• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: když Vilma mi vzala tužku
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: hledes smudlo!
    JOPS
    JOPS --- ---
    ja zabil ze zacatku toho prvniho a zacal jsem hned novou postavu :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    já zase s flustrace jedno npc umlatil. Ale pak jsem zjistil ze u zelvího popa se da vratit
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    stala se mi dneska v Elden ring drobná nehoda při nakupování a já díky tomu zjistil, že pomocí série vražd je možné konsolidovat drobné živnostníky do jednoho univerzálního supermarketu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: pošli
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: a to video jak soulozim s konem na trampoline si nasel taky?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Jojo. Klasika :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Dneska jsem náhodou narazil na starej Fight Club, kde Kofila s Mr. Bulířem obhajujou fast travel v Dark Souls 2, protože ten svět je prej fakt velkej... úplně mi to vykouzlilo úsměv na tváři. A pak že se svět mění :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Poslanecka snemovna!
    ENDER
    ENDER --- ---
    PHOW_SAATCH: podle me je to jediny clovek, ktery zna ten pribeh..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Elden Ring Family Tree

So I made the effort to create a graphics on Elden Ring's Family Tree. I've been reading about the Gods and Demigods with their Great Runes. I just found out from the golden order quest who Marika and Radagon is. So here is the chart that I have come up. Thanks to Fextralife for all the answers they could provided each time I google up. The stories are massive and they're quite weird and horrifying. Well as expected from FromSoft.

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    první světová...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    co je to ps? :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    to me zas moc mrzi ze to hraju na Steamu hh
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    tak schvalne, kolik dni ted na ps nepojede online :)
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    KOZLIKK: ahaa, tak Endure bylo bugnutý! Já ho v prvním týdnu po vydání zkoušel používat a přišlo mi, že to nějak nic nedělalo!

Ještě by mohli odstranit bug, kdy občas nějaká zpráva (použití kamenného mečo-klíče, někde se otevřely dveře apod.), která má sama zmizet a nemá ukázané potvrzení klávesou ovladače, zůstane viset na obrazovce a je nutné ji "odmáčknout."

BTW, založil jsem si novou postavu a poprvé ve svém hraní Soulsovek zkouším magii, reps. Inkantace, zatím základní ohně - a jako dobrý, je to takové napůl čítovací hraní, vůbec se nedivím, že pak máme rozdílné pocity, když brblám na využitelnost štítů. Jsem zvědavý, jak se mi s tím bude hrát dál. Až se nabažím ER, zajdu si zas DS hry za magika nebo pyromancera, je to úplně jiný hraní. Je vtipný, že i když jsem lokace procházel s první postavou opakovaně, abych nikde nic nevynechal, tak stejně občas najdu něco, co jsem před tím minul :-D
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    Major items included in the latest update

・Fixed a bug that sometime prevented players from advancing NPC Nepheli Loux’s questline
    ・Fixed a bug that causes the playable character to die when trying to descend from a spot near Bestial Sanctum
    ・Fixed a bug that prevented Ash of War, Endure from taking effect
    ・Fixed a bug in multiplayer that allowed players to teleport others to incorrect map coordinates

ELDEN RING : Patch Notes 1.03.2 | Bandai Namco Europe
    https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/elden-ring-patch-notes-1032
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    SITH: dá a jestli si chceš vySPOILERovat zkoumání, hledání a zjišťování ve hře, tak :
    v podzemních lokacích ve smyslu hrobek a katakomb sbírej hřbitovní kvítí, později ti přejde do HUBu Červená karkulka, co sedí v chatce před Stormveil hradem, když uděláš pár správných rozhovorů s ní a s kovářem, můžeš si u ní za ty kytky vylepšovat spirity. Časem můžeš najít zvonečky, které když dáš těm zombie dvojčatům, budeš si ty kytky moct kupovat přímo u nich.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    SITH: ano
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam