• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    TERZ: ja jsem hral ER sesti dni v kuse, kazdy den nejakych 9h, ted jsem si dal dva dny pauzu u noveho Gran Turisma 7. to neznamena, ze je to spatna hra, nebo ze me to prestalo bavit! to ani omylem! :))

PHOW_SAATCH: souhlasim, kun je naprosto skvely. hlavne teda vs souboje na konich, kdy oba chargujeme ten utok R2, objizdime u toho peasanty, to je fakt pecka jak z filmu.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: tak spousta lidí to hraje jen proto, že se o tom píše a hrajou to ostatní, ale časem se oddělí zrno od plev :)

Jinak hlásim: "Godfrey in the area! Godfrey in the area!"
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: ty voe, ty me desis :D
    jako ja nikam nepospicham, ale jako vocamcadpocamcad :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    EZEE: Já se mu nedivím. Minulý týden jsem měl 17 lidí online, všichni (většina) drtící Elden Ring, společnej voice věčně narvanej, o víkendu už sem tam měl na ER jen 6 lidí, a v průběhu týdne groupa zeje prázdnotou a ER tam mi ve friend listu hrajou 2 lidičky, zbytek jezdí okruhy.
    Hádám, že to odradí/unudí spoustu lidí. Není se co divit, 40h si běháš v Limgrave, říkáš si jak je to boží skvělý, katakomby, volnost, bossové.
    Abys po Godrikovi zjistil, že si za těch 40h viděl 10% mapy a tenhle explorační heroickej výkon budeš muset předvádět na mnohem mnohem větší úrovni. :D
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: no vidis, pro ten jsem si jeste nezasel...

halbert je na dexteritu vid? :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: mam halberd, tak se rozmachnes 3 metry od nej a on ti vleze do rany :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: k tomu se vztahuje ta poznamka k jizde na koni a dupani na zem co jsem npsal dva prispevky nize…
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    _KOFILA_: Na runy budu koukat až pojedu hru. Zatím ne. Ale je jasný, že tady přifoukneš kopyta, natankuješ oves a jedeš..
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    _KOFILA_: to je dis!!! tak to si dam, vcera jsem ho videl trenovat;)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LOVE_DALI: dal sis ho? hodne nudnej speedrun… pulku z toho jedes na koni a druhou pulku dupes na zem… ale cekam na distorsiona…
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    JOPS: Peti ja chci streaaam! :)) Rytire sem asi videl u Kozlika a nandavali hrozne :D
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Elden Ring Any% Speedrun in 49:29 (WORLD FIRST SUB 50 MINUTES RUN)
    https://www.youtube.com/watch?v=PO33S2p-L9k
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    EZEE: hele, zatim jedes presne i podle meho scenare (co jsem si myslel i ja), ale prijd mi sem rict po dalsich 20 hodinach…
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera jsem chvili stouchal do enemacku v hradu. Pice, ty velky rytire nedavam :D Nevim, neco delam blbe, ale porad nemuzu najit tu spravnou mezeru pro utok. Proste tam zadna neni. Do zad se mu nemuzu dostat, parry netrefim ani omylem, asi to musim jeste trochu natrenovat.

Nesnasim orly, pfujtajbl. Jeden je fajn, dva jsou tip top, ale kdyz jich je sest, tak to boli, mooooc to boli :)

Ale ty velky rytiri... to je fakt spatny.

A hlavne jsem netusil, ze ten hrad je taaaaaak velkej :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    EZEE: přesně takhle to mam taky, pěkně vystiženo!
    EZEE
    EZEE --- ---
    Ty vole kluci..mame skakan, mame fast travel (jo jasne souls dislike feature v uvozovkach) je tam plno odpustku a tutorialu, ale pritom je to porad sakra tezka hra, ted nam jen dava volnost a ja to od Fromu takhle necekal, necekal jsem ze oni to v tom otevrenym svete tak krasne vyyvazej..dal jsem si 20 hoddin build a ted jedu znovu a je mi fuk, jsem lacnej po tom co me ceka..mimochodem treba ta mapa...jak vypada mala a pak se odkryva vic a vic..ale uz tam nemas waypointy, uz tam nemas quest tracking...je to Bozi
    EZEE
    EZEE --- ---
    ENDER: To je Godrick ten s tou hnatou :))
    ENDER
    ENDER --- ---
    Ja zacal hrat a rikal jsem si, jeste jsem nepotkal krysy, to je divny (tak par packu jsem uz potkal), jeste me nezabili thrallove (dobre, tady jsou to impove a serou me stejne) no a pak mi chybel labyrint v hradu, kde se beha po nejakejch rimsach, coz me cekalo pred tim typkem s hlavou draka misto ruky (kterej byl teda dost maslo).. Takze ja jsem spokojenej, pro me skvely.
    EZEE
    EZEE --- ---
    Chci rict, ze ac nesnasim od urcity doby open world a mam k tomu averzi uz dopredu od doby, kdy jsem si uvedomil, ze tendle koncept hry je pro me ztrata casu (protoze chodis sbirat vymrdany collectibles ale vlastne je vubec nepotrebujes, vedlejsi questy zalozeny jen na prodlouzeni hry...tady mas chalice dungeony co Te odmeneji unikatnim predmetem, questy jsou klasicky "jdi za mist forrest a tam mam hrad...dobij ho pro me a neco se stane" ale ty nevis co, ty nemas ten quest a nasledky napsany v GUI trackeru apod. porad je to Souls, Praise the Jump!
    EZEE
    EZEE --- ---
    _KOFILA_: Ja Te chapu, pac ty Souls beres hodne jako umeni, neco jinyho nez nam je dano v beznym hernim svete...nebo jak to rict? Hrajes to leta. Ale treba pro me je to naprosto skvely to jak to udelali. Konecne me bavi open world hra v kombinaci s tim soulslikem. Dali tam to co tomu chybelo...jasne to tvy pvp a uklaneni je uz pak uplne jiny lvl od casual typka co Te vidi poskoci radosti, ze ma invade a jde na tebe...ty cekas tu herni etiketu, ale ta nebude nikdy, pokud nebude komunita, ktera neutvrdi takovy ty herni dogma ktery k DS patri a ne kazdej to tak hroti jako ty
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH:
    _KOFILA_:

Elden Ring Any% Speedrun in 59:38 (WORLD FIRST SUB HOUR RUN)
    https://youtu.be/QdW6Bvc14BI
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Not All Heroes Wear Capes :) (repost z NIH)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ten ted jede slušný tance: https://www.twitch.tv/distortion2
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam