• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    VITEKK: Místo dopadu odpovídá směru kam letěla kometa v té animaci po zabití Radana.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VITEKK: rozhlidni se, uvidis levitovat kameny ve vzduchu… limgrave to je… zkus ho objet dokola…
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    ja zaboha nemuzu najit kam dopadla ta kometa po zabiti radana, sem prolez uz snad celej limgrave..
    ENDER
    ENDER --- ---
    Hmm, tak se mi stala takova neprijemna vec, nemuzu nikde najit Fire Cleanse Me na zbaveni se scarlet rotu... Trosku me to nasralo se priznam... Kemp je vybranej (je pravdepodobny, ze jsem tam uz byl), ale kouzlo nikde :/
    Urcite jsem ho neprodal ani nezahodil, protoze se niceho nezbavuju...
    TAP
    TAP --- ---
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    VITEKK: Obyč lordsworn greatsword, ten sem vytunil a narval do něj Frost ashes, pro Maga dostačující na Close fight, ale to bylo před patchem.....nějaký bossy ztížily a Frost nerfli
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    FRIZER: jakej mecik?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: hele, docela dobrý jsou prej Demon's Souls, kdybys náhodou nevěděl, do čeho píchnout
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: ropáci! Pěkně! Já jim říkal "mloci," připomínali mi ztvárnění mloků v CZ komiksu Válka s mloky adaptovaném volně podle Čapka
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    A za me dva nejvetsi bizáry:
    Ringed Finger - ...
    Ghiza´s Wheel - Hellriser by mel radost

BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    dva mece co se mi asi nejvic libi
    Golden Epitaph - protoze vypada jak z W40K
    Sword of Night and Flame - kvuli napadu a proste jak vypada

FIONOR
    FIONOR --- ---
    FIONOR: jsem idiot... Moonveill mám +4, Uchigatanu mám +9
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    BIMBAS: Je ok, ale stejně jsem radši používal svůj +25 mečík s Frostem...mám ho u kouzelníka....ale teď jedu katany na dex buildu...
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    JOPS: na severovýchod od Raya Lucarnia Academy je důl, kde z bosse padne item pro obchodníka, který dobvoluje nakupovat Smithing Stone 1 a 2 (a obr Iji před Caria Manor má ty speciálná kameny až do 4).

Jen do toho dolu hodně doporučuji tupou zbraň. S +9 Moonveil katanou jsem si skoro neškrtnul a s +3 Morningstar jsem byl nezastavitelný. A ten boss není ani tak moc náročný.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: v podzemi jsi byl? Ja nekde objevil kameny(asi rotten lake), takze uz nekde kolem lvl 80 jsem mel +8 zbran (z max +10).. A taky jsem sel vylepsit mimica z 0 na +10 a najednou se z nej stalo regulerni spolubojovnik..
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: hrad jsem proletel, ten uz mam za sebou, tak koukam na videa, jak vylepsit kouzelnika a asi pujdu trochu na sever :) pro mec.

Ale tech sutru mam strasne malo.
    USHUI
    USHUI --- ---
    PHOW_SAATCH: http://ushui.wz.cz/20220328231501_1.jpg ..a fotky z vyletu mas uz taky?))
    ENDER
    ENDER --- ---
    JOPS: bez do hradu, tam je sranda... Pak te cekaji jezera, kde poprvy v zivote potkas zivy ropaky (nevim jak ty rybi hlavy jinak pojmenovat)..
    JOPS
    JOPS --- ---
    VON_GILOTINE: koupis? hmm, asi jsem malo daleko...

ja porad smrdlam kolem levelu 40 a nevim nejak, kam jako mam jit...
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    VON_GILOTINE: íncanation je zarikadlo, to asi zadnou terminologii nevyzaduje. .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam