• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    JOPS
    JOPS --- ---
    TERZ: magie a nuda? :D neblbni :) kdybych vedel, kde sehnat pouzitelna kouzla, mozna by to nuda byla, ale zatim jedu pouze to zakladni kouzlo a citim, ze uz by to chtelo upgrade na neco lepsiho no... ale o nic nikde nemuzu zakopnout.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TERZ: imho neni nuda ani jedno. Jde o to prekonat nebezpeci a pokud to udelas z dalky nebo z blizka je jedno. Ja za nudu nepovazuju nekoho rozstrilet magií. V adekvatni zone je to stejne narocny a nekdy i mozna nebezpecnejsi nez usekat mecem. Bezet offline tak bezu stit do ruky minimalne v kazdym dungu protoze nevim odkud vybafnou
    TERZ
    TERZ --- ---
    Štíty jsou easy, je potřeba poladit pořádnej guard boost (upgrade that shit) aby ten block za něco stál a přes guard counter rozbít většinu hry. Ale stejně jako magie je to nuda.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ENDER: vsechny soulsovky jsem prochazel pokud mozna s Grass Crest Shieldem nebo obdobou pokud mozno. Tady je to jak rikas. Z prvu jsem si koupil aspon jeden heater shield abych mel 100 block ale hra me vyskolila byt spis mobilni nez nehybny. Jestli u par bossů bude lepsi stat a drzet to jeste asi zjistim. Na ty pripady si setrim želvý krunýř
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jaky mate zkusenosti se stitem? Me prijde, ze na bossy je to uplne zbytecny doplnek... Vzdy kdyz jsem zkusil blokovat, sebralo mi to tretinu az dve tretiny staminy a blizil se dalsi utok...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Jinak se musim priznat ze hru jedu uz s wiki, protoze questove linky nechapu a nevim kde bych mel npc pak hledat. Obcas so rikam jak tohle nekdo mohl najit. U kulateho stolu snad uz nikoho nemam krom kovare a spirit tunerky. Asi se questy moc nepovedly :D nebo nevim.
    Vtipne bylo ze jsem se 2x snazil vcera vecer pomoct jinemu hraci s bossem v te divine vezi v Caelidu. Trochu mi nedeslo ze jsem mnohem slabsi jako summon (nebo boss silnejsi nevim) a dostal jsem vzdy hned z kraje ťavku ze me instantne zabil, takze pomoc k hovnu :D:D Tim jsem se z pomahani vylecil zatim.
    Ted mam pred sebou hledani kouzelnika Azura.
    Moonveil katana +9 Glynstone staff +6 a oblečení po chudákovi Rogierovi
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    bylo by vtipne kdyby aspon moje mrtvoly zustavali tam kde jsem umrel. Vcera jsem mel pocit ze si hru dlazdim svyma mrtvolama doslova a to byla vicemene explorace.
    Radhana jsem vyslovene asi unudil. Ba ne, pomohlo to co tu nekdo psal, nebat se toho a nejet mu primo do zadku. 90% smrti jsem mel kdyz jsem byl od nej dal.
    Ovsem do krateru jsem jel asi 10x, proste retard :D
    SITH
    SITH --- ---
    Tak první velký boss za mnou :)
    Level 42, astrologista, porazím napotřetí toho Fell Omen na mostě před hradem, abych za pět minut umřel na tom černým rytíři za dveřma :))
    JOPS
    JOPS --- ---
    CELESTIUS: hele, uplne v pohode, v menu Multiplayeru nastavis heslo a behem 5 vterin vidim summon
    TAP
    TAP --- ---
    CELESTIUS: špatně, museli jsme vychytat pořadí, ve kterým se summonovat. často se mi blbě spojuje i s cizíma, ať jako host nebo summon. buď je to přetížený nebo mám něco s routerem. zkoušel jsem to dneska s vynucenym port forwardingem a bylo to snad ještě horší.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    tak jak jste daleko? Ja se ted po boss fightu vartil do hlavniho mesta, a vypada to ze je konec :))
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    PHOW_SAATCH: Damn! Ještě aby byla někde v začátcích Limgrave...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring Fans Discover Secret Wall That Only Opens After 50 Hits
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jenom takovej blbej dotaz, mam STR 37 a jedu golden halberd a dalsi pridany bod uz mi nezveda dmg (jedine do faith). Tam jsou nejaky capy na staty? Kdyz vezmu greatsword, tak mi to dal zveda dmg...
    CELESTIUS
    CELESTIUS --- ---
    Dari se vam spojit s kamarady v Elden Ringu? Případne jak? Mame nastavený heslo a pokladame summon signy v lokacích, kde jsme nezabili bosse a nic :/
    TAP
    TAP --- ---
    VON_GILOTINE: výborná je ta roura, dole, do který se sice schováš, ale ty dvě zrůdy dole máchaj krz zeď... ale je tam schovanej boží dungeon
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    To podzemi pod hlavnim mestem..jako ty sedmickovy stony super, ale ty zkurv trubky a diry mezi nima..vubec se nedivim ze tam bylo mnoho message "i wanna go home"
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: ad nová generace - manželka právě ubila (pod odborným vedením samozřejmě) Margitu a to prakticky nelevelovala :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    FIONOR: Tree sentinel, dragon tree sentinel a fire giant nejhorsi bossove :))
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Lvl. 46, Godrik the Grafted na první pokus, Tree Sentinel zabral nějaký čas (ale měl jsem pocit, že se při každém pokusu něco učím), Argheel byl jen o volbě správné taktiky... ale Banished Knights ve Stormveilu si mě dávají i s jednou rukou za zády. Rozbít jim stance je skoro nemožné a jejich moveset má snad 10 úderů, kterými mě obvykle natlačí do kouta a rozemelou do jitrnic.

Docela frustrující. Must get gud.
    ENDER
    ENDER --- ---
    NJORL: jsi nekde farmil?
    NJORL
    NJORL --- ---
    _KOFILA_: LEVEL 180 ng+ 80 hodin
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam