• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    JOPS
    JOPS --- ---
    a ze jdou upgradovat, to jsem netusil :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: podle me ashes jsou ty summoni ne? ale ted jste me zblbi :)

BIMBAS: zahodil, ale nedobrovolne, jsem si sestrelil omylem obchodnika na zacatku. ale dalsi pruchod budu zase kouzelnik :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jo aha oni jsou i spirit ashes ahwww omg proc to delat jednoduse skill/summon
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    new pockat ashes jsou ty specialni dovednosti zbraní
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BIMBAS: ano, dají se pumpovat...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    _KOFILA_: Ashes jsou taky ty summoni ? Ja porad nechapu k cemu sbiram ty ruzne kytky v dungeonech. Oni se ti sumoni daji taky pumpovat jako zbrane ?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    RUDOLF: ano, bossové jsou single/multi jiní... většinou mají více HP, někdy i více kouzlí i jiná kouzla...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    JOPS: zahodil jsi castera ? ja porad drzim, ale pripadam si spis jak Azíz. Modlím se ke všemu co mam v inventáři a využívám permanentně všechno. Žádný čistý průchod
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ENDER: přivolávej si Ashes, mohou ti pomoci aspon jako aggro... v katakombách většinou nějaké odstaneš... mimochodem těma ashes taky vysvětlují kdo v zemi žil a co dělal (dobrý způsob jak nenásilně ukázat lore místa kde se postava pohybuje)...
    JOPS
    JOPS --- ---
    boli me pravy palec...

jinak moc dekuji za tip jit na jih, ja porad chodil sever a jako jo, byl jsem schopen sestrelit ty vojaky, ale bylo to fakt dost narocne. Priznam se, ze jsem netusil, ze na jihu toho je tolik :)) Ty dungeony jsou docela schovany, toho asi hlavniho bosse na jihu uz mam dole.

mozna trochu spoil. Kdyz jsem jel chvili za kouzelnika, tak "dancer" padnul na druhy pokus. Ted jedu valecnika a jsem v prdeli :) ten me vyndava jak malou Jarunu :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: opravím, neb něco si vysvětlil chybně:

1/ Na to aby tě mohli invadovat hráči a ty si viděl zlatá znamení na zemi (spoluhráči) potřebuješ Furlcalling Finger Remedy jako HOST (ten co přivolává ostatní)... ten nesmí mít v dungeonu v kterém vyvolává (katakomby, hrady) zabitého bosse (jako ve starých souls)... ostatní můžou mít level pročištěn jak chtějí včetně bossů...

2/ano dají se procházet openworld lokace, ale bacha, někde kde máš už bosse vyvražděné (a nevíš jak velká to je rozloha a kde se objeví mlžná zeď přes kterou nikdo nemůže) tak se nepřivoláš...

3/ jsou to ty rifty které slouží na otestování hrdiny single player only... jsou to ty velké talíře na zemi které se aktivují tlačítkem ve středu...

4/ –

5/ truhly a itemy nevidí, ale kromě EXP farmí i crafting items, občas z nepřátel padá i výbava... takže když si chceš pokecat a nafarmit itemy/equip není to jen o exp...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tyjo jsem lvl 40, chci Moonveil a ja toho Wurma lavovyho nemuzu v té malé aree píchnout. O pulnoci jsem to zkousel asi z 10 partakama ale proste bez sance. Jednou jsem ho malem mel. Chybelo asi 500hp nez me uvaril v lave kterou si rozjel snad uplne vsude najednou. Chjo, adept na castera a biju ho remdihem, protoze kouzla mam zatim slabá. Tezký život magického studenta.

Jinak kdyby nekdo chtel coop tak muzu taky po nocích. Jenom to hraju na Xboxu
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    FIONOR: díky! Budu dumat;-)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    RUDOLF: ve hře je předmět, který ti zrovna s Margitem hodně pomůže.
    GURBON
    GURBON --- ---
    Chcete se zasmat blbovi? Dojel jsem na svoje try before buy, dnes hru koupil, save v prdeli, 40lvlu znova a lepe :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    RUDOLF: obry jsem farmil u tretiho chramu Mariky a u te brany mezi dvema tabory godrikovych vojaku (skace na tebe z plosiny, co premostuje koridor) jeste pred hradem. Bonfiry mas hned u toho a jeden obr cca za minutu / dve minuty je slusna farma, kdyz potrebujes dohnat level na staty noveho equipu. I tak jsem se tam zasekl asi na hodinu, protoze muj novy stit chtel proste vic sily.

KOZLIKK: ajaj, to mi prijde, ze porad ten coop neni jednim t promarnich stranek hry, predstavoval jsem si, ze to bude vic ve stylu mmorpg... Jako na sekundarni vypomoc pri bossfightech dobre, ale primarne bych to jako online hrani nevidel.
    GURBON
    GURBON --- ---
    PHOW_SAATCH: asi da, ale na ytb uz je nejaky hovado co to dojelo za 2,5 hod :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já měl jednou Margita na cenťak od smrti. Dávám ho jen kvůli godric ashes a npc summomu (navyšuje npc summom HP?). Vůbec mu neumím uskočit, utéct. Mám medium load. Tak jsem to vzdal a exploruji.

Tree sentinela už taky téměr dám. Black cavalery mě trochu na jednom místě překvapila. A zatím jsem zdolal jednoho demi medvěd v rujnách. Tančit s enty jsem se uź naućil, je za ně litr. Tak je zkusím pofarmit. Jsem zatím lama. Ale zvyšuji výdrž abych měl jak luk tak meč na střední zátěž. Jsou holt lamička. Ale jsem kurva rád že je to open world a frustraci střídám explorací.
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: celkem snadny beru zpet, ted jsem stravil hodinu s nejakym dementem co mel 2 kladiva na retezu... bez summonu to neni sranda.
    TAP
    TAP --- ---
    RUDOLF: není
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam