• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: aha, takze plus tri nic moc... rozumim :D

jsem se omylem dostal do nejakeho dolu a tam to bolelo, strasne moc bolelo, tezce jsem se modlil, aby tam nebyl boss, protoze jinak bych mohl zacit hrat znova :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Právě jsem navštívil Leyndell, Royal Capital a pět minut jsem jen stál na náměstí a čuměl s otevřenou hubou... už asi tušim, proč se zbraně levelujou do +25 místo do +15 :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tak jsem to na chvilku zapnul… budu chvili jezdit na koni v Limgravu… (twitch: hranostajl)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Na Godricka jsem se nakonec vybod, protože jsem asi explorační typ, ale už jsem v tom podzimnim prostředí... neskutečný, melancholie jak prase, tady se mi bude líbit...
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    JOPS: Jestli jsi cca level 20, tak doporučuji jít na jih. Weeping Peninsula a Castle Morne jsou náročností tak akorát (ale je dobré mít nějaké bomby, něco solidního na dálku a nějakou ohnivou zbraň (pochodeň stačí).
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Btw : na jihu mi uz driv z bosse padnul Grafted blade greatsword, co ma cepel vytvorenou z cepeli jinych mecu, jako ten slavny trun ze Hry o truny. Tak si rikam, protoze pribeh mi prijde jako klasicky DS na milion zpusobu (a vsadim se, ze na konci se misto upaleni v primarnim bonfiru, se nejak vstrebam do toho zariciho stromu nebo ze me novy strom vyroste), ze to asi krom PR byla jedina invence G.R. Martina do hry :-D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dnešní úkol zní jasně - Godrick.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja jsem porad takovej strasnej prostacek, vybava na picu, damage na picu, rytiri na konich mi delaji kurva problemy (kdyz si vezmu kone, je to lepsi, ale hovno trefim) a celkove se tam tak placam, expy nikde nejde poradne ziskat. Kdyz potrebujes skoro 4k na level a z nepratel jsi rad, ze vypadne 50-100 expu
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Ad ten zebrik do dalsi casti mapy: tak to je zatim muj nejvtipnejsi moment - ja na tom zebriku totiz akorat byl, jenom jsem si myslel, ze to zas povede nekam dolu do stol a ne furt nahoru, jak rikal Rimmer "up up up to zigurath." Zabity dalsi boss (magma wurm Makar) a ty netopyri zensky nadherne zpivaj. Ale co je hlavni : MAM DVA GREATSHIELDY s 100% na fyzickou damage! Jeden mi dropnul a jeden byl celou dobu ve Stormveil hradu! Haleluja!
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: Promiň, úplně omylem jsem na mobilu smazal tvůj poslední příspěvek... Mi ujel palec a příspěvek fuč, bylo tam něco o loni a ani jsem ho nestačil přečíst... Sry...
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ZUULUU: nejvetsi "posture damage" ji udelas ve chvili, kdyz na tebe utoci neblokovatelnym utokem s cervenym japanese napisem, tak ji skocit na hlavu, pak muzes navazat jednim nebo dvema udery. .) porad je to miniboss v Sekiro, tam neni jednoduchy fakt nic.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ale on nikde nerika, ze to je easy. On rika, ze co funguje na jednoho, nefunguje na dalsiho :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: já jsem tam ani nebyl :) měl jsem na mysli, že každej má jinej playstyle, jinej build a každej bude mít tím pádem problémy a úspěchy někde jinde...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jeden umí to a ten zas tohle
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Elden Ring released so everyone can finally shut up about it
    https://youtu.be/xr9SkRuH3Vw
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FASHION!!!

ELDEN RING: All Legendary and Boss Armor Sets Showcase (With Alterations)
    https://www.youtube.com/watch?v=F1nPRlyx45s
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ZUULUU: jestli si dobre pamatuju, tak tenhle souboj je ciste o rytmice, musis davat presne bloky ve chvilich kdy ona utoci na tebe, nic jineho k tomu nepotrebujes. ten moment kdy vzlitne a zacne utocit je vzdy stejna sekvence, proste se ji nauc. staci naplnit "posture bar" na max a mas vyhrano.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    RIVEEK: Máš obrovskou jezerní lokace...nebo bažina, nevim jak to nazvat, uprostřed máš tu Akademii....to chces, stejně tak udělej něco proto aby sis zprovoznil předmět rune arch....nebo jed prostě daleko na sever a hledej žebřík....) Podle toho co jsi psal, do červené oblasti nemusíš....ale rozhodně nemáš prozkoumané jezero s okolními dungeony, jinak bys měl tunu zbraní a předmětů
    USHUI
    USHUI --- ---
    netrenujte si utoky v Bestial Sanctum v budove u Gurranqa..
    kokot hned zautoci a to sem stal u grace..
    clovek ho krmi a ani si nemuze zatrenovat tam]]
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    FRIZER: jezero? No tak tedy projdu všechna jezera, co tam jsou. Hele, já to dokonce celý procházel od začátku, kde jsem co vynechal a bohužel občas pořád nacházím někde nějaký zapomenutý bonfiry nebo objekty. Třeba hned u bonfiru "první kroky" mi nějaká jeptiška říká, že pokud se cítím "maidenless" mám jít do Rose kostela západně od Gatetownu, na to jsem během hraní úspěšně zapomněl - ale když tam dojdu, tak tam nic není, jen nějaký červený srágory... Nevadí, budu pátrat dál.
    PHOW_SAATCH: Zweihander mám taky a taky zatím úplně nevyhovuje, zatím nejvíc jedu "banishknight greatsword" a na kopáče v dolech používám klasický great club.
    Já bych to chtěl vyřešit sám, jen se chci vyhnout časové ztrátě, že budu hledat na správné lokaci a ne někde, kde ten aluminiovej klíček nikdo neztratil. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam