• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    JOPS: na mapový obrazovce je vlevo dole takový kolo, to je ono - ta lokace jinak na svět napojená není (co zatím vím)
    JOPS
    JOPS --- ---
    tak ja jedu taky zatim bez navodu a dostavam obcas dost po drzce no :)

mozna spoil - treba vcera nebo kdy to bylo jsem si sednul k "bonfire" objevila se u me ta divcina a ja se teleportoval do nejakeho hradu, kde byl kovar, nejakej obchodnik s pyromancy, plus dalsi postavy. Nevedel jsem jak pryc, skocil jsem do nejakeho salu a v tu ranu me invadovalo NPC.

No... dostal jsem strasne, ale fakt strasne pres hubu :D

Ale uz se nejsem schopen tam znova dostat...
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    KOZLIKK: "inventar uz se zacina pomalu hromadit vecmi, ktere absolutne netusim k cemu jsou, hru si uzivam bez jakyhkoliv navodu a internetu"

a ja myslel ze jsem sam takovej :-) jedina pomoc/informace byla vcera od tebe na Twitchi - kde seš ukaž mi mapu, jak za starech dob kdy nebylo nic ani navody, proste sme si to rikali ve skole o hodine :-) bozi

je to skvely, vzhledem k tomuto stylu hrani krouzim uz druhej den kolem draka se stazenou prdeli a moc se mi do nej nechce ale v nedelicku ho zkusim. Pomoc vítána. (toto neni reklama na Vitanu)
    SNOO
    SNOO --- ---
    GURBON: na fps a dalsi (vytizeni cpu, RAM, teploty GPU atd…)ma nvidie primo nastroj..jinak je hodne programku, treba Fraps..
    To me tda sere pac na 45 fps to je pro me nehratelny, snad nejakej patch pomuze
    TAP
    TAP --- ---
    GURBON: stamina se vypíná, pokud nejsi v boji. můžeš běhat, máchat, rollovat do soudnýho dne. ale během souboje funguje přece klasicky, všechno je takový, jako vždycky bylo bylo
    GURBON
    GURBON --- ---
    Jinak po par hodinach s funkcnim gamepadem srsim nadsenim, ale:
    1) Nechapu ze ani po tech letech nemame narok na funkcni fyziku - vse co je "mrtvy" je jak z papiru ( chapu ze je to trademark, ale stejne).
    2) Divim se ze to tu uz nepadlo, ale proc machnuti do prazdna nezere staminu?? Driv to byla tvoje chyba, ted je to bez penalizace. Ja bych si to radsi odtrpel. - to samy se sprintem.
    GURBON
    GURBON --- ---
    SNOO: jak se zapina FPS na obraze? Jedu to na i5 6600 + RX5600 a krom "prechodu mezi lokacema" to funguje az neuveritelne dobre, ale mozna uz vidim blbje a nerozeznam 30 od 60 fps :D

BTW prisel jste nekdo na to, jak uplne na zacatku sebrat tu vec co vam sviti za zadama? Nechal jsem na tom dnes nejakej cas bez uspechu.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ZUULUU: zabít, ta hudba a tanec má flow, taková písnička na naučení, není to těžký. .)
    SNOO
    SNOO --- ---
    dotaz: vy co hrajete ER na PC - kolik PFS dostávate venku/vevnitř?
    moje i5 6500, GTX1070, 16GB - na 1080p - 43 fps venku/ 55 vevnitř - a nezáleží jestli max nebo min detaily, nebo rozlišení, i když dám 800x600 pořád z toho dostanu 43/55. zvláštní.
    SNOO
    SNOO --- ---
    ZUULUU: doporučuju vrátit se k ní a zabít. Je to jeden z těch nejvíc zábavnejch minibossů, aspoň za mě
    SNOO
    SNOO --- ---
    ZUULUU: zabit, myslim ze kdyz viditelne projdes blizko ni a chces pokracovat dal, aniz bys ji prokecla tak na tebe stejne zautoci sama od sebe..
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PHOW_SAATCH: Cool, tohle jsem otočil několikrát :-)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: tohle miluju dodnes jako tehdy na automatu v cukrarne po skole pred 30lety. Jestli je nejaky arcade automat co bych z nostalgie chtel tak tenhle
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Něco pro pamětníky... 1991... vlastně se za těch 30 let zas tak moc nezměnilo :D

Arcade Longplay [390] Knights of the Round
    https://www.youtube.com/watch?v=jwv_I7dy0z4
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: se mi stala kuriozní věc, trochu jsem spěchal, protože jsem byl zahlcenej obsahem a nesledoval moc popisy... a zatimco jsem myslel, že kupuju nový ashes, tak jsem je leveloval.. takže mam nalevelovaný některý, co jsem levelovat vůbec nechtěl a naopak... končí legrace, začíná zábava :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: ja vcera zjistil ze ho taky nemam ten zvonek prestoze sem mluvil se 2 npc co mi ho meli kazdy dat. Neva. Koupil sem ho v hubu za sto run. A od te d0by je to hned vetsi zabava
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    pripravim nejaky stream na vikend… jen prvni lokaci abych vam nic nespoiloval a tam si rekneme tyto dotazy co mate, ja nemam silu to tu rozepisovat… dam vedet jak to zapnu… zatim si ty dotazy nekam napiste at je nezapomenete ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KOZLIKK: zvonkem vyvoláváš spirit ashes, ale nemusíš ho equipovat, pouze sehnat
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    PHOW_SAATCH: RIVEEK: tohle zatim taky zcela nechapu jak funguje, vcera jsem s tim poprve trochu laboroval. vim, ze je tam ta socha, ktera ma vztycene ruce k nebi, u ni si kouzlem vyvolas random pomocnika online. pak vim, ze muzu vykouzlit nejake znaky na zemi, cimz se ja zpristupnim na pomoc ostatnim. jak to ale funguje s prateli a tak zatim nemam vubec zdani, do toho jeste ty ochrany proti invaderum a tak.. je tam toho vcelku mnoho. :) jaky zvonek? jsem asi neco prehlednul.

VON_GILOTINE: tady by jednoduse pomohl nejaky kontroler, ktery bude mit jeste tlacitka zespod, tam si to namapovat, mackani pacek zcela deaktivovat. tak jsem to mel na PS4, hrozne me z toho mackani pacek vzdycky bolely slachy, na beh v open worldu nejdebilnejsi vec kterou nekdo vymyslel.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: to myslim, spirit ashes... jdou vyvolat jen poblíž rebirth monumentu.. což jsem nějak nezachytil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam