• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Teda zklamání z vás, myslel jsem že máte tuhej kořínek ale po 40h remcat, že není konec hry. Mám 240h v AC Oddyssey a už mi chybí jen pár achievementů.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: jeee vidis! u toho si pamatuju uz jen ten "prvni" pruchod DS! :))) toho sem dlouho nevidel. dik za pripomenuti!
    JOPS
    JOPS --- ---
    BOBESH: ja cekam jeste na LobosJr, jak tam bude zase behat s nejakou tezce nesmyslnou zbrani, neco jako naberacka v DS2, ktera se po peti uderech znicila :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    PHOW_SAATCH: uz to zacina no :) cekam na bubinky a tu tanecni podlozku! :))
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BOBESH: cvičme v rytme
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: asi 12... Primary je str... Jeste zkousim golden halberd, ale ten me moc nebavi. Utratil jsem 4 body do faith, asi zbytecne..
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ne ne :))
    I played Elden Ring with EXERCISE CONTROLS - Elden Ring Fit
    https://www.youtube.com/watch?v=l6cC-T3a-Y0&t=55s
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: tak spousta lidí to hraje jen proto, že se o tom píše a hrajou to ostatní, ale časem se oddělí zrno od plev :)

Jinak hlásim: "Godfrey in the area! Godfrey in the area!"
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: ty voe, ty me desis :D
    jako ja nikam nepospicham, ale jako vocamcadpocamcad :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    EZEE: Já se mu nedivím. Minulý týden jsem měl 17 lidí online, všichni (většina) drtící Elden Ring, společnej voice věčně narvanej, o víkendu už sem tam měl na ER jen 6 lidí, a v průběhu týdne groupa zeje prázdnotou a ER tam mi ve friend listu hrajou 2 lidičky, zbytek jezdí okruhy.
    Hádám, že to odradí/unudí spoustu lidí. Není se co divit, 40h si běháš v Limgrave, říkáš si jak je to boží skvělý, katakomby, volnost, bossové.
    Abys po Godrikovi zjistil, že si za těch 40h viděl 10% mapy a tenhle explorační heroickej výkon budeš muset předvádět na mnohem mnohem větší úrovni. :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: no vidis, pro ten jsem si jeste nezasel...

halbert je na dexteritu vid? :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: mam halberd, tak se rozmachnes 3 metry od nej a on ti vleze do rany :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: k tomu se vztahuje ta poznamka k jizde na koni a dupani na zem co jsem npsal dva prispevky nize…
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Na runy budu koukat až pojedu hru. Zatím ne. Ale je jasný, že tady přifoukneš kopyta, natankuješ oves a jedeš..
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: to je dis!!! tak to si dam, vcera jsem ho videl trenovat;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LOVE_DALI: dal sis ho? hodne nudnej speedrun… pulku z toho jedes na koni a druhou pulku dupes na zem… ale cekam na distorsiona…
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: Peti ja chci streaaam! :)) Rytire sem asi videl u Kozlika a nandavali hrozne :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Elden Ring Any% Speedrun in 49:29 (WORLD FIRST SUB 50 MINUTES RUN)
    https://www.youtube.com/watch?v=PO33S2p-L9k
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    EZEE: hele, zatim jedes presne i podle meho scenare (co jsem si myslel i ja), ale prijd mi sem rict po dalsich 20 hodinach…
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem chvili stouchal do enemacku v hradu. Pice, ty velky rytire nedavam :D Nevim, neco delam blbe, ale porad nemuzu najit tu spravnou mezeru pro utok. Proste tam zadna neni. Do zad se mu nemuzu dostat, parry netrefim ani omylem, asi to musim jeste trochu natrenovat.

Nesnasim orly, pfujtajbl. Jeden je fajn, dva jsou tip top, ale kdyz jich je sest, tak to boli, mooooc to boli :)

Ale ty velky rytiri... to je fakt spatny.

A hlavne jsem netusil, ze ten hrad je taaaaaak velkej :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam