• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring Family Tree

So I made the effort to create a graphics on Elden Ring's Family Tree. I've been reading about the Gods and Demigods with their Great Runes. I just found out from the golden order quest who Marika and Radagon is. So here is the chart that I have come up. Thanks to Fextralife for all the answers they could provided each time I google up. The stories are massive and they're quite weird and horrifying. Well as expected from FromSoft.

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    první světová...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    co je to ps? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    to me zas moc mrzi ze to hraju na Steamu hh
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tak schvalne, kolik dni ted na ps nepojede online :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    KOZLIKK: ahaa, tak Endure bylo bugnutý! Já ho v prvním týdnu po vydání zkoušel používat a přišlo mi, že to nějak nic nedělalo!

Ještě by mohli odstranit bug, kdy občas nějaká zpráva (použití kamenného mečo-klíče, někde se otevřely dveře apod.), která má sama zmizet a nemá ukázané potvrzení klávesou ovladače, zůstane viset na obrazovce a je nutné ji "odmáčknout."

BTW, založil jsem si novou postavu a poprvé ve svém hraní Soulsovek zkouším magii, reps. Inkantace, zatím základní ohně - a jako dobrý, je to takové napůl čítovací hraní, vůbec se nedivím, že pak máme rozdílné pocity, když brblám na využitelnost štítů. Jsem zvědavý, jak se mi s tím bude hrát dál. Až se nabažím ER, zajdu si zas DS hry za magika nebo pyromancera, je to úplně jiný hraní. Je vtipný, že i když jsem lokace procházel s první postavou opakovaně, abych nikde nic nevynechal, tak stejně občas najdu něco, co jsem před tím minul :-D
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    Major items included in the latest update

・Fixed a bug that sometime prevented players from advancing NPC Nepheli Loux’s questline
    ・Fixed a bug that causes the playable character to die when trying to descend from a spot near Bestial Sanctum
    ・Fixed a bug that prevented Ash of War, Endure from taking effect
    ・Fixed a bug in multiplayer that allowed players to teleport others to incorrect map coordinates

ELDEN RING : Patch Notes 1.03.2 | Bandai Namco Europe
    https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/elden-ring-patch-notes-1032
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    SITH: dá a jestli si chceš vySPOILERovat zkoumání, hledání a zjišťování ve hře, tak :
    v podzemních lokacích ve smyslu hrobek a katakomb sbírej hřbitovní kvítí, později ti přejde do HUBu Červená karkulka, co sedí v chatce před Stormveil hradem, když uděláš pár správných rozhovorů s ní a s kovářem, můžeš si u ní za ty kytky vylepšovat spirity. Časem můžeš najít zvonečky, které když dáš těm zombie dvojčatům, budeš si ty kytky moct kupovat přímo u nich.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH: ano
    SITH
    SITH --- ---
    dají se ti spirit vlci nějak vylepšovat?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ja to moc nedelam ( jednou za ctvrt roku), ale plivnu si na zem… ubi souls bude…
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    BIMBAS: Asi jo, je to jediny vysvetleni, ale neprisel jsem na to. Chvili jsem premyslel jestli to nebyl nejaky postih, ale nebyl.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    BEREGOND: nepřehodil jsi si nejaky equip? J zapominam treba ze amulety neco vazi
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Budou!
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Ne to prosím ne. Všechny hry který si kdy cokoli půjčili ze souls stály za vyližprdel (ok, Nioh je good). Witcher je narativní dobrodrůžo, tam ty otazníčky patří.
    Doufám že aktuální úspěch neznamená že ze všech ubišablon budou ER klony.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Me se vcera stala zvlastni vec, leveluju inteligenci a najednou uprostred souboje s bosem zjistim ze se mi zmenil equip load z medium na heavy. Obleceni stejny, doted nerozumim tomu co se stalo. Kazdopadne musel jsem si vzit lehci hadry.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FRIZER: Dneska oznamili polaci vývoj Witchera 4. Kazdopadne bych se divil, kdyby Poláci nepřišli s podobným stylem hratelnosti, když už k tomu Miyazaki přivedl masy a stava se z toho všeobecně přijímanej mainstream.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jinak nasel jsem ted nejake veci (obleceni a talismany) na boost hazenych veci. Tim ze se daji pekne vyrabet by to nemusel byt spatny build. V hlavnim meste me s tim obycejni vojaci celkem sejřou, jakou to ma dmg
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Je pravda, že jak byl zmiňován ten Witcher 3, že pokud by vznikla kombinace takhle kvalitního příběhu a k tomu zbytek dodělal From soft, tak by to mohla být docela ultimátní hra.Ale tipuju že něčeho takového se nedočkám dalších deset let
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam