• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Pohleď pes! Uplne vidim, jak to bude montovat ty cesky vyrazy dohromady. "Vyzkousej - prst - ale - díra!"
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Jo! To tu ještě chybělo...
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja to btw cely to hraju na light roll coz znamena ze beham v podstate ve spodkach..
    ENDER
    ENDER --- ---
    RIVEEK: jo tos byl ty :) uz vim..
    Nauc se rollovat :)

Ja na stit nastesti nebyl tak navyknuty, ale pri prvnim pruchodu ds3 bych nedal dancera a gaela.. U gaela jsem poprve stravil 10 hodin a z toho 2 se stitem nez jsem ho zabil..
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: no právě že blbě :-D, zatím se to dalo a postupně to je to u bossů hůř a hůř využitelný. Však na to hudruju celou dobu, že předešlé DS jsem odehrál vždy s obří zbraní a obřím štítem a tady je to nevybalancované ještě hůř, než to bylo u DS3 po vydání, kde to pak taky dorovnávali. Nějaký poise a hyperarmor tady u ER řešit je zatím dost na houby.
    ENDER
    ENDER --- ---
    RIVEEK: je ten stit takhle pouzitelnej u bossu?
    USHUI
    USHUI --- ---
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Aha - to zas chodím se zvedlým štítem - dobrý vědět, nějaký shardy do toho teda nahážu. Je na to i nějaká z těch statistik, na to kolik žere block staminy? U těch obranných popravdě moc nechápu, jak funguje třeba robustness, vitality nebo poise..
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    LOPIK: ne na útočení, ale na blokování. Víc ustojíš a bere ti to míň staminy, ale pokud nepoužíváš blokování a blockcounter, tak je ti to k ničemu
    TERZ
    TERZ --- ---
    LOPIK: Minimálně pro zlepšení guard boosu nebo tak nejak, blok tě stojí méně staminy.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Je vůbec k něčemu plusovat štíty? Přijde mi že se to vztahuje jen na útočení, což nedělám vůbec..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    LOPIK: stejne jako ja. Jak jsem si rikal, ze rozjedu uplne jinej styl nez v DS1, tak jsem sklouznul k uplne stejnymu scenari. Stit na zadech, halapartna v pazourech.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    já to mám na silnýho tanka - Level 103, Strenght, Vigor a Endurance na 45, k tomu kolosální Grafted greatsword na max a Manortower shield na +24 a většinou Scalearmor set. Ten "Block counter" jak se učí tady RUDOLFs panelákama je super. Všechno většinou zadupu do země, ale samozřejmě jako v DS to není samospásný, chce to hrát hodně s rozvahou, hlídat si skupinky a operovat s okolím. Ale časem u Malekita padla kosa na kámen, jsem na něj pomalej a s tou kolosálkou ho nestíhám zasahovat, aniž by mě nedával na dvě rány KO, ale pořád to zkouším. A k tomu jedu jako bokovku novou postavu s jiným buildem, hroznej mor, tahle hra.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    ENDER: Já mám obyčejnou halapartnu +17 s magic ashem (nejsem se schopnej pohnout na jinou zbraň) a kouzelnou hůl - meteorite staff jsem včera měnil konečně za jinou..
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Jen si pockejte na toho zmrda na konci. A samozrejme je po porazka iluze a pak to teprve zacina.
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ENDER: 71 a jedu maga takze meteor staff a mec co pada z tech fousatejch magu
    ENDER
    ENDER --- ---
    VITEKK: jakej lvl?

Jaky jedete zbrane? Ja skoncil u golden halberd a prijde mi to jako solidni nahrada za great club, ktery jsem hraval v ds (nema takovej stagger, ale na bossech je to stejne jedno)..
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VITEKK: čekal jsem taky něco na způsob Gwyna, škoda
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja se konecne odhodlal jit na rhadana, a sel asi na poctvrty, cekal sem teda vic
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam