• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: mám Sacred Blade ash rune, dělá to stejnej vizuální efekt jako lightning v DS

JOPS
    JOPS --- ---
    RUDOLF: jo, na moji sekeru mam nejakej bouchnuti do zeme a nepratele, co jsou pobliz me, tak se prisunou ke mne, dobra sranda u bosse :D

Pres ten ASH jsou specialky, ale treba kdyz jdu na chlupateho velkeho medveda, tak je fajn si tu zbran potahnout ohnem :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    JOPS: mám recept na jedovaté potíradlo. A na nelegendary zbraně se dávají vlastnosti přes ash, na nějakým videu jsem viděl néjaky Holy ash co dává blesky. Ale to by jsi měl vědět.
    JOPS
    JOPS --- ---
    a kdyz jsem nedavno nabehl na typky, tak ty vyfikundace me tam bavi, treba po me hodil bombu, ale ne ledajakou, ona se rozprskla a zautocily na me tri magicke strely. moc hezkej efekt :)

Uz se tesim domu, ted me palec neboli, budu moct hrat :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    hosi, koukam, ze byt byvalym hracem Dark Souls tady neni zadna vyhoda, protoze vubec nevyuzivam ty moderni prvky :D

Porad sice nosim stit, ale zjistuju, ze ho vlastne vubec nepotrebuji... Chodim se zakladni sekerkou na +4 a to je veskerej upgrade co mam.

Existuji tady ty ficury, jako potahnuti zbrane bleskem, ohnem, magii? Mam pocit, ze asi jeste nic nemam.

A chtel bych do zasoby firebomby, ale nejsem si jistej, zda jde nejak vykraftit ta skorepina :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    FRIZER: wow! jaký stomp používáš? zatím mám jen storm a hoarfrost...
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Já si na Argheela pořád netroufám, i když jsem objektivně vzato silnější, než bych měl být, abych si na něj mohl troufnout (lvl 36, +4 longsword, +3 vlci).
    Pořád ještě Torrenta neovládám tolik, abych si byl jistý, že ho zvládnu v boji efektivně využít.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TERZ: já věděl že s tou 5ti korunou to nebyl dobrej napad :-)

uvod je fakt easy a to nejsem zadne HC souls hrac. Prvni drak sel na prvni pokus s teplotou 38, a to mluvi za vse. :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: tak to jsi mě uklidnil, Limgrave je teda taková kobliha od Babiše, a každej, kdo si jí vzal, půjde nakonec do pekla :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TAP: oh vidis, toho jsem si nevsiml.

a vcera jsem poprve koukl do wiki, potreboval jsem neco proti poison. A musel si koupit spravnej cookbook
    TAP
    TAP --- ---
    JOPS: v inventáři se píše, jestli to reusable nebo consumable. želví kost bude asi crafting item, kterejch máš tolik, koliks nasbírals
    TERZ
    TERZ --- ---
    Lidičky ja bych z těma rozsudkama co se obtížnosti týče opatrně počkal. Jasně, začátek je s prstíkem v nose obzvlášť pro kouzelníky, pro který je ta hra snad i dělaná. Ale FromSoft nikdy nepošle svoje největší prasarny do prvního levelu ;)
    To je říct ze Dark Souls je easy protože Asylum Demon.

Za sebe jsem v naprostém optional late gamu, v místě kde mě nesnáší i vzduch. Jenom přežít ve světě je hardcore a to běhám s tím svým párátkem na lvlu 110. Od včera jsem zaseklý na bossovi kterého bych se nebál označit za jednoho z nejtěžších ze série a žádný usnadnovatka co hra nabízí nepomůžou, ani boosty, ani summon ani grind ani multiplayer, nic, na všechno má ten boss odpověď a se vším si umí poradit.
    JOPS
    JOPS --- ---
    hosi, ja mam totiz jeden obrovskej problem, najdu nejakej ITEM a ja nevim, zda ho muzu pouzit jenom jednou a nebo zda ho mam nekonecno a refreshne se pri sednuti k "bonfire"

ted jsem nasel nejakou zelvi kost ci co a nevim, nevim co s ni :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: za me teda ds1 bossfighty od dost snazsi.. Tady trpim u kazdyho bosse, akoeat to hraju bez summonu, protoze ty bossfighty jsou to co me nejvic na ty hre bavi a kdyz bych vyvolal summony, slo by to vsechno na par pokusu.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    FRIZER: Dnes sm zistil, ze sa zbranou dautocit aj na jednu aj na druhu stranu kona...
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Ja som si dal Prisonera, s kyblom na hlave (mix INT a DEX, ako prechod DS3) a slubil som si, ze uz nepojdem s Uchinou, lebo sak stacilo dve hry s nou. Mam Estok, od zaciatku pomaly ho levelujem a uz si tusim aj zacinam zvykat na jeho moveset. Co ma ale sere, ze na koni som s nim strasidelne, ale strasidelne nesikovny. Beham okolo tych piatich obrov (farmenie soulov..ehm run) a netrafam, ale nevzdavam to :) Inak je to masaker, som zatial iba v Limegrave a stale mam pocit, ze odhalujem nieco nove. Spolu s tym zbieranim kvecyn a podobnych veci na craftenie to bude casovo narocne. Dungeony, kobky, aj to striedanie den/noc je pecka. A Margita je dole, ale povymetal so mnou podlahu, ne ze ne. Super to je. Mi pride, ze maju bossovia ovela lepsie tracking na hracov movement nez pred tym a dokazu prekvapit.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Jinak se zbraní vždycky na koně nasedejte obouruc
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Tak jsem o jednoho bosse a uz jsem ho šel 15* za dvě hodiny a všechno z inventáře vycerpal...to se mi naposledy stalo u Ornsteina a Smougha při prvním průlezu DS...nervy na dranc
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já na obry odkládám štít, páč čekám, že mi parry kolohnátu vyžere staminu. Ale mám nulovou zkuśenost;-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: děkuji za citaci :) a mám tu jedno odvážné tvrzení, leč praxí celkem potvrzené, že úplnej začátek v DS je lepší obouruč bez štítu (nebo se štítem na zádech)... člověk se soustředí ne jednu věc a víc to odsejpá
    JOPS
    JOPS --- ---
    SITH: Kdysi v minulosti tu někdo napsal, že souls hry jsou Excelová tabulka v grafickém podání :) tahle hra tě potrestá za každý úder navíc, hlídat si staminu, když máš štít před sebou, stamina se doplňuje pomaleji, rozmyslet si, zda použiješ těžký či lehký úder.
    Důležitý je timing rollu, to jsi 'nesmrtelný' a další pravdivá hláška je, kvalitní roll vyřeší spoustu problémů :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Našel jsem runu, která zvedá equip load (tj. Havel ring) a další, co zvedá strenght... čas pomsty právě nadešel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam