• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: děkuji za citaci :) a mám tu jedno odvážné tvrzení, leč praxí celkem potvrzené, že úplnej začátek v DS je lepší obouruč bez štítu (nebo se štítem na zádech)... člověk se soustředí ne jednu věc a víc to odsejpá
    JOPS
    JOPS --- ---
    SITH: Kdysi v minulosti tu někdo napsal, že souls hry jsou Excelová tabulka v grafickém podání :) tahle hra tě potrestá za každý úder navíc, hlídat si staminu, když máš štít před sebou, stamina se doplňuje pomaleji, rozmyslet si, zda použiješ těžký či lehký úder.
    Důležitý je timing rollu, to jsi 'nesmrtelný' a další pravdivá hláška je, kvalitní roll vyřeší spoustu problémů :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Našel jsem runu, která zvedá equip load (tj. Havel ring) a další, co zvedá strenght... čas pomsty právě nadešel.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH: za mě zatim jednoznačně nejlehčí souls hra (a to skoro nehraju multiplayer)... taky mam vagabonda a dal jsem teď toho úvodního draka na první pokus... ono si to chce hlavně umět poskládat build a využít všech boosterů, co hra nabízí (runy do zbraně, namíchat si na míru třetí lahvičku, vyvolat spirita, navěsit na sebe adekvátní amulety), naučit se movesety hlavní zbraně a sledovat, kolik žerou staminy (lehkej útok, silnej útok, speciální útok, to samý obouruč), používat pakoně a nehrát to pokud možna na klávesnici... pokud je to tvoje první soulsovka, tak se to dá shrnout do jednoho hesla a to "trénink dělá mistra" :)
    ps: jak je po stránce příběhu a výpravy Witcher 3 dobrá hra, tak ten kombat tam byl směšnej, místy až tragickej, tohle je úplně jiná liga
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: ten předlesík je tutoriál na parrying, critický zásahy a ta ruina před hradbami takový killing floor zkušebni. Vždycky se dá ujet na koni.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    FRIZER: já teda tuším, kam s dračím srdcem. Ale na draka si zatím netroufnu.

SITH: jsem na tom stejně. Ale ty úvodní vojáci jsou dobrej start. Já to hrál jako assassin a velmi takticky, než jsem dostal cit proto kdy agrujou apod. Ten první kemp se dá dát assassinovsky s nechat si šéfa kempu nakonec. Vždycky se tam čas od času vracím dofarmit runy, když se o něž už v cizině bojím.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: jj první.

Problém mám s tím souboj systémem. Witcher se naučil hned, ale tady se trápím. Nebo je to tím, že ten meele styl meč + štít není pro mě a mám zkusit spíš mága, nevím. Jdu opatrně, snažím se, ale je to strašný peklo :-)))

Mno, prostě se to musím naučit. Fakt jsem ale nic těžšího snad nehrál
    JOPS
    JOPS --- ---
    SITH: vitej :)

bez na jih, hlavne bez na jih, tam to je pro zacatek super, fakt a je tam toho spousta :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Štíty nepoužívám za celou hru vůbec...nevím jestli prolézat do mrtě mapu, nebo to co nejrychleji dojet a rozjet nový dex build...nicméně tak 90 procent mám objeveno
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: První soulsovka? Vůbec nepocitej s tím, ze by to mělo cokoliv spolecnyho s Witcherem kromě rohaty Klepny
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Wurm padne na šest mých dupnutí do země, už jsem ho pomohl dostat asi 30x , ale je za něj málo duši, dnes jsem pomáhal s jiným bossem a z toho je rune arc a 30k....moon sword na +9 už. Inteligence, Vigor a mind na 40. Jednoho draka jsem dělal dnes přes hodinu ale a pak vypadne dračí srdce který mi k ničemu není..)
    SITH
    SITH --- ---
    Já teda snad nehrál těžší hru než tohle :-) vagabond lvl12, farmím ty vojáky kousek od startu. Nemůžu se zatím vžít do toho soubojového systému, kam se na to hrabe witcher3 a ostatní. Chce to čas, týden, dva
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    RUDOLF: Jo, nejsou to lidi - ja to hrahu offline a stejne tam jsou.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Pochopil jsem správně, že zažívám NPC invaders?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: dal jsem oba dancery s bojovnikem... mam namichanou treti lahvicku, co mi boostuje staminu a criticaly + divine heavy claymore +14 a padaj jak švestky... ale z čeho mam největší radost, pohřbil jsem už v hubu toho invadera s kosou
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    TERZ: LOl! Díky, konečně chápu, dost dávala najevo, jakým hřeji její prsa.

Takže ten pozitivní buff je třeba z mého HP medailonu?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Jo to je ono. Odpoledne jsem u ni zrovna byl. Díky
    TERZ
    TERZ --- ---
    BTW. červenej čtvereček se šipkou dolů, tedy debuff máte od paní objimačky. Zbavte se toho blessingu, bude vám o 5% líp!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Díky bohu. Dost nervózně jsem zkoumal ikonky a porad jsem čekal, kdy se mi co rozpadne pod rukama. Jinak je to brutálně skvely. Mindfuck co dvacet minut. Jenom mě trochu sere ze si nestiham prohlížet design minibossu.
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Nope
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Hele je tam vlastně opotřebení zbraní a nutnost oprav? Kováři nic, opravny sady nic, statistika taky nic..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam