• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Hledam už několik hodin Smithing Stone 7 a nacházim jen samý 6, 8 a 9. Zvláštní styl humoru....
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Miguella's Halligtree naprosto senzační lokace, ta mi dneska udělala radost ;)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Přátelé, pokud zítra stihnem všechno a bude trochu klidu, tak kupuju ER a konečně to s mladým rozjedem :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    Dneska jsem nekde na netu zahlidnul video: 10 chyb, ktere novacci delaji v Elden ring, tak jsem si ho pustil... Abych nasledne zjistil, ze baldachins blessing mi ubiralo asi 100 hp...
    GURBON
    GURBON --- ---
    Dnes jsem zjistil, ze mi najednou nevim proc ( byl jsem 14 dni mimo na dovoleny) nejdou mazat znacky z mapy. Zrovna by se mi to celkem hodilo, protoze jsem pokosil vetsinu slabsich bossu na zacatku. Vam to jde?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    STARF: když jsem hrál DS na KB+M, nedal jsem na to dopustit - teda do doby než jsem se přesunul od stolu do obejváku na gauč a TV... asi měsíc jsem si musel na gamepad zvykat, nadával jsem jak dlaždič, hlavně kvůli ovládání kamery, ale teď mi to přijde úplně přirozený, jediný, kde mi dneska chybí myš je asi při míření lukem
    TAP
    TAP --- ---
    STARF
    STARF --- ---
    FIONOR: ze jde v menu zmenit, aby hra u tooltipu ukazovala klavesy vim
    pokud se podivas na speedrunnery nebo nejaky pvp videa, skoro vzdy hravaj lidi KB+M... mys je proti joystickum na gamepadu proste nasobne rychlejsi a presnejsi nastroj
    ale jinak souhlasim, ze gamepad je pohodlnejsi
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    STARF: input prompt pro klávesnici si musíš zapnout v menu, From Software nepředpokládá, že by někdo byl takový masochista, aby hrál na klávesnici (nebo tím udržují balanc mezi hráči, pokud jsi toho názoru, že s klávesnicí a myší budeš mít výhodu proti lidem, kteří jedou na gamepadu).
    Navíc, oni cílí hlavně na PS a Xbox. Vlastně můžeme být rádi, že to není exkluzivka na PlayStation.
    STARF
    STARF --- ---
    VON_GILOTINE: UI a ovladani je trochu facepalm no... asi pul hodky jsem schvalne zkousel hrat na klavesnici, protoze bych pak teoreticky nemusel resit moc target focus a na pvp je to lepsi, ale fakt, ze ti to ani v keybindings neukaze, ze mapa se otvira pomoci G je... zajimavy po 11 letech, co From Software vydava na PC
    taky nejde nabindovat kombinace mysi s nicim jinym, nez shiftem (chtel jsem mit F+mys jako L2/R2)

jinak zatim jsem hral spis offline, protoze jsem resil stuttering a jakz takz s tim pomohl az Special K mod framework, kterej ale nema rad Easy Anti-Cheat
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VON_GILOTINE: Hoist Secret Medallion, to byl fakt secret, no :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    STARF: haha to sme na tom podobne. sice jen 150h ale taky mi unikla jedna zbran z questliny, ja zase z nedostal achievement za radahna a jelena, a teda mechanika ktera mi taky dosla az nekdy po sto hodinach a to sice ze se casto objevuji predmety na miste kde se s tebou npc rozlouci me stala jeden ending.
    ano na nepovinneho tree sentinela pred malikethem sem sel asi 2h v kuse nez se mi to povedlo uskakat.

cloveku obcas nedojde jak je zvykly z from softwaru jen na kutaleni se ze muze nadskocit.

ted se bavim tim ze zjistuju kolik jsem minul jeskyni.. no zatim asi pet. a nektere ruiny jsem mel taktez nedodelane, pac jsem taky nevedel, ze proste ve všech ruinach je ta dira a ne jen v nakejch

jinak za nejvic design fail povazuju ze aby se ti ukazalo "hoist secret medaillon" tak musis tuknout "switch action"
    STARF
    STARF --- ---
    STARF
    STARF --- ---
    Konecne dohrano a muzu zas zacit existovat IRL. :) Takhle me naposled bavilo snad jen WoW pred 18 lety.
    Jel jsem hodne exploratory playthrough, kdy jsem chtel projit fakt uplne vse - save rika 186h (z cehoz tak 20h bude afk). Z puvodniho prisonera, potazmo planu jet spellsworda, jsem v druhy pulce hry provedl respec na faith build s greatswordem (Blasphemous Blade je top) a byla to dobra zmena. Ke konci jsem zacal hodne jako primarni zbran pouzivat Raptor Talons - ten super rychlej utok s bleedem a v kombinaci s Quickstep weapon artem bavil.
    Nejvetsi zasek jsem mel paradoxne na mini bossovi - Draconic Tree Sentinel pred Malikethem (odhaduju tak 50 smrti). Jinak vetsinou vse padlo do 5 pokusu.
    Bohuzel jsem si odriznul loot jedny zbrane a tak nemam Legendary Armaments achievement. Za Commandera Nialla jsem taky nic nedostal (bug).
    Anyway, cas na NG+. :)
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    RIVEEK:
    No ono vlastne otevre, jenom to neni takhle primocare
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    chápu, já už jsem byl tou hrou tak znuděnej, že jsem si musel nechat říct od letištních dobrodruhů v partě kterým směrem...
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    _KOFILA_ VITEKK: tady jsem si strašně naběhl: říkal jsem si, že to určitě otevře cestu v jihozápadní Liurnii, jak je ta plošina nad Village of the Albinaurics, kam se v první části hry nedá dostat - a ono nic. Jezdil jsem kolem celou věčnost a marně hledal nějakou novou skulinku. Pak jsem později čistě náhodou uviděl v Limgrave levitovat kamení a wow! Krása podzemní!
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    VITEKK: Místo dopadu odpovídá směru kam letěla kometa v té animaci po zabití Radana.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VITEKK: rozhlidni se, uvidis levitovat kameny ve vzduchu… limgrave to je… zkus ho objet dokola…
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja zaboha nemuzu najit kam dopadla ta kometa po zabiti radana, sem prolez uz snad celej limgrave..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam