• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    CHEWBACCA: doporučuju ale kouknout na to video, co jsem posílal nedávno já, tam jsou věci, který ti úplně nedojdou.. jakože když máš např. two-handed, skočíš na koně, animace se ti přehodí na one-handed, ale dmg máš pořád two-handed apod.
    TERZ
    TERZ --- ---
    CHEWBACCA: To nevim, ja na to nekoukal, jen mě potěšilo ze Bandai Namco si nechalo udělat video od Vaatiho :)
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    CHEWBACCA: jeste se u zedlech typu videi bojim ze prijdu o zazitek objevovat nektery veci sam
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    CHEWBACCA: mi tohle přijde až příliš pro úplný začátečníky, někde snad i pro lidi co nejenže nehráli nic od Fromů, ale žádnou hru. Určitě to není nic pro nás.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TERZ: proč koukat na tadycty biginrs gáje? já to nikdy nedělal, pouze teda u MHW na movement sety jednotlivych zbrani, ale u soulsovek nikdy. Co se tam ty, hardcore hrac muzes priucit na co neprijdes sam?
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: jakej spoiler? Kde? Ono my pracujici se tady k DS klubu dostaneme tak maximalne v case obeda (coz je pro me ted) tak se omlouvam, ze jsem nestihl odpovedet...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Inu, když mají plechovky Int10 dá se jim nabulíkovat cokoli, jak v Planescape Torment Dak'konovi celé náboženství... A kam ukážu, tam bězí...

TERZ
    TERZ --- ---
    Btw. Úplně sem to přehlídl ale Vaati má begginer's guide na ofiko Bandai Namco kanálu.

Elden Ring - Vaatividya - Beginner's Guide
    https://youtu.be/z0339SUMLZg
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: problém se zabitym obchodníkem má jednoduchý řešení:
    odevzdáš item, co z něj padne, v Roundtable hubu jedný NPC, a ona ti pak bude prodávat jeho zboží
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    a nejvic me na tom zatim po tech par hodinach bavi ucit se ten openworld, ze vis kam jdes, vis ze tam chces jit, nebo naopak nechces a vis co te tam ceka. to je skvely. a ten konicek, kteryho sem se bal, ten tam nakonec sedi jak prdel na hrnec.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    BEREGOND: ja si to pisu hezky sam na papir :-) za vcerejsich a dnesnich brzkych rannich 3,5 hodiny - 15 smrti.

je to fromsoftka no. Novacci ji zase klasicky po hodine odlozej protoze to boli. Core audience nespi. A já mid player vim, že solo ji nedam, nejsem boss typ, zkrachoval bych, ale zazvonim dole u dveri na Terze a on pomuze, stejne jako kdysi davno s BB :-)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    davejte screeny, odjedte do prvnich dvou lokaci at nespoilujete a jedem… dark souls fashion ;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pocitadlo je chat… potrebujes divaky a divacky… pak ti pisou do chatu cislo smrti a ty letmym pohledem vidis stejne cislo… a v obs si nastavis akci na skript v obs kde to jako novou vrstvu zobrazujes (jak follows, donate, subs)… o ty prachy nejde… kazdy z nas jsme neco poslali… jsem spis zvedavej co na to rekne… protoze to je stale pro core audience… vlastne pro nove to neni vubec pristupne… ti na to skocili protoze open world a klepna…
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    ZUULUU: To neni spatnej napad, premyslim jestli tam je nejaky pocitadlo.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Rytíř Bohužel na svých cestách za poznáním...

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Zweihander!!!
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Taky nahodim, sorry za kvalitu....

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    #SteamTopSellers for week ending 27 February 2022:

#1 - ELDEN RING
    #2 - ELDEN RING
    #3 - ELDEN RING Deluxe Edition
    #4 - Destiny 2: The Witch Queen Deluxe Edition
    #5 - ELDEN RING
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    FRIZER: jj, tam to mam prave v merku, ale zatim to nepada a nepada :-/
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    FRIZER: Jo a jsou tam dva vozy, v jednom je štít, v druhým meč. By mě zajímalo jestli je to náhodný nebo predefined. A z rytířů vyfarmíš komplet výstroj. Chybí mi jen kalhoty, tak běhám furt na poběhlici.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pár screen z cest Harpyje (můžete porovnat se svejma ps5 jak to vypadá na poslední revizi staré ps4, dohled jsme řešili v porovnání s ps5 a je to stejné)

pane doktore, vy jste se zase kochal!

když vemu terze a masomleyna na výpravu .)

dalekohled má nově funkci zoom (d-pad nahoru dolu) takže to vypadá jak obraz od mistra šerosvitu...

fashion Harpyje
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    RIVEEK: Tohle asi nebude ani spoiler...100 štít na physic padá hned z rytířů v prvnim kempu...trochu je pofarmi...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VITEKK: u beneni resis jen vahu a resisty… na urcite dungy si beres neco co ma resist zrovna jaky potrebujes… jinak je to samozrejme na prvnim miste jeste jak vypadas!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam