• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VON_GILOTINE: Souboj s nim jsem zacal az po splneni questu, a uz se nevratil
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    VITEKK:
    TOMMY_:
    toho draka potkate znovu na konci Ranni questu. a bude vyrazne nasranejsi. a nebude mit jen pulku zivotu, hehe
    JOPS
    JOPS --- ---
    RIVEEK: ja nevim, jestli to co rikas je ok. Bylo by divny, ze bys jako plechovka mel vypinat vsechny bossy v pohode. Na nektere bosse je plechovka super, na nektere je na hovno, to je tak normalni. To same s kouzelnikem. V jedne jeskyni na me vybehl nasranej velkej sysel a toho jsem proste kouzlama nebyl schopnej udolat, az doslo na to, ze jsem svuj mecik na +2 potahl magickym kouzlem a proste si to s nim vyrikal rucne a slo to na druhej pokus. Tech 15 pokusu pred tim ho upizlat kouzlama na dalku radsi nezminuju :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    NJORL: jo jo, já už ho zabil, moje postestknutí bylo, že ty těžký buildy na štíty se tu moc u bossů nechytaj, teď zas trpím u Beast Clergyrmana - pořád to samý, spousta efektů kolem AOE bullshitu, co se nedá vykrejt a musim tam rollovat. Jako asi je to prostě jako koncept tý hry a starý principy DS 1 a 2 (ve trojce taky ty štíty a těžký zbroje byly o ničem, než to pak upravily) jsou už asi přežitý.

BTW - zrovna jedu ty věci pro Ranni, odevzdal jsem jí kudlu, převrátil tu magickou školu a Raani zmizela a dole je ten drak, o kterém byla pár příspěvků dole řeč :-)
    SITH
    SITH --- ---
    už hodinu pořád dokola kosím mágy v caria manor aby jim dropl ten meč pro mága a furt nic :(
    na YT to každému streamerovi padne do třetí farmy
    SITH
    SITH --- ---
    OPPA
    OPPA --- ---
    stačí hodit save na cloud dropnout to a nahrát si to zpět 🙂, už jsem takto dával několik zbraní.
    TERZ
    TERZ --- ---
    KOZLIKK: Jdu ti to hodit uz jich mam moc
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ja bych teda porad prosil ten druhy "Bloodhound Fang".. do NG+ daleko, hodne daleko. :))
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    co je to za akce ? :) kdyz se neco nepovede tak znovu a lepe v ng+ ne ? :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Úplně stejný požadavek jsem dnes dostal též...)
    OPPA
    OPPA --- ---
    cauves, nemohl by mi nekdo dropnout RIVERS OF BLOOD katanu, jsem zabil bose a už tam není to NPC. PS5.
    díkes
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ...

BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ja ho porad nemuzu otevřít. Staji mi v ceste pro dalsi somber shardy (7). Delal jsem ho asi 20x uz se svym spellswordem. Sere me jak je mobilní a má dosah. Ale jar se říkalo v ´94 One must fall
    NJORL
    NJORL --- ---
    RIVEEK: Tak oprava :) K Radahnovi Ash nejde privolat :) Dal jsem ho prave v NG+. Dojel jsem k nemu na koni, sundal mu pulku zivota a on pak se pak musi na chvili vzdalit, aby mohl padnou jako ta hvezda a dostal se do 2 faze, kde ma i magic dmg. Nicmene kdyz za nim jedes jak se vzdaluje na koni a placas ho pres prdel, tak se do te druhe faze nikdy nedostane :) utikal prede mnou jak mala holka :) krasne to bylo
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    VITEKK: Ja jsem s nim bojoval az po slneni R questu.. A je taky pryc..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: nakopals mu prdel
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jinak teda Radahn byl tough fight a porad jsem ladil najezdy konem a jednu ranu a pryc atd... Nakonec jsem mu vjel konem do zadku a mlatil co to slo a bylo to najednou uplne simple :)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    ENDER: "This is the Way" :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    KOZLIKK: No jako ty questy me iritujou ve vsech FS hrach... Hlavne ti obcas ani naznakem nereknou kam mas jit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam