• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    LOPIK: ne na útočení, ale na blokování. Víc ustojíš a bere ti to míň staminy, ale pokud nepoužíváš blokování a blockcounter, tak je ti to k ničemu
    TERZ
    TERZ --- ---
    LOPIK: Minimálně pro zlepšení guard boosu nebo tak nejak, blok tě stojí méně staminy.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Je vůbec k něčemu plusovat štíty? Přijde mi že se to vztahuje jen na útočení, což nedělám vůbec..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: stejne jako ja. Jak jsem si rikal, ze rozjedu uplne jinej styl nez v DS1, tak jsem sklouznul k uplne stejnymu scenari. Stit na zadech, halapartna v pazourech.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    já to mám na silnýho tanka - Level 103, Strenght, Vigor a Endurance na 45, k tomu kolosální Grafted greatsword na max a Manortower shield na +24 a většinou Scalearmor set. Ten "Block counter" jak se učí tady RUDOLFs panelákama je super. Všechno většinou zadupu do země, ale samozřejmě jako v DS to není samospásný, chce to hrát hodně s rozvahou, hlídat si skupinky a operovat s okolím. Ale časem u Malekita padla kosa na kámen, jsem na něj pomalej a s tou kolosálkou ho nestíhám zasahovat, aniž by mě nedával na dvě rány KO, ale pořád to zkouším. A k tomu jedu jako bokovku novou postavu s jiným buildem, hroznej mor, tahle hra.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ENDER: Já mám obyčejnou halapartnu +17 s magic ashem (nejsem se schopnej pohnout na jinou zbraň) a kouzelnou hůl - meteorite staff jsem včera měnil konečně za jinou..
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Jen si pockejte na toho zmrda na konci. A samozrejme je po porazka iluze a pak to teprve zacina.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ENDER: 71 a jedu maga takze meteor staff a mec co pada z tech fousatejch magu
    ENDER
    ENDER --- ---
    VITEKK: jakej lvl?

Jaky jedete zbrane? Ja skoncil u golden halberd a prijde mi to jako solidni nahrada za great club, ktery jsem hraval v ds (nema takovej stagger, ale na bossech je to stejne jedno)..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VITEKK: čekal jsem taky něco na způsob Gwyna, škoda
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja se konecne odhodlal jit na rhadana, a sel asi na poctvrty, cekal sem teda vic
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Tak jsem otevřel poslední část mapy, Snowfield... kulisy fantastický, je to dokonalý vyobrazení Prázdnoty, a to doslova... běham po mapě a vůbec netušim, co tam dělat :D
    ENDER
    ENDER --- ---
    RUDOLF: ¨mam 37 a 1240... endurance mam 28..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Co bylo dřív? Dark Souls nebo Emperor?

Mightiest am I
    But I am not alone in this cosmos of mine
    For the black hills consist of black souls
    Souls that are already died one thousand deaths
    Behind the stone walls of centuries they breed their black art
    Boiling their spells in cauldrons of black gold

Far up in the mountains
    Where the rain fall not far
    Yet the sun cannot reach
    The wizards, my servants

Summon the souls of macrocosm
    No age will escape my wrath
    I travel through time and I return to the future
    I gather wisdom now lost
    I visit again the eternally ancient caves
    Before a mighty emperor thereupon came

Watching the mortals "discovering" my chronicles, guarded
    By the old demons, even unknown to me

Once destroyed their souls are being summoned
    To my timeless prison of hate
    It is delightful to feast upon the screaming souls
    That were destroyed in my future

How many wizards that serve with me with evil, I know not
    My empire has no limits

From the never ending mountains black
    To the bottomless lakes
    I am the ruler and has been for eternities long
    I am them

From the never ending mountains black
    To the bottomless lakes
    I am the ruler and has been for eternities long

My wizards are many, but their essence is mine
    Forever they are in the hills in their stone homes of grief
    Because I am the spirit of their existence
    I am them

I am them
    I am them
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ENDER: máš 40 vigor? A 100 level? Kolik máš HP? Já něco kolem 550 to bys měl mít tak 1500?,-) Amulet zdraví jsem vyměnil za doplňování zdraví. Konečně jsem sejmul Tree Sentinela, trvalo mi než jsem se naučil sekat ve správnou chvíli z koně a nevím jestli bych ho dal bez duchů. Nakonec leveluji demigody, nejsou tichý ale je jejich pět. Teď konečně zkusím draka. Ale něco mi říká že jak leveluji endurance, tak se mi zvyšuje odolnost proti úderům, takže pak tolik HP nepotřebuji. Plus furt mě baví štít a trigger counter. Učím se tím blokovat i paneláky.

Jinak jsou narazil na milé věci ala sudy válející demigod.
    ENDER
    ENDER --- ---
    RUDOLF: mam skoro 40, radahn armor a jsem rad, kdyz me neco nezabije na 2 rany :) jsem nekde kolem 100..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    JOPS: je mi 50
    JOPS
    JOPS --- ---
    RUDOLF: a celkovy level? :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já mám vigor 15, to se mi asi časem vymstí, že jo?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Zase trocha toho Berserka

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam