• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    chapu ze tady jedna polovina osazenstva neumi anglicky a druha je zdechla cist, ale zajimalo me jestli tu je nekdo, koho zene dopredu pribeh… a jestli to je nekdo, kdo ma tu skrytou naraci from software rad… nekdo kdo to dokaze pomerovat i s tvorbou martina…

to ze si to mam zahrat nebo se podivat na yt, proboha, nejsme decka… podivam se, zahraju si, to je snad jasny ne? slo mi ale o to o nekom takovem skutecnem vedet… takze si pisu ze nic, kazdej to tu masti protoze neni novej ass as sin a je to open world, ty ted zase fičej… nevyčpěly, zase fičej ;)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: si to zahraj a pak to kamarádovi pověz sám, ale mákni, kamarád už je nervózní
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    @lukyn

to jsi ty? uz jsi teda vsechny podcasty doposlouchal!

Elden Ring - MAX LEVEL 713 VS Bosses Gameplay
    https://youtu.be/294FLekjXYw
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ENDER: neke! a ytb je co?
    ENDER
    ENDER --- ---
    _KOFILA_: urcite nekde na ytb bude video, kdysi jsem nasel neco na pul hodky k DS a moc mi ti pomohlo, mam trosku problem, ze nezvladam zpusob vypraveni od from sw...
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    SITH: ty kraso, takhle jsem mel kdysi natrenovanyho Pursuera, ale to jsem jeste nemel sedivy vousy :-)

Vcera jsem delal Rycarda, nechapu tuhle snahu delat dalsi "Stormruler" boss fight. Vylozene otrava.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: no a o co jde? kamarad uz je nervozni, diky!
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: jména všech demigods začínaj na G, R nebo M, stejně jako iniciály George R. R. Martina .. náhoda?!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    a jakej je ten pribeh? to lore? je to dobry? dava to smysl? nebo jak? ptam se pro kamarada…
    NJORL
    NJORL --- ---
    SITH: Dnes jsem toho bosse taky udolal :) Ale takto rozhodne ne :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dneska jsem vcházel bez brejlí do tmavý budovy, kde byl za dveřma rozsvícenej automat na pití, a přísaham, že jsem místo něj viděl nejdřív mlhu k bossovi, asi bych si měl dát chvíli pauzu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH: Sekirooooo
    TERZ
    TERZ --- ---
    SITH: Neuvěřitelný. A s jakou lehkostí tam to parry jede jedno za druhym. Krásný.
    ENDER
    ENDER --- ---
    SITH: sakra co to ma za zbran, ze to v zakladu dava 200 dmg? To dela moje halapartna na +10...
    SITH
    SITH --- ---
    Malenia, Blade of Miquella Solo, Level 1, No Bleed/Frost, No Ash Kill
    https://youtu.be/k35WGeQJOIw
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS
    JOPS --- ---
    PHOW_SAATCH: mne to z online odpojuje kazdou chvili, kdyz nekomu pomaham, tak mi to napise, ze jsem se odpojil...

Pritom se siti fakt problem nemam.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Mně se teď stává taková nemilá věc, a to, že se mi hra tak 2-3x za den odpojí od serveru... takže včera jsem dělal jednoho questovýho invadera natřikrát, vždycky, když už jsem ho skoro dojebal, tak najednou hláška a logout a znova.. takže to pojedu asi offline, problém s netem doma jinak fakt nemam...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já jsem viděl včera nějaký build kouzelníka který sejme každýho bose do pár vteřin. Tak jsem rád že vím, kudy jít nechci.

Nicméné konečně dorazila frustrace;-) Otevřel jsem si tu trap kobku hned u první grace. Cywe, uź jsme byl za rohem a zjistil jsem že se změnil movement pattern - kaput;-) Tak jsme šel explorovat jih, všechno v pohodě ale udolali mě krysy, kdyź jsem špatně seskočil na trám. A néjaký uź jsem neměl sílu jít jinam;-) tak jsem radši zapnul pracovní resty
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam