• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: To je daný tím když zabijes celou skupinu v daný zóně. Někdy jich je 10 a někdy to je skupina 4 psu. Musí padnout všichni a kdyz jsou kaput přiletí k tobe takovej rudej závan a estus je doplněna
    GURBON
    GURBON --- ---
    JOPS: Ja bych odhadl, ze je to nastaveny na konkretni packy nepratel. Nektery co jsem sel vickrat doplnovali pokazdy.
    JOPS
    JOPS --- ---
    mam dotaz :))

obcas zabiju enemaka a pribude mi estus flaska, tusite, co to zpusobuje? Prijde mi, ze to je dost nahodne.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KOZLIKK: Checkni poštu :-)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Lvl 90, Dark moon konečně

KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    nikde se mi nedari najit ke koupi soundtrack (FLAC), na Tidalu zatim k poslechu neni, nebylo neco u Deluxe Edice na PC, prozatim aspon 320kbps MP3?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Teď jsem zas viděl věci, u kterejch mi spadla čelist... Dark Souls of the Colossus! Miyazaki na Hrad!!!
    JOPS
    JOPS --- ---
    diky za tip jit na jih.

trochu spoil

zabil jsem toho lucistnika a nejak jsem nemel odvahu jit do toho hradu protoze jsem mel u sebe asi 5k dusi. Ale hecnu se a vlitnu tam na ne :D
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ja uz mam nejakych 30h za sebou, level 46, Limgrave vyluxovany, Stormveil Castle taky, vcera jsem dal tu jizni cast s Castle Morne a prozkoumaval jsem trochu sever od Stormveilu. da se rict, ze o vybaveni a levelovani zatim nemam absolutne nouzi, staci to vsechno poradne prochazet, tech dungeonu a minibossu je tam opravdu hodne. snad jedine brneni mam porad od toho zeleno-cerveneho rytire, jinak mam mece/sekery/stity, na ktere nemam silu a jeste jsem overloaded. vcera jsem taky zjistil dve zasadni veci, na koni se da utocit ctyrmi tlacitky, ne dvemi, CTYRMI! nevim proc jsem mel za to, ze musim drzet oprate, ovladat kone a nenapadlo me, ze budou fungovat i tlacitka na leve strane!! :D no a ta lucerna z inventare je taky hodne uzitecna vec, hlavne kdyz si chci svitit a drzet u toho obourucne zbran! tahle hra fakt nevodi za rucicku..

taky jsem narazil na prvni zed.. ten kouzelnik, ktery je v te astrologicke vezi, hned nad Stormveil Castle mi dava slusne. zkousel jsem se i obleknout abych mel maximalni resist, magic amulet, ale stejne se absolutne nechytam a dokaze me v jeden moment zabit na tri rany. no a hned kousek severne nad tim byl dalsi vytah do podzemniho sveta, kde to hned zacina jeskynim systemem s gigantickyma mravencema, z toho me vcera malem slehlo, to bylo velmi rychle dikycau ja zas jdu! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON: jsem lvl 32 a zatim jezdim hlavně na výlety
    GURBON
    GURBON --- ---
    FIONOR: Asi to hraju blbje, jsem lvl pres 30 a z toho hradu uz jsem nekolikrat utek :) Ale je fakt ze beham jen s mecem ( kterej je vetsi nez ja) a vic neresim. Asi bych mel zacit.
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: aha, takze plus tri nic moc... rozumim :D

jsem se omylem dostal do nejakeho dolu a tam to bolelo, strasne moc bolelo, tezce jsem se modlil, aby tam nebyl boss, protoze jinak bych mohl zacit hrat znova :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Právě jsem navštívil Leyndell, Royal Capital a pět minut jsem jen stál na náměstí a čuměl s otevřenou hubou... už asi tušim, proč se zbraně levelujou do +25 místo do +15 :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tak jsem to na chvilku zapnul… budu chvili jezdit na koni v Limgravu… (twitch: hranostajl)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Na Godricka jsem se nakonec vybod, protože jsem asi explorační typ, ale už jsem v tom podzimnim prostředí... neskutečný, melancholie jak prase, tady se mi bude líbit...
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    JOPS: Jestli jsi cca level 20, tak doporučuji jít na jih. Weeping Peninsula a Castle Morne jsou náročností tak akorát (ale je dobré mít nějaké bomby, něco solidního na dálku a nějakou ohnivou zbraň (pochodeň stačí).
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Btw : na jihu mi uz driv z bosse padnul Grafted blade greatsword, co ma cepel vytvorenou z cepeli jinych mecu, jako ten slavny trun ze Hry o truny. Tak si rikam, protoze pribeh mi prijde jako klasicky DS na milion zpusobu (a vsadim se, ze na konci se misto upaleni v primarnim bonfiru, se nejak vstrebam do toho zariciho stromu nebo ze me novy strom vyroste), ze to asi krom PR byla jedina invence G.R. Martina do hry :-D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dnešní úkol zní jasně - Godrick.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja jsem porad takovej strasnej prostacek, vybava na picu, damage na picu, rytiri na konich mi delaji kurva problemy (kdyz si vezmu kone, je to lepsi, ale hovno trefim) a celkove se tam tak placam, expy nikde nejde poradne ziskat. Kdyz potrebujes skoro 4k na level a z nepratel jsi rad, ze vypadne 50-100 expu
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Ad ten zebrik do dalsi casti mapy: tak to je zatim muj nejvtipnejsi moment - ja na tom zebriku totiz akorat byl, jenom jsem si myslel, ze to zas povede nekam dolu do stol a ne furt nahoru, jak rikal Rimmer "up up up to zigurath." Zabity dalsi boss (magma wurm Makar) a ty netopyri zensky nadherne zpivaj. Ale co je hlavni : MAM DVA GREATSHIELDY s 100% na fyzickou damage! Jeden mi dropnul a jeden byl celou dobu ve Stormveil hradu! Haleluja!
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: Promiň, úplně omylem jsem na mobilu smazal tvůj poslední příspěvek... Mi ujel palec a příspěvek fuč, bylo tam něco o loni a ani jsem ho nestačil přečíst... Sry...
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ZUULUU: nejvetsi "posture damage" ji udelas ve chvili, kdyz na tebe utoci neblokovatelnym utokem s cervenym japanese napisem, tak ji skocit na hlavu, pak muzes navazat jednim nebo dvema udery. .) porad je to miniboss v Sekiro, tam neni jednoduchy fakt nic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam