• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ZUULUU: tak to dneska vecer rozjedem chvili v coopu? spon me naucis jak hrat soulsovky v zenu a usetris me nervy :-)
    TAP
    TAP --- ---
    potkal jsem první illusory wall
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    VITEKK: Já to hraju v tom performance mode, v quality mi přijde, že to je nějaký hrozně trhaný... Jako co si budeme povídat, nějaký grafický nextgen orgie to teda vůbec nejsou.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    jsem tu jedinej komu to na ps5 skube jak pri epileptaku pri kazdym druhym pohybu? :D Ten frame drop je fakt skoro vsude
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ZUULUU: jak hraci hladovku, za chvili jedu pro PS5 a ER!!!
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: mno...

ja porad jak debil chodim pesky, ale fakt me to sere, ale jak to clovek nema v palici vsugerovany, ze muze jet na koni, tak proste chodim pesky. Kua a strasne to zdrzuje :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    Co máte všichni s těma kouzelníkama?
    Za mě je potřeba pořádný párátko!
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: ja toho dancera dal s kouzelnikem na druhy nebo treti pokus. Ten mi prisel ze vsech bossu nejlehci, dva kotrmelce do pryc, vystrel vystrel, kotrmelce do pryc a takhle jeste 25x a je hotovo :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Poučné...

Elden Ring — 25 Tricks and Hidden Mechanics
    https://www.youtube.com/watch?v=RVE1PZgCgqA
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP: já našel dva luky a to jsem je ani nehledal :)
    TAP
    TAP --- ---
    já po 30 hodinách nenašel jedinej luk. a to jsem byl asi v 7 obchodech a vymlátil x kempů. me gusta, arkádovka, co tě nechá sbírat 3 dny šípy, ale střílet se nauč sám
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Za 3 dny mam asi 25h. Strasny jak jsem se na tom uvaril. Nemohl jsem se rozhodnout pro puvod tak jsem vzal naháče. No a trpim jak pes. Nahodou jsem zabil nejakou bytost i s kultem kolem sebe a mam hul na kouzleni. Ja totiz rozjel vitalitu, dexu a inteligenci. Chodim s remdihem a jakakoliv agresivnejsi boss potvora me prejede. Uz jsem asi od 4 odesel protoze jsem je nemohl ani na 20. pokus dat. Priklad je treba runovy medved nebo ted dancer v tom divnym portale hned na prvni mape. Fakt proste nevim co s nima. Vsichni blood lossunou jak vstekli, na magii neni cas. No asi musim grindit. Lvl jsem asi 38
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ad Stormveil Castle - ježiš já jsem lama! Mě vůbec nedošlo, že jsem na začátku minul tu hlavní bránu a šel oklikou! Hle, tu je má hruď, vy rychlopalné balisty z nádvoří!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: celej den v práci sleduju zprávy, je to naprosto šílený, ale abych se z toho nezbáznil, musim si pustit večer na chvíli ER a rubat to jako kdybych porcoval Putina... každej musí mít nějakej ventil, jak aspoň částečně zůstat při smyslech...
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: polozim uplne blby dotaz, a cemu to pomuze? Neni lepsi ted v tehle dobe si zahrat? Sedet v koute a truchlit? Za me blbost se posilat dal do depresi...

je fajn poslat par korun na pomoc ukrajine, ale nema prece smysl resit neco, co fakt ty, ja, Kofila, Riveek, Naga a vsichni ostatni nemuzeme ovlivnit...

Ta situace me tam strasne sere, ale to je tak vsechno, co s tim muzu delat.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: _KOFILA_: vidím tam právě výtah, který vede někam hodně hluboko, ale nšjak nevím, jak se k němu dostat, super tedy, budu pátrat dál :-)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BEREGOND: výborně, přijd mi to pak říct do "uzřela oslice anděla" někdy, výhledově...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: je tam další main boss, minul jsi asi nějakou odbočku
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    RIVEEK: prozkoumávej, bossů tam je... ale s některýma se ani neobtěžovali aby jim dali bar dolu přes celou obrazovku...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TERZ: večer ti ukážu výpravu ve skupině! počkej... já na východ chodím objevovat dungeony, abychom tam měli spolu co hrát.) jak už jsme se naučili chodit mezi vránama hledám další výzvy .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam