• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ale zase chapu ze starym se takovy boj musi pripominat a nove šokovat
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: hada? Myslis pod Volcano Manor ? zrovna mu hubuju. Uz to skoro bylo nez jsem to na 2dny odlozil. Hrozne tupej boj :))) Ale klon se hodi
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Si to teď dávkuju po troškách, abych se neudávil a před chvílí jsem myslel, že jsem už dal toho hada.. a vono že prej ne... no nic, tak vyrazim asi někam na pívo...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    nesu vám to sem ještě teplý... jen takto to ještě dává smysl, aneb když jsem kamenný – nejde krkat!
    [NAGASAWA @ GameShots :: screenshoty z her]
    ENDER
    ENDER --- ---
    Mam takovy doporuceni, pokud byste chteli bull goat armor a sli patchese zabit az pozdeji, radsi si vezmete paratko, abyste ho nezabili na 3 rany, pak uz bull goat armor nebude :/
    Trosku me to mrzi, tesil jsem se na nej.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    btw.. dneska mi po delší době co jsem nehrál skočil rendering do 21:9 trvalo to do otevření prvního menu,,

pak už standardní letterbox

dúkaž že jsem klasický hráč AC
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: tendle pop na me netahej… dej si Playtime od Tatiho…
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Ta Malenia?!!! Ooh
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: pust nejakou tu vasi! vsechno lepsi nez ten ambientni podkres letist!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    RIVEEK: ja musel kvuli tomu zase na mesic prodlouzit ps+ a to si prosim pekne nikoho nevyvolavam :) tak trpim… i za vas kterym se to libi… i za vas…
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Taky jsem dával hodinku po ránu jako Kofila, ale ER začla hrát i moje žena, takže jsem odsunutej na vedlejší kolej. Asi místo hraní her začnu hrát zase metal :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    _KOFILA_: to by se ti líbilo, co? Žádný takový, dostaneš protestní sluníčkový květinkový plusíček, za snahu a sebezapření, že i přes žaludeční nevolnost, kterou ti ta hra způsobuje, se držíš a pořád to hraješ. Val to dál, jednou se to zlomí a seznáš genialitu a úžasnost Elden Ringu, nevzdávej to, posílám ti své "oooooohhhhhmmmmmmm." :-D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BIMBAS: Dal jsem ti ho tam, ale vic nez jeden bohuzel nemuzu :(
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jeste vic minusku! pochlapte se! sup sup! kdo nepiska podle vas, je minusovej! jedem! aspon deset!
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    vcera jsem cinknul lvl100. Nepripadam si nejak vyjimecne. Respektive vcera jsem to po pulhodine vypnul, protoze jsem asi 10x umrel :D Trosku me zamrzelo ze jsou totozni nepratele v ruznych koutech mapy jinak silní a presto vypadaji stejne. Najel jsem na te zasnezene mape do netopírů se solidním osvoboditelským klidem a dve rany stacily
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: evidentně rád krkáš a zvracíš
    LION_DON
    LION_DON --- ---
    _KOFILA_: ted pekne znovu, pure kouzelnik Čáryfuk ;)

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LION_DON: zpatky do destiny? nebo jak? :)))
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jsem tu, co byste chteli slyset? lvl73 (posledni tyden jsem si levelovat zakazal), 113 hodin kochani se prazdnym letistem… krkam, bleju, nedava to vubec smysl… snazim se hrat hodinu vzdy rano kdyz vstanu… nevim kdy to dojedu, neumim v tom behat a jezdit jak v pendolinu… smutne je ze odmenu za pruzkum nenachazim… drive tou odmenou byl level design, protoze netouzim po lootu, zbranich, kouzlech, osaceni… nedava to smysl… hra je strasne jednoducha… pocitam ze hodne tezky budou jen zaverecni bossove, kteří ani nebudou originalni, jen na ne musis nalevelovat abys prezil ranu… kdyz hraju, pripadam si jak kdybych chodil do prace ktera mi nedava smysl… jen penize…

jak rika putna v podcastu deniku N: “tfuj”
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam