• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JOPS: Není to automatické, hra to musí podporovat. Taky mě to u různých titulů párkrát vypeklo. Ale že by to zrovna ER neuměl...
    JOPS
    JOPS --- ---
    hele, oni se na steamu save neukladaji nekam do oblacku?

Pustim ER na novem PC a blika na me pouze NEW GAME... FUCK.,.. :D
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    První průlez za mnou, 82 hodin...tak pětinu lokaci jsem nenavštívil tipuju...dám si pauzu a pak buď prolezu komplet zbytek nebo rozjedu nový build. 10/10 bych Eldenu asi nedal, ke konci už je to trochu únavné...ale paráda, další kus bude snad něco nového jako Bloodborne nebo Sekiro
    EZEE
    EZEE --- ---
    EZEE
    EZEE --- ---
    PHOW_SAATCH: Zrovna chci rict, jak u jinych her vnimam ten OW uplne jinak. Tady vim, ze kdyz nekam zalezu, ze tam neco bude...ale jestli nejakyy novy npc, item, nebo pokracovani questu...to je to krasny prekvapko a ten zasadni rozdil od tech beznych OW kde uz predem vis co te nejak ceka a hlavne porad dokola..
    Me ta hra nepustila uz tyden v kuse a porad mam co objevovat a to jeste nemam ani druhy dilek k vytahu (nevis kde vzit?). :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    L4MA: Imho se ten dmg scaluje prave tim danym statem a sam si musis prijit na to, jaky kouzlo je ucinny na koho...treba na krystalovy minery glintstone magie funguje, gravity dava malo a to pouzivam silny kouzlo
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    PHOW_SAATCH: bragging rights...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    a co z toho jako má? :)

Nový světový rekord v proběhnutí Elden Ring má 49 minut • Eurogamer.cz
    https://www.eurogamer.cz/articles/2022-03-11-novy-svtovy-rekord-v-probhnuti-elden-ring-ma-49-minut
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jsem se jen tak z nostalgie vrátil do Limgrave, jestli jsem tam něco nezapomněl, a našel jsem novej bonfire s merchantem a minibosse navíc. Já tu hru prostě žeru :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    BTW: je nějaký Nyxí group password?
    Sice není cross-platform, takže nikoho z PS ani Xboxu neuvidím, ale když na PC uvidím vzkaz někoho z Nyxu, klidně mu dám hodnocení a třeba vám to doplní zdraví v kritický moment (což je mechanika, která mě hodně potěšila a u Tree Sentinela, když jsem si na něj konečně troufnul, mi nejspíš zachránila život).
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PHOW_SAATCH: Killing Joke taky rád :-)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    DEEFHA: ještě je skvělý album Morgoth: Feel Sorry for the Fanatic, ale to nemá už s death metalem skoro nic společnýho, zní to spíš jak Killing Joke
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    PHOW_SAATCH: OT Týjo, dobrý! Na tohle už jsem skoro zapomněl. Přišlo vhod :-)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    nemyslim si ze vychozi dmg spelu tam uvidis. Taky bych to potreboval vedet. Stejne tak zda stat zlepsuje u supportnich kouzel treba resistanci nebo delku trvani
    L4MA
    L4MA --- ---
    JOPS: trebas magic glintblade, startovni kouzlo prisonera. ale me proste neco unika, damage neni jako stat ani na zadny wiki...
    JOPS
    JOPS --- ---
    L4MA: nooo, tam muze byt problem v tom, ze zalezi, jake kouzlo vysles. Takze to nejde uplne jednotne popsat
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    u tech hulek kterejma kouzlim svoje zakladni kouzlicka bejva stat Sorcery scaling, ale nevim zda to nesouvisi s necim jinym..
    L4MA
    L4MA --- ---
    poradte prosim. mam kouzlo, ktery skaluje s INT/FAITH. narozdil od zbrane, nikde nevidim jeho base DMG, ani jakym zpusobem ho ovlivni zvyseni souvisejiciho skillu. co nechapu?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Let it roll je nejakej festival.. a taky se to kona na letisti tusim. To by mohl FS sponzorovat :D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    trochu bych to upravil “kvalitní letištní roll”
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam