už to jede... už se to nabaluje jak sněhová koule :)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    VON_GILOTINE: Jo, to jsem měl podobně, akorát najednou přilítla nějaká velká modrá koule a měl jsem po ptákách
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    tak skvely to neni, ale dobry to je dost, a hlavne je to zabava na to koukat.
    de tam primotat i ta homovrána velká. hehe.

nejvetsi radost mi vcera udelal PATCHES!! a samozrejme jsem ho nekompromisne zabil. jeho skemrani jen nasobilo radost
    TAP
    TAP --- ---
    VON_GILOTINE: už máme cummdungeon v ER, jo?
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    velice se mi libilo, kdyz jsem otevrel truhlu a preneslo me to na druhou stranu mapy. tak jsem po kratkem farmeni tamejsich +200 runes bojovniku odjel konem domu a cestou nasel lokaci kde se vrazdi tyranosauri psi s normalnimi vojaky a jen jsem sedel a nechal naskakovat +5k, sweet free farming..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PHOW_SAATCH: psal jsem to vcera klukum, ale stealth je pro me vylozene Metal Gear Solid 5. Kdyz jsem videl kozu, mel jsem nutkani ji poslat na zakladnu heliovym balonem, jako ovce v MGS a doufam, ze tam budou kartonovy krabice.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam