• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: Promiň, úplně omylem jsem na mobilu smazal tvůj poslední příspěvek... Mi ujel palec a příspěvek fuč, bylo tam něco o loni a ani jsem ho nestačil přečíst... Sry...
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ZUULUU: nejvetsi "posture damage" ji udelas ve chvili, kdyz na tebe utoci neblokovatelnym utokem s cervenym japanese napisem, tak ji skocit na hlavu, pak muzes navazat jednim nebo dvema udery. .) porad je to miniboss v Sekiro, tam neni jednoduchy fakt nic.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ale on nikde nerika, ze to je easy. On rika, ze co funguje na jednoho, nefunguje na dalsiho :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: já jsem tam ani nebyl :) měl jsem na mysli, že každej má jinej playstyle, jinej build a každej bude mít tím pádem problémy a úspěchy někde jinde...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: jeden umí to a ten zas tohle
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Elden Ring released so everyone can finally shut up about it
    https://youtu.be/xr9SkRuH3Vw
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    FASHION!!!

ELDEN RING: All Legendary and Boss Armor Sets Showcase (With Alterations)
    https://www.youtube.com/watch?v=F1nPRlyx45s
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ZUULUU: jestli si dobre pamatuju, tak tenhle souboj je ciste o rytmice, musis davat presne bloky ve chvilich kdy ona utoci na tebe, nic jineho k tomu nepotrebujes. ten moment kdy vzlitne a zacne utocit je vzdy stejna sekvence, proste se ji nauc. staci naplnit "posture bar" na max a mas vyhrano.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    RIVEEK: Máš obrovskou jezerní lokace...nebo bažina, nevim jak to nazvat, uprostřed máš tu Akademii....to chces, stejně tak udělej něco proto aby sis zprovoznil předmět rune arch....nebo jed prostě daleko na sever a hledej žebřík....) Podle toho co jsi psal, do červené oblasti nemusíš....ale rozhodně nemáš prozkoumané jezero s okolními dungeony, jinak bys měl tunu zbraní a předmětů
    USHUI
    USHUI --- ---
    netrenujte si utoky v Bestial Sanctum v budove u Gurranqa..
    kokot hned zautoci a to sem stal u grace..
    clovek ho krmi a ani si nemuze zatrenovat tam]]
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    FRIZER: jezero? No tak tedy projdu všechna jezera, co tam jsou. Hele, já to dokonce celý procházel od začátku, kde jsem co vynechal a bohužel občas pořád nacházím někde nějaký zapomenutý bonfiry nebo objekty. Třeba hned u bonfiru "první kroky" mi nějaká jeptiška říká, že pokud se cítím "maidenless" mám jít do Rose kostela západně od Gatetownu, na to jsem během hraní úspěšně zapomněl - ale když tam dojdu, tak tam nic není, jen nějaký červený srágory... Nevadí, budu pátrat dál.
    PHOW_SAATCH: Zweihander mám taky a taky zatím úplně nevyhovuje, zatím nejvíc jedu "banishknight greatsword" a na kopáče v dolech používám klasický great club.
    Já bych to chtěl vyřešit sám, jen se chci vyhnout časové ztrátě, že budu hledat na správné lokaci a ne někde, kde ten aluminiovej klíček nikdo neztratil. :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: taky mam štít z meduzy a základní vybavení, nemůžu najít nic lepšího (jen zweihander, kterej je zatím moc pomalej), žádný velký přehrabování v batohu se teda zatim nekoná, asi proto, že vercajk padá hlavně z minibossů a těch zas až tolik hotovejch nemam, hledam teď hlavně smithing stony apod.... jo a prošel jsem do Raya Lucaria Academy skrz magickou bránu, jestli chceš malinko nasměrovat, tak pošta
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    JOPS: jde tam normal se portnout
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Prozkoumej pořádně jezero se vsim
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    dotaz na ER na ty zkušenější a rychlejší z nás (nebo spíš jen prosba takové malé nasměrování) :
    - prošel jsem mapu až dolů na jih a na ostrůvku za hradem zabil bosse. Tam už se nikam dál jít nedá.
    - Prošel jsem Stormveil Castle most až k obřím zavřeným dveřím do věže. Hádám, že ty se budou otevírat a ž na konci hry)
    - prošel jsem tím základním "normálním" biomem až na server, kde je Manor s tarantulorukama a přízračným boss jezdcem na jezírku
    - došel jsem do Gatetownu, kde je modrá magicky zavřená brána
    - došel jsem k nějakému "liftu/portálu" trochu víc severovýchodně, který je taky zavřený nějakou modrou magickou bránou
    - a teď nějak nevím, kudy dál : vypadá to, že jediná další cesta je do té červené rotten oblasti na západě, ale tam se moc nechytám. I když mám odehráno 40 hodin a postavu na 42 levelu, tak pořád nenacházím žádný pořádný equip. Meče mám celkem důbré, ale štít nosím z medůzy a zbroj mám pořád tu základní, co jsem dostal na začátku hry - zatím jsem nenašel nic lepšího a prostě to přestává stíhat na defenzivy, poise a stabilitu...
    Je to tak, jak si myslím a mám se jít nechat jebat silnějšíma bubákama do té shnilé (jinak graficky super úžasné) oblasti, nebo je potřeba ještě hledat v té "normální" oblasti?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SNOO: hraju na PC, i5, 16GB RAM, GTX970 Ti a nastavení grafiky nemá na výkon téměř žádnej vliv, stejně jako u DS3... jedu na high, exteriéry plavou kolem 40-45 fps bez bojů, v akci to trochu spadne na cca 30, indoory kolem 50 fps... nejvíc to asi padá při sprintování na koni, kdy se načítaj assety, ale to dává logiku, popravdě to na tý mojí starý kraksně jede mnohem líp, než jsem čekal...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: toho invadera jsem dostal asi na 15%, ale je strašně rychlej, pro změnu teď dostávám na budku od Godricka
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SNOO: 45 fps nehratelny? ale jdi ty... ja dohral DS1 poprvy na 25 fps (a Blighttown na 12 :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    JOPS: hh jj, taky sem tam nejdriv zpanikaril a nemohl se dostat ven, az po trech smrtich na "invadera" jsem si vzpomnel ze mam odejit fast travel
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    JOPS: na mapový obrazovce je vlevo dole takový kolo, to je ono - ta lokace jinak na svět napojená není (co zatím vím)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam