• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem si dal po ránu dvě hoďky a musim říct, že je to čím dál zábavnější... akorát k některejm svítícím bonbónkům se pořád nemůžu dostat a některý dveře mi nejdou pořád otevřít... a to jsem omlátil omítku v okruhu půl kilometru... nedá se tam doletět dronem?
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem zbil paprdu u stromu, ale asi jsem uz byl utahanej a neco jsem musel prehlednout, protoze mi prislo, ze tam nic zajimaveho neni, nebo jsem to sebral a nevim co to bylo... Jizni cast mam skoro hotovou, jeste mi chybi to hovadko v míse, co dava frozen. Je lehkej, ale ja kokot vzdycky udelam machnuti navic a on to tresta.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    SNOO: my to tu hrajeme… nepocitame frejmy… rada z nas na puvodnich ps4… tady na ms reference nedostanes…
    SNOO
    SNOO --- ---
    Vaham zda koupit xbox s nebo x…spesl kvuli ER…je tu nekdo kdo to pari na S?
    Kolik to dava fps na 1080p.? Drzi to aspon stabilne 60 nebo tam jsou nejaky zasadni propady ?
    Dik
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    KOZLIKK: hele zejtra dyztak, momentalne nejsem u PSka
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    LION_DON: vykasli se na youtube a pojd mi radsi hodit ten Bloodhound Fang. :))
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    Elden Ring from the NPC's Perspective
    https://youtu.be/c6MW-qdNoYA
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EZEE: jdi rovnou za nosem... myslim, že na ER je nejlepší právě to, že neni lineární a každej by měl jít intuitivně tam, kam ho to nejvíc táhne a získat tak unikátní zážitek
    JOPS
    JOPS --- ---
    EZEE: jih :)
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    EZEE: hlavne u toho nehul nebo se moc daleko nedostanes
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    EZEE: do lednice pro pivo. :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE: Xbox pro pripadny coop
    EZEE
    EZEE --- ---
    Tak uz to mam tak, kam mam jit prvne? :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: omezená stamina mimo boj mi nevadí;-)

Fall dmg ale v ER, ale s koníčkem to člověk neřeší. Stealth nahrazuje bodnutí ze zadu, ne?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    KOZLIKK: lol, tu schovanou cestu jsem našel dřív neź jsem byl na hradě;-) jestli tam teda figuruje žebŕik a trůn.. byli tam nějaký kaluže krve tarnished, ale evidentně po mě nikdo nešel. Tak se musí stát něco jiného..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: to bude legrace, až se některý nováčci dostanou přes ER ke kořenům - bez koně, bez skákání, bez stealthu, s fall dmg, s omezenou staminou mimo boj
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    VON_GILOTINE: skvely dik, prehlednul jsem samozrejme tu rimsu nad svahem. .) par smithing stones tam bylo a to se hodi!
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    nalevo od vchodu ke godrikovi je mensi svah a nahore jsou hrnicky. taky je tam rimsa z niz se da skocit na dalsi rimsu a z ni do dvou oknodveri. tam pak vse najdes.
    TERZ
    TERZ --- ---
    KOZLIKK: Jestli jsou to ty dvere co myslim, tak si jen slepej, mrkni jeste jednou poradne okolo nez zacnes skakat dolu, mel bys najit co hledas. :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KOZLIKK: míst, kam bych se chtěl dostat, a nevim jak, je aktuálně tolik, že to ani neudržim v hlavě :) nutně teď ale potřebuju druhou great runu! a dávám tomu den, maximálně dva
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam