ja uz mam nejakych 30h za sebou, level 46, Limgrave vyluxovany, Stormveil Castle taky, vcera jsem dal tu jizni cast s Castle Morne a prozkoumaval jsem trochu sever od Stormveilu. da se rict, ze o vybaveni a levelovani zatim nemam absolutne nouzi, staci to vsechno poradne prochazet, tech dungeonu a minibossu je tam opravdu hodne. snad jedine brneni mam porad od toho zeleno-cerveneho rytire, jinak mam mece/sekery/stity, na ktere nemam silu a jeste jsem overloaded. vcera jsem taky zjistil dve zasadni veci, na koni se da utocit ctyrmi tlacitky, ne dvemi, CTYRMI! nevim proc jsem mel za to, ze musim drzet oprate, ovladat kone a nenapadlo me, ze budou fungovat i tlacitka na leve strane!! :D no a ta lucerna z inventare je taky hodne uzitecna vec, hlavne kdyz si chci svitit a drzet u toho obourucne zbran! tahle hra fakt nevodi za rucicku..
taky jsem narazil na prvni zed.. ten kouzelnik, ktery je v te astrologicke vezi, hned nad Stormveil Castle mi dava slusne. zkousel jsem se i obleknout abych mel maximalni resist, magic amulet, ale stejne se absolutne nechytam a dokaze me v jeden moment zabit na tri rany. no a hned kousek severne nad tim byl dalsi vytah do podzemniho sveta, kde to hned zacina jeskynim systemem s gigantickyma mravencema, z toho me vcera malem slehlo, to bylo velmi rychle dikycau ja zas jdu! :)