• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    JOPS: palec už dobrý?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: a prskneme tam ještě trošku Karla Jaromíra Erbena, to se bude v Čechách líbit
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    japonec číslo jedna : hele kámo a jak vlastně bylo na dovolený v Holandsku
    japonec číslo dvě : hele super, větrný mlýny, krojovaný selky s věnečkama tančily v dobových vesnicích, super matroš na hulení... Hmmm.... Teď mě něco napadlo...
    výsledek :

TERZ
    TERZ --- ---
    TOMMY_: Jo tenhle byl moc pěknej, gratz. Ale jsou tam i horší xD imo je v ER nejtěžší boss ze všech souls (vcetne orphana, midira i papa owla 2nd fight) ale je optional tak snad tam lidi dojdou, neuvěřitelnej fight. :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TOMMY_: to me desi, ze zbrane jdou levelovat az tak moc :D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Uf.. vcera ve 2 rano jsem zabil zatim nejhorsiho bosse. Astel, Naturalborn of the Void. +18 claymore, quality build. Level 84. Musel jsem k tomu mit dva summony. A realne mi doslo vsech 13 estuswk. Neskutecnej masakr. At mi nikdo netvrdi ze tohle je pristupnejsi dark souls :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    ENDER: akorat jsem zjistil, ze se obyc zbrane upgraduji az na +25, legendary (nebo jak se to jmenuje) do +10
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    ENDER: good to know... bylo mi podezřelé, že by něco v téhle hře mohlo mít náznak dobrého konce :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    FIONOR: takhle jsem to udelal a stejne lehla..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Pro ty, kdo by ještě pochybovali o kvalitách Elden Ringu - nestává se každým dnem, aby mi manželka zabavila gamepad s tím, že nasbírá pár bylinek na louce, a skončilo to genocidou rytířů v Royal Capital :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    JOPS: doneslo se ke mně, že když ten hrad dojedeš celý, a ukážeš ten GoT meč tatíkovi než dojedeš dceři oznámit doručení dopisu, tak dcera přežije a oba jsou pak v hubu (ale musím to otestovat - v mé vlastní hře to skončilo stejně jako u tebe)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: diky, zkusim :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: jeste mu ukaz zbran z toho cokla na konci hradu (takovej velkej mec), pak ho najdes u plakat u dcery a tam ho podrizni a mas nejlepsi halberd +8..
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: tu dceru jsem nasel, dala mi dopis, pak jsem ve vezi nasel jejiho tatika, dal jsem mu dopis. On rekl, at pozdravuju dceru, ci neco takoveho, tak jsem sel za dcerou a ona ehm byla KO...

Takze asi pujdu jebnout po hlave toho pana, zbran je zbran :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: zabil jsem spravce hradu uplne vpravo dole.. Je na nej i quest, kdy mu mas donest dopis od dcery..
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: no, diky :D

RIVEEK: tam je takovejch vyfikundaci... i se zbranema, ze se bojim na cokoliv kliknout, abych si to neposral :))) Ted mam treba na sekere, ze kdyz ji drzim obouruc a dam L2, tak se sekera jakoby na par vterin nabije a dava docela hezkou damage. Predtim jsem mel gravity, ze jsem uderil do zeme a vsichni nepratele v blizkem okoli se prisunuli ke mne. To me dost znervoznovalo, kdyz najednou u sebe mate 6 typku, kteri te chteji vykuchat :)))

Vcera se mi otevrela nejaka moznost medailonu, musim si o tom neco nacist, protoze nevim, jak moc to je nevratny proces :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Plus dotaz na zkusenejsi : vcera jsem byl ve Vulcano Manor a ty zensky s rytirem (ukazuji se obcas na obrazku nacitacich obrazovek) rekl, ze se k nim v boji proti radu a erdtree nepripojim. Zabil jsem tam monka s palcatem cirkularkou, ale jinak je to tam vsechno zamceny. To se k nim musim pridat, aby to tam za neco stalo?
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    JOPS: presne tak, vzdycky si na slepe mape najdu ten obelisk nebo sloup nebo co to je, zkusim tam zajet na koni a pak to prozkoumavam odznova uz s mapou. Jenom u Mt. Gelmir jsem si na tom vylamal zuby, protoze ten sloup je az na konci prekryvajicich se vysutych urovni.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: Peti od tebe me to bavi i jen cist. :) Co stream nekdy? Poustis?
    JOPS
    JOPS --- ---
    plus tip, vcera jsem resil po telefonu se sousedem ER a rikal, ze na skryte mape jsou oznacena mista, kde je ten sloup s mapou na odkryti oblasti. A to misto poznate podle takove male cervene neidentifikovatelne carky/kolecka

Vcera jsem to zkousel zajet s konem k tomu mistu a skutecne tam byla mapka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam