• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Kamosi meli s g2a sem tam problemy typu blokovany ucet ve hre, ukradeny login atp. Ale vetsinou v pohode.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ENDER: Jasně, občas to je old-school reflex a opatrnosti není nikdy dost :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    LOVE_DALI: kdyz koupis kartou, vzdycky muzes reklamovat, kdyz se to pokazi...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ENDER:
    LOVE_DALI: Je to tam. Díky :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ENDER: Tak jsem je zkusil a nějakou dobu to zpětně hrálo divnou pachuť. Už ani nevím proč.
    Order has been placed.
    Peníze poslaný - tak uvidíme :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    LOVE_DALI: ja nakupuju na g2a, tam to stalo podobny penize pri spusteni. Byla to krabicova verze, poslali jen klic :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: a zcela zdarma 24/7
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    mírně OT, ale je https://www.gamebillet.com/ safe?
    konečně jdu koupit ER :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    koukam ze fousač ma na vse odpoved, ale na vse…
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: pravě sis postěžoval, že ti z Elden Ringu udělali Dark Souls, gratuluji :)
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    prvni no hit/damage run, 2:50:52.

Twitch
    https://www.twitch.tv/seki/

IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    RIVEEK: ten šikovnej bodací úder uděláš i při kombinaci crouch + light attack btw. když není prostor na roll
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    musim se pochlubit - konečně zabit Clergyman / Malekit Black blade - a to zarputile pořád s tím collosal swordem a great shieldem, ale bohužel jsem se ve druhé fázi musel snížit k mnou nenáviděnému rollování - potíž byla v tom, že obyčejný silný i slabý úder s tím obřím mečem strašně dlouho trvají a vždycky mě zasáhnul (protože proč nějaká hyperarmor mechanika, že?), ale při kombinaci kotoul a lehký úder jsem s tím dával bodnutí jako s rapírem, které šlo v podstatě instantně. Tak jsem ho prostě upíchal k smrti :-) Takže jestli někdo bude mít stejný problém s heavy buildem jako já, this is the way! Jo a Clergymana jsem mezi tím naučil krásně blokovat a zabíjet jen s pomocí toho guard counter úderu. Celkově asi týden a půl večer co večere bambilion pokusů, než jsem přišel na správnou techniku...

A teď jsem někde na poušti v hlavním městě a úplně čekám, odkud vyskočí Gael the Slaveknight, jak to vypadá úplně jako konec Ringed City :-)
    GURBON
    GURBON --- ---
    NJORL: jo, dik, tim ze tam dam stejnou to opravdu maze
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    BIMBAS: respektive neznam tu zbran. Pokud se bavime o jejim skillu tak ten by s vylepsenim zbrane mel mit vyssi dmg
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    SITH: vychazim z toho ze na hada jsem si upgradnul kopí a daval jsem vetsi dmg, takze imho ano
    SITH
    SITH --- ---
    Když si přes smiting stones vylepšuji laculi glintstone dřevěný meč, zvyšuje mi to dmg magickou toho glintstone kouzla nebo jen fyz dmg?
    NJORL
    NJORL --- ---
    GURBON: s tim jsem mel taky par problemu. obcas jsem dal waypoint - sloup modreho svetla - nekam kde uz neslo znovu kliknout. to de-bugnes tim, ze nekam na mape naklikas vsech pet moznych waypointu a tim se ti smaze ten kterej nejde smazat tim ze na nej kliknes. je jich max pet.

A znacky jsem dokazal smazat jen tak, ze jsem na tom samem miste vytvoril uplne stejnou zacku. to tu starou smazalo.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    lake of rot...jako fakt bez kone? omg. Dal jsem to ale vracet se tam asi chci jenom pro ty sutry. Fire Gianta jsem delal asi 10x abych zjistil ze ve výhni obrů nic neni...
    Mno jestli ten kronikář z hospody u kulatýho stolu řiká kolik toho chybí do konce tak mam jeste nejaky 4 pišišvory. Nevim kde je najdu. Dve lokace me nechteji pustit dal.
    Pojedu uz podle wiki. Nemam pocit ze bych uz neco hledal, nebo chtel. Myx posledni somber stony na +10 zbrane. Pojedu asi uz rovne za nosem. Kdyz prijdu do nove lokace tak me sice zajima ale asi jako turistu, na jedno odpoledne. Jsem nesycen. Je to dobre, ale stacilo :) lvl113 glass cannon
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    PHOW_SAATCH: ty by mely bejt ve volcano manor a kolem a na severu obecne tipl bych..jednodussi mas dojit si smithing stone bell offering
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam