• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: on je posila cim dyl ten fight trva, puvodne sem ho mastil se straight swordem a mimicem, ale dycky jsem zhebl v druhe pulce druhe faze.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: fight je jednoduchej, akorát v poslední minutě začne sesílat ty letící lebky a v tom jsem se vždycky nějak zamotal
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    a spis nez dmg toho mece vyuzivam toho staggeru
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ten boj je jednoduchy, ja mam jen problem ze jsem na 1-2 rany. Kdyz si dam bublinu tak o jednu vic
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    vzdyt je to jen reinkarnace Storm rulera
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Zas dluzno podotknout ze ten fight je s tim m3cem podivbe jednoduchy
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP: ok, takže s Claymorem +19 jsem se dostal do 55%, se Serpent Hunterem do 98%. Teď to dát ještě do těch 100% :)
    TAP
    TAP --- ---
    BIMBAS: to máš těchto. ale tak aspoň v jednom bossfigtu mysleli na nás mečistníky bez špetky inteligence
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP: já si řikal, jestli si ten meč mam na něj vzít, jestli je to ten samej fór jako s Yhormem a Stormrulerem v DS3, ale vlastně mě bavilo dat si ho vícekrát, když už se s nim tak dělali... ok, tak příští session zkusim vyměnit weapon :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TAP: njn když maš sílu 10 tak to chvili trvá
    TAP
    TAP --- ---
    že vám do toho skáču, ten meč jste si vzali? pak nevim co by na tom bylo na 2 dny a že by to byl snad nějakej důvod chodit na pivo
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ale zase chapu ze starym se takovy boj musi pripominat a nove šokovat
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: hada? Myslis pod Volcano Manor ? zrovna mu hubuju. Uz to skoro bylo nez jsem to na 2dny odlozil. Hrozne tupej boj :))) Ale klon se hodi
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Si to teď dávkuju po troškách, abych se neudávil a před chvílí jsem myslel, že jsem už dal toho hada.. a vono že prej ne... no nic, tak vyrazim asi někam na pívo...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    nesu vám to sem ještě teplý... jen takto to ještě dává smysl, aneb když jsem kamenný – nejde krkat!
    [NAGASAWA @ GameShots :: screenshoty z her]
    ENDER
    ENDER --- ---
    Mam takovy doporuceni, pokud byste chteli bull goat armor a sli patchese zabit az pozdeji, radsi si vezmete paratko, abyste ho nezabili na 3 rany, pak uz bull goat armor nebude :/
    Trosku me to mrzi, tesil jsem se na nej.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    btw.. dneska mi po delší době co jsem nehrál skočil rendering do 21:9 trvalo to do otevření prvního menu,,

pak už standardní letterbox

dúkaž že jsem klasický hráč AC
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: tendle pop na me netahej… dej si Playtime od Tatiho…
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Ta Malenia?!!! Ooh
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: pust nejakou tu vasi! vsechno lepsi nez ten ambientni podkres letist!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam