• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP: Monika Načeva: Nebe je rudý :)
    TAP
    TAP --- ---
    ZUULUU: na tvou počest jsem zakoupil samurajskou výzbroj

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CHEWBACCA: ja jsem s tim po Sifu uprimne porad v prdeli. Casu hrat ER zatim moc nebylo, ale vubec se mi to nedari preucit. Snad jeste zadna hra se mi tak nevpalila do svalovy pameti, tak te po takovy dobe s nierem naprosto chapu.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: já dneska shodil kvůli dancerovi plechovku a vzal si nějakou plátěnou košili a to je najednou fofr... protože jak jsem vzaldo ruky zweihander, tak se z toho stal strašnej ploužák...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    jinak po mesici aplikovani osubojovyho systemu v Nieru prejit ze dne na den na soubojak v ER, to je jak jit z tekkno party rovnou na jogu.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Včera level 70 , třetí boss padl, zatím ho má na PS 1,5 procenta hráčů, samo si nechávám pomáhat a pomáhám ostatním na oplátku, nejsem masochista. Ale na nějaký lokace kde jsem ještě nebyl jsem očividně prelevelenej...ale jako kouzelník dost cheesuju
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Huh, tak nám za sebou dvě sessions. 20 hodin, 25 level. Jsem teprve na začátku, učím se nezmatkovat když bojují s rodinnými domy a věžáky. Už jsem vykostil pár polobohů a bossů. Furt nedávám Tree sentinela ale už jsem si udělal výlet na bouřlivou horu a prosekal se tam přes checkpointy. To už dávám celkem s přehledem. Ty boje jsou boží, u AC člověk používá ability aby sejmul efektivně několik jednotek,případně nějakou ability aby managoval swarm. Tady je to takový krásně precizní, teda krom adrenalinu u bossů. Zatím je příjemný, že půlbozi jsou celkem blízko od grace, ale moc to nevadí, pěšáci jsou máslo a padají z nich duše. Je ale dost challenging že hojení, kouzla berou čas - nevím jestli na to nemá vliv dexterita nebo focus. Ale asi mě to chytlo, nejsem sice přítel grindu - ale tady má grind rovinu zlepšování motorických patternů vůči různým typům nepřátel, tak mě to baví.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CHEWBACCA: doporučuju ale kouknout na to video, co jsem posílal nedávno já, tam jsou věci, který ti úplně nedojdou.. jakože když máš např. two-handed, skočíš na koně, animace se ti přehodí na one-handed, ale dmg máš pořád two-handed apod.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TERZ: dobra :-) jdeme hrat, jdeme umirat.
    TERZ
    TERZ --- ---
    CHEWBACCA: To nevim, ja na to nekoukal, jen mě potěšilo ze Bandai Namco si nechalo udělat video od Vaatiho :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: jeste se u zedlech typu videi bojim ze prijdu o zazitek objevovat nektery veci sam
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    CHEWBACCA: mi tohle přijde až příliš pro úplný začátečníky, někde snad i pro lidi co nejenže nehráli nic od Fromů, ale žádnou hru. Určitě to není nic pro nás.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TERZ: proč koukat na tadycty biginrs gáje? já to nikdy nedělal, pouze teda u MHW na movement sety jednotlivych zbrani, ale u soulsovek nikdy. Co se tam ty, hardcore hrac muzes priucit na co neprijdes sam?
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: jakej spoiler? Kde? Ono my pracujici se tady k DS klubu dostaneme tak maximalne v case obeda (coz je pro me ted) tak se omlouvam, ze jsem nestihl odpovedet...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Inu, když mají plechovky Int10 dá se jim nabulíkovat cokoli, jak v Planescape Torment Dak'konovi celé náboženství... A kam ukážu, tam bězí...

TERZ
    TERZ --- ---
    Btw. Úplně sem to přehlídl ale Vaati má begginer's guide na ofiko Bandai Namco kanálu.

Elden Ring - Vaatividya - Beginner's Guide
    https://youtu.be/z0339SUMLZg
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: problém se zabitym obchodníkem má jednoduchý řešení:
    odevzdáš item, co z něj padne, v Roundtable hubu jedný NPC, a ona ti pak bude prodávat jeho zboží
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    a nejvic me na tom zatim po tech par hodinach bavi ucit se ten openworld, ze vis kam jdes, vis ze tam chces jit, nebo naopak nechces a vis co te tam ceka. to je skvely. a ten konicek, kteryho sem se bal, ten tam nakonec sedi jak prdel na hrnec.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BEREGOND: ja si to pisu hezky sam na papir :-) za vcerejsich a dnesnich brzkych rannich 3,5 hodiny - 15 smrti.

je to fromsoftka no. Novacci ji zase klasicky po hodine odlozej protoze to boli. Core audience nespi. A já mid player vim, že solo ji nedam, nejsem boss typ, zkrachoval bych, ale zazvonim dole u dveri na Terze a on pomuze, stejne jako kdysi davno s BB :-)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    davejte screeny, odjedte do prvnich dvou lokaci at nespoilujete a jedem… dark souls fashion ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam