• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    FIONOR: a do pr... na tohle jsem natvrdlej, zkusím vypátrat, díky za nasměrování!
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    RIVEEK: pokud jsi odhalil tajemství Radagonovy sochy (které naznačuje už Turtle Pope), tak to dává smysl.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Juchů, Godfrey udatný je kaput, přede mnou je (doufám) poslední bosfight - a teď jsem trochu zmatený :
    na kříži byla myslím ta královna Marika (mělo pěkný boky, útlý pas a ženský ňadra dmoucí + blond vlasy) a na zem spadnul nějaký Radagon, evidentně chlápek a zrzek k tomu. A co má proboha znamenat duhový plesiosaurus s křídlama? To měli Fromsoftware nějaký super matroš :-)
    Každopádně ten si nechám na později a ještě musím prošmejdit mapu, kde jsem co zapomněl - určitě nemám prolezlý celý podzemí a střed toho Caelidu, nebo jak se jmenuje ta červená oblast...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON
    GURBON --- ---
    SITH: Jsou tam 2 cesty, po schodech s kouli jsi tam hned a nikdo ti neprekazi.
    SITH
    SITH --- ---
    FRIZER: koukal jsem na youtube, nějaký kluk to řeší tím, že prostě přijde přímo před Rennalu a bez zaměření ty kameny hodí na ní. Zkusím doma. Oceňuji to týrání a mučení hráčů tím, že k Rennale musíme běhat 10minut od poslední grace
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SITH: ok, to jsem nepochopil...no já dělám to, než přehazovat zaměření že to zruším, natočím se k cily a pak ho zaměřím...na druhou stranu když jsem hrál DS na notasu tak jsem to vydržel asi deset minut a běžel pro nejlevnější gamepad
    SITH
    SITH --- ---
    FRIZER: studenty zabiju mečem, problém mám s Rennalou
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    SITH: Ty to hrajes na klavesnici? Na gamepadu se to posouva levym trigerrem tusim.
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SITH: Zbytečný čerpat si FP na tyhle smucky....tak jedině nějaký Frost stomp nebo něco takoveho
    SITH
    SITH --- ---
    FRIZER: jenže napichovátko dává třebas 150dmg kdežto kameny i 1000, well well :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SITH: Mág se jede odjakživa s podpůrným napichovadlem, přesně z téhle duvodu
    SITH
    SITH --- ---
    help :)
    jsem jako mág u Rennaly a mám problém zaměřit kouzla přímo na ní, protože mi to přes "Q" skáče na ty žáky na zemi a ne na ní. Takže kouzla lítají někam do prdele a ne na ní. Jak to na PC prosím přehazujete?
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    kdyby mela v tech snadalech ponozky tak uz by jenom medium rollovala..

ENDER
    ENDER --- ---
    BIMBAS: jj, tam jde o merchanta, protoze je to v podstate trziste... Ale kdyz to clovek koupi kartou, vzdy to muze reklamovat.. Navic u novy hry si myslim, ze je to ok.. V pripade ER jsem kupoval krabicovou verzi, kde je pravdepodobne vyssi marze pro obchodnika.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: kdepak, to vubec. Jen ta delka je uz trochu moc a ztratil sem se. Ale nic to nemeni na tom ze je to skvele
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Kamosi meli s g2a sem tam problemy typu blokovany ucet ve hre, ukradeny login atp. Ale vetsinou v pohode.
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ENDER: Jasně, občas to je old-school reflex a opatrnosti není nikdy dost :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    LOVE_DALI: kdyz koupis kartou, vzdycky muzes reklamovat, kdyz se to pokazi...
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ENDER:
    LOVE_DALI: Je to tam. Díky :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ENDER: Tak jsem je zkusil a nějakou dobu to zpětně hrálo divnou pachuť. Už ani nevím proč.
    Order has been placed.
    Peníze poslaný - tak uvidíme :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam