• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Jo to je ono. Odpoledne jsem u ni zrovna byl. Díky
    TERZ
    TERZ --- ---
    BTW. červenej čtvereček se šipkou dolů, tedy debuff máte od paní objimačky. Zbavte se toho blessingu, bude vám o 5% líp!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Díky bohu. Dost nervózně jsem zkoumal ikonky a porad jsem čekal, kdy se mi co rozpadne pod rukama. Jinak je to brutálně skvely. Mindfuck co dvacet minut. Jenom mě trochu sere ze si nestiham prohlížet design minibossu.
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Nope
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Hele je tam vlastně opotřebení zbraní a nutnost oprav? Kováři nic, opravny sady nic, statistika taky nic..
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    PHOW_SAATCH: ale je předtím potřeba splnit jednoduchý "quest"
    to pro spoustu lidí při první hře bude zapekliý oříšek, protože to není úplně očividné
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: mam bojovýho jestřába +8, na vyšší level potřebuju nějakou rukavici jestřábníka
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: summony leveluješ v hubu
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BIMBAS: některý už mám dvojkový...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: k té jedničce, je to ještě o něco složitější ale dává to smysl:

jako hráč co chce někomu pomáhat můžeš dělat dvě věci:

– buď přesně napsat zlaté znamení na zem (Tarnished's Furled Finger), nebo

– použít Small Golden Effigy a brouzdat se sám levelem dokud si mě někdo nepřivolá (přivolává si mě u té sochy po pás co má rozpažené ruce jak ježíš)... čili jsi třeba v lingravu, běháš po louhách a někdo si tě přivolá z hradu že chce od tebe pomoc...

Pak jsou ještě další předměty, bílé a modré prsteny, to zase funguje tak že když někoho červený hráč (invader) napadne a já mám modrý aktivovaný, přispěchám mu jako hunter na pomoc...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    mno ja koukam ted na wiki a nic o tom nevidim...
    Ne ze by se mi nehodil trochu vytuneny summon
    JOPS
    JOPS --- ---
    a ze jdou upgradovat, to jsem netusil :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: podle me ashes jsou ty summoni ne? ale ted jste me zblbi :)

BIMBAS: zahodil, ale nedobrovolne, jsem si sestrelil omylem obchodnika na zacatku. ale dalsi pruchod budu zase kouzelnik :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jo aha oni jsou i spirit ashes ahwww omg proc to delat jednoduse skill/summon
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    new pockat ashes jsou ty specialni dovednosti zbraní
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BIMBAS: ano, dají se pumpovat...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    _KOFILA_: Ashes jsou taky ty summoni ? Ja porad nechapu k cemu sbiram ty ruzne kytky v dungeonech. Oni se ti sumoni daji taky pumpovat jako zbrane ?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    RUDOLF: ano, bossové jsou single/multi jiní... většinou mají více HP, někdy i více kouzlí i jiná kouzla...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    JOPS: zahodil jsi castera ? ja porad drzim, ale pripadam si spis jak Azíz. Modlím se ke všemu co mam v inventáři a využívám permanentně všechno. Žádný čistý průchod
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ENDER: přivolávej si Ashes, mohou ti pomoci aspon jako aggro... v katakombách většinou nějaké odstaneš... mimochodem těma ashes taky vysvětlují kdo v zemi žil a co dělal (dobrý způsob jak nenásilně ukázat lore místa kde se postava pohybuje)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam