• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    já to mám na silnýho tanka - Level 103, Strenght, Vigor a Endurance na 45, k tomu kolosální Grafted greatsword na max a Manortower shield na +24 a většinou Scalearmor set. Ten "Block counter" jak se učí tady RUDOLFs panelákama je super. Všechno většinou zadupu do země, ale samozřejmě jako v DS to není samospásný, chce to hrát hodně s rozvahou, hlídat si skupinky a operovat s okolím. Ale časem u Malekita padla kosa na kámen, jsem na něj pomalej a s tou kolosálkou ho nestíhám zasahovat, aniž by mě nedával na dvě rány KO, ale pořád to zkouším. A k tomu jedu jako bokovku novou postavu s jiným buildem, hroznej mor, tahle hra.
    ENDER
    ENDER --- ---
    RUDOLF: ¨mam 37 a 1240... endurance mam 28..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ENDER: máš 40 vigor? A 100 level? Kolik máš HP? Já něco kolem 550 to bys měl mít tak 1500?,-) Amulet zdraví jsem vyměnil za doplňování zdraví. Konečně jsem sejmul Tree Sentinela, trvalo mi než jsem se naučil sekat ve správnou chvíli z koně a nevím jestli bych ho dal bez duchů. Nakonec leveluji demigody, nejsou tichý ale je jejich pět. Teď konečně zkusím draka. Ale něco mi říká že jak leveluji endurance, tak se mi zvyšuje odolnost proti úderům, takže pak tolik HP nepotřebuji. Plus furt mě baví štít a trigger counter. Učím se tím blokovat i paneláky.

Jinak jsou narazil na milé věci ala sudy válející demigod.
    ENDER
    ENDER --- ---
    RUDOLF: mam skoro 40, radahn armor a jsem rad, kdyz me neco nezabije na 2 rany :) jsem nekde kolem 100..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    JOPS: je mi 50
    JOPS
    JOPS --- ---
    RUDOLF: a celkovy level? :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Já mám vigor 15, to se mi asi časem vymstí, že jo?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Zase trocha toho Berserka

USHUI
    USHUI --- ---
    ja ted zkousim tohodle borce..
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: on je posila cim dyl ten fight trva, puvodne sem ho mastil se straight swordem a mimicem, ale dycky jsem zhebl v druhe pulce druhe faze.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: fight je jednoduchej, akorát v poslední minutě začne sesílat ty letící lebky a v tom jsem se vždycky nějak zamotal
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    a spis nez dmg toho mece vyuzivam toho staggeru
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ten boj je jednoduchy, ja mam jen problem ze jsem na 1-2 rany. Kdyz si dam bublinu tak o jednu vic
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    vzdyt je to jen reinkarnace Storm rulera
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Zas dluzno podotknout ze ten fight je s tim m3cem podivbe jednoduchy
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP: ok, takže s Claymorem +19 jsem se dostal do 55%, se Serpent Hunterem do 98%. Teď to dát ještě do těch 100% :)
    TAP
    TAP --- ---
    BIMBAS: to máš těchto. ale tak aspoň v jednom bossfigtu mysleli na nás mečistníky bez špetky inteligence
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TAP: já si řikal, jestli si ten meč mam na něj vzít, jestli je to ten samej fór jako s Yhormem a Stormrulerem v DS3, ale vlastně mě bavilo dat si ho vícekrát, když už se s nim tak dělali... ok, tak příští session zkusim vyměnit weapon :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    TAP: njn když maš sílu 10 tak to chvili trvá
    TAP
    TAP --- ---
    že vám do toho skáču, ten meč jste si vzali? pak nevim co by na tom bylo na 2 dny a že by to byl snad nějakej důvod chodit na pivo
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ale zase chapu ze starym se takovy boj musi pripominat a nove šokovat
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: hada? Myslis pod Volcano Manor ? zrovna mu hubuju. Uz to skoro bylo nez jsem to na 2dny odlozil. Hrozne tupej boj :))) Ale klon se hodi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam