• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    VITEKK: proste vse poradne prozkoumavej a neptej se, mluv s NPC ve hre. ta hra ti dava jednoduche voditko, je to takova zlata sipka, ktera na mape od tech "site of grace" nekam ukazuje, tim smerem se ubira main story.

ja jsem se po porazenem Godrikovi (nekdy v patek) vratil vcera do Stormveil Castle potreti, neco mi tam porad nesedelo, znovu jsem tam nasel dalsi schovanou cestu, no a jeste k tomu dalsi bossfight. :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VITEKK: no pokecat s lidma v hubu a ty te navedou dalsimi smery
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VITEKK: dostal jsi velkou runu a tu musíš NĚKAM umístit :)
    BIMBAS: moc vysoko ne, ale je lepší než pěchota, když jedu na koni, tak celkem drží tempo a hlavně se mi teda líbí esteticky :)
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    a dotaz sem se zbavil godrika a ted nejak nevim co dal?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    vcera jsem potkal poprvé tu jezdící železnou pannu. OMG. Samozrejme ze me nakonec dostala protoze jsem ji nic nedelal. Bylo to jeste s řemdihem. Vtipny bylo že když jsem v ní nakonec umřel tak mě poslala do nějaké lávové pevnosti. To co bylo na konci me celkem zamrazilo protoze jsem se koukl na mapu a teleport byl zakázaný (dungeon). Měl jsem tak dojem, že to musim udělat. Řikal jsem si při pohledu na inventar, ze je to asi na rozjeti znovu :D :D. Zkusil jsem je asi 12x a ani náhodou. Jeden cooperacnik mi ukazal aspon jak prezit trochu dele. Nakonec jsem udelal dobehl v ramci lokace kde ten teleport sel ale na toho bosse musim jeste jit. Aspon se tam farmi nejake kytky. Nemam jeste recept ale hadam ze kytky na lightning
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: nemam nic co by létalo krome levitujici medůzy. Lítá nějak rozumně vysoko, nebo se drzi pri zemi ? Imho dobrý na AOE efekty ne ?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    BIMBAS: a pak jsem objevil ze jsem si nevyzvedl Rapírek od Rogiera. Jeho abilita poslala vzdy na 3. ránu wurma do limbu a nakonec jsem si ho dal sam. LOL. Moonvail je doma. Mel jsem nasysleny materialy az na +7. Vlky a Ancestral followera mam +3. Prokrupak jsem klouby a objel vsech asi 7 bosů který me sikanovali a vysvetlil jim to co by dup. A to mam pred sebou jeste skoro celej sever. Miluju to :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    VITEKK: No, kolem těch 14-16 je ok....tam už jsou nějáké zbraně které když vytuníš tak vyřeší to co nevyřeší magie....
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    FRIZER: ja si porad rikam jeslti ma cenu do str cokoliv jako mage hazet..
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    VITEKK: Asi 16
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    FRIZER: kolik mas str??
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    RIVEEK: No ten Hoarfrost jsem narval do meče, ten průběžně upgraduju a je to hrozně OP, protáhlo mě to víceméně vším...fakt by to měli nerfnout
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    FIONOR: ja ho dal na lvl 25. Pulku zdravi sem mu vzal lukem obycejnejma sipama, staci bejt od nej dal a vyhejbat se jeho ohnivejm utokum, kdyby mi nedosli sipy tak ho dam celyho lukem. potom sem cekal az zacne davat ty ohnivy utoky u ktrrejch kleci. hned jak zacal tak za nej a bum prask, vsechno samozrejme na konickovi. uhejbat utokum ocasem. a je dole. celej souboj zabral cca 10 minut. Mozna existuje i jina taktitka nevim.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: mám Sacred Blade ash rune, dělá to stejnej vizuální efekt jako lightning v DS

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring dosáhl na Steamu šestého nejvyššího počtu souběžných hráčů
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Jinak to UI. Chvilku mi trvalo, než jsem se zorientoval že v inventáře/nákupu mám tlačítko x, který přepínám vlastnosti předmětu a popis. Takže pak člověk ví, co dostane s kuchařkou. A ty čísla jsou distinct typy. Podle mé trochu nedotažený, stejně jako úroveň smithing stones nebo popisky arrowx10.

Jinak lukem si můžete po jednom vytahovat jedince z tlup. Trochu nonsense mechanika ale občas se hodí.
    JOPS
    JOPS --- ---
    RUDOLF: jo, na moji sekeru mam nejakej bouchnuti do zeme a nepratele, co jsou pobliz me, tak se prisunou ke mne, dobra sranda u bosse :D

Pres ten ASH jsou specialky, ale treba kdyz jdu na chlupateho velkeho medveda, tak je fajn si tu zbran potahnout ohnem :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    JOPS: mám recept na jedovaté potíradlo. A na nelegendary zbraně se dávají vlastnosti přes ash, na nějakým videu jsem viděl néjaky Holy ash co dává blesky. Ale to by jsi měl vědět.
    JOPS
    JOPS --- ---
    a kdyz jsem nedavno nabehl na typky, tak ty vyfikundace me tam bavi, treba po me hodil bombu, ale ne ledajakou, ona se rozprskla a zautocily na me tri magicke strely. moc hezkej efekt :)

Uz se tesim domu, ted me palec neboli, budu moct hrat :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    hosi, koukam, ze byt byvalym hracem Dark Souls tady neni zadna vyhoda, protoze vubec nevyuzivam ty moderni prvky :D

Porad sice nosim stit, ale zjistuju, ze ho vlastne vubec nepotrebuji... Chodim se zakladni sekerkou na +4 a to je veskerej upgrade co mam.

Existuji tady ty ficury, jako potahnuti zbrane bleskem, ohnem, magii? Mam pocit, ze asi jeste nic nemam.

A chtel bych do zasoby firebomby, ale nejsem si jistej, zda jde nejak vykraftit ta skorepina :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    FRIZER: wow! jaký stomp používáš? zatím mám jen storm a hoarfrost...
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Já si na Argheela pořád netroufám, i když jsem objektivně vzato silnější, než bych měl být, abych si na něj mohl troufnout (lvl 36, +4 longsword, +3 vlci).
    Pořád ještě Torrenta neovládám tolik, abych si byl jistý, že ho zvládnu v boji efektivně využít.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    TERZ: já věděl že s tou 5ti korunou to nebyl dobrej napad :-)

uvod je fakt easy a to nejsem zadne HC souls hrac. Prvni drak sel na prvni pokus s teplotou 38, a to mluvi za vse. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam