• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Jedu na base ps 4 a sem úplně spokojen...nic nedoskakuje, výhledy nádherný, jste jen zmlsany, ale ono vás z toho nějakej boss vyléčí...
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    LOPIK: ta grafika me nijak zvlast neurazi, ale to trhani a doskakovani travy je teda trapny, ani nevim v jakym modu to jedu, bojim se ze taky performance :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    na PC to vypada skvele, obcas delam screenshoty. Sice nevim, jak je dostanu ven, ale to pujde :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LOPIK: grafický orgie to nejsou... asi jak pro koho, já jsem třeba naprosto spokojenej :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TAP: nevěřím!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ZUULUU: profici ty uz maj krvavy oci, ja je jeste ani neotevrel
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TERZ: a s takovýmdle párátkem chodím na výpravy... a když se zeptám jakou má inteligenci, řekne deset, poplácá druhého s párátkem po zádech a začne něco mluvit o mé hůlce...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ZUULUU: tak to dneska vecer rozjedem chvili v coopu? spon me naucis jak hrat soulsovky v zenu a usetris me nervy :-)
    TAP
    TAP --- ---
    potkal jsem první illusory wall
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    VITEKK: Já to hraju v tom performance mode, v quality mi přijde, že to je nějaký hrozně trhaný... Jako co si budeme povídat, nějaký grafický nextgen orgie to teda vůbec nejsou.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    jsem tu jedinej komu to na ps5 skube jak pri epileptaku pri kazdym druhym pohybu? :D Ten frame drop je fakt skoro vsude
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    ZUULUU: jak hraci hladovku, za chvili jedu pro PS5 a ER!!!
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: mno...

ja porad jak debil chodim pesky, ale fakt me to sere, ale jak to clovek nema v palici vsugerovany, ze muze jet na koni, tak proste chodim pesky. Kua a strasne to zdrzuje :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    Co máte všichni s těma kouzelníkama?
    Za mě je potřeba pořádný párátko!
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: ja toho dancera dal s kouzelnikem na druhy nebo treti pokus. Ten mi prisel ze vsech bossu nejlehci, dva kotrmelce do pryc, vystrel vystrel, kotrmelce do pryc a takhle jeste 25x a je hotovo :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Poučné...

Elden Ring — 25 Tricks and Hidden Mechanics
    https://www.youtube.com/watch?v=RVE1PZgCgqA
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP: já našel dva luky a to jsem je ani nehledal :)
    TAP
    TAP --- ---
    já po 30 hodinách nenašel jedinej luk. a to jsem byl asi v 7 obchodech a vymlátil x kempů. me gusta, arkádovka, co tě nechá sbírat 3 dny šípy, ale střílet se nauč sám
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Za 3 dny mam asi 25h. Strasny jak jsem se na tom uvaril. Nemohl jsem se rozhodnout pro puvod tak jsem vzal naháče. No a trpim jak pes. Nahodou jsem zabil nejakou bytost i s kultem kolem sebe a mam hul na kouzleni. Ja totiz rozjel vitalitu, dexu a inteligenci. Chodim s remdihem a jakakoliv agresivnejsi boss potvora me prejede. Uz jsem asi od 4 odesel protoze jsem je nemohl ani na 20. pokus dat. Priklad je treba runovy medved nebo ted dancer v tom divnym portale hned na prvni mape. Fakt proste nevim co s nima. Vsichni blood lossunou jak vstekli, na magii neni cas. No asi musim grindit. Lvl jsem asi 38
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ad Stormveil Castle - ježiš já jsem lama! Mě vůbec nedošlo, že jsem na začátku minul tu hlavní bránu a šel oklikou! Hle, tu je má hruď, vy rychlopalné balisty z nádvoří!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam