• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    BIMBAS: Asi jo, je to jediny vysvetleni, ale neprisel jsem na to. Chvili jsem premyslel jestli to nebyl nejaky postih, ale nebyl.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    BEREGOND: nepřehodil jsi si nejaky equip? J zapominam treba ze amulety neco vazi
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: Budou!
    TERZ
    TERZ --- ---
    NAGASAWA: Ne to prosím ne. Všechny hry který si kdy cokoli půjčili ze souls stály za vyližprdel (ok, Nioh je good). Witcher je narativní dobrodrůžo, tam ty otazníčky patří.
    Doufám že aktuální úspěch neznamená že ze všech ubišablon budou ER klony.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Me se vcera stala zvlastni vec, leveluju inteligenci a najednou uprostred souboje s bosem zjistim ze se mi zmenil equip load z medium na heavy. Obleceni stejny, doted nerozumim tomu co se stalo. Kazdopadne musel jsem si vzit lehci hadry.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FRIZER: Dneska oznamili polaci vývoj Witchera 4. Kazdopadne bych se divil, kdyby Poláci nepřišli s podobným stylem hratelnosti, když už k tomu Miyazaki přivedl masy a stava se z toho všeobecně přijímanej mainstream.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jinak nasel jsem ted nejake veci (obleceni a talismany) na boost hazenych veci. Tim ze se daji pekne vyrabet by to nemusel byt spatny build. V hlavnim meste me s tim obycejni vojaci celkem sejřou, jakou to ma dmg
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Je pravda, že jak byl zmiňován ten Witcher 3, že pokud by vznikla kombinace takhle kvalitního příběhu a k tomu zbytek dodělal From soft, tak by to mohla být docela ultimátní hra.Ale tipuju že něčeho takového se nedočkám dalších deset let
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    VITEKK: ja ji taky driv pouzival na heal jenom. Imho jedna z nejlepsich veci je tam asi ta bublina ktera brutalne neguje prvni ranu. Vidim to skoro v kazdym pvp
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    BIMBAS: jo prave me zajimalo jestli mas nejakou brutalni kombinaci, par tech slz mam ale vesmes nic moc, pouzivam ji spis na healovani
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    VITEKK: jop jak pise KOZLIKK .
    spoiler:
    Jedna slza (Cerulean Hidden Tear) právě dělá že 10s kouzla nekonzumuji FP. V kombinaci s Comet Azur je to pomerne zabavna vec
    SITH
    SITH --- ---
    Chodím po prvním hradu, hledám loot a truhly. Jednu otevřu, je tam nějaký mimic náramek. Ok, nevím co to dělá, tak to nasadím a vyzkouším. Má přeměna na dřevěnou palisádu a následný můj pohyb po místnostech s vrzajícím kolečkem zařazuji do záložky epický herní zážitek roku
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Steam Community :: ELDEN RING :: Achievements
    https://steamcommunity.com/stats/1245620/achievements/
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: tady máš review pro stabilizaci žaludečních nevolností, po přečtení doporučuji pořádně odříhnout
    Elden Ring Is Extraordinarily Beautiful, But Also Totally Boring
    https://www.vice.com/en/article/xgdmkq/elden-ring-is-boring-review
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    VITEKK: lahvicka (wondrous physick) kterou si michas na miste odpocinku, ma dve slozky. ve svete nachazis slzy s ruznymi efekty, takze to muzes kombinovat dle potreby.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    BIMBAS: cemu rikas mixnuta flaska?
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TOMMY_: nasel jsem jenom ten Great turtle shield co chce silu jen 14 a ma pasivku stamina recovery a skill Barricade shield. Imho asi nejlepsi adept
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: tak jsem dal Radio Wave... bylo to jako když ti někdo vypráví o tom, co jsi měl včera k obědu...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    tyjo jako Azurovo ukalovátko (comet azur) mi sice pomohlo vygumovat nejake neprijemnosti ale taky to neni uplne prdel pouzivat. Malo mista znamena ze to nemusis stihnout zabit (kouzlo mi prijde ze moc nestageruje), moc mista = enemak uskoci a jsis nahrany. Trochu jsem se bal ze jsem si exploitnul hru (obzvlast s mixnutou flaskou) ale tim ze tenhle mega cloumovat pouzijes jednou za rest tak je to v pohode
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ENDER: jop oozu mam taky +7 :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    BIMBAS: ja ted upgradnul na +10 toho jak se promeni na tebe a ten je silenej.. Ale ty great shield mam taky v merku :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam