• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TERZ: hudba velky spatny. U Tree Sentinela jsem si rekl aaaaach, krasnej motiv a pak to slo strme dolu a dopadlo to tak, ze jsem ten ambientni trochu otravnej podkres vypnul komplet a zapinam ho jenom u bossu a pomalu uz ani to ne. Navic jsem si vcera pustil kompilacku ke cteni dalsiho dilu Berserka na Spotify, kde bylo zakomponovany theme Gwyna z DS1 a diky tomu me zamrzel ER soundtrack o to vic.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    BTW : OST, jestli to zítra při práci vydržím, přeposlechnu si to celý, dneska už mám za chvíli "padla" :-)
    Elden Ring (Digital Soundtrack) | Full Album
    https://youtu.be/8k0QPEQxr24
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    TERZ: hudba je slabší, ale zas tak mi to nevadí. Také to "neurazí, nepotěší."
    Jen u souboje s Godfreyem mi přišlo, že je to celkem tématické a chorál na pozadí jako by chvílema zpíval "Godfrey, Godfrey." Trochu mi v některých připomnělo Jugernaut theme z Deadpoola 2, ale jinak hudba tak nějak nuda, nuda, šeď, šeď...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TERZ: hudba je bohužel nejslabší článek celýho ER
    ENDER
    ENDER --- ---
    Poridil jsem si golden halberd, kolem lvl 120 ho mam na +10 a trosku mi to skazilo hru. Mam 900 dmg (co jsem koukal na kalkulacku, dava to vic nez greatsword) a hra se dost zjednodusila. Doufam, ze se to zase stizi az vlezu do zimy a jsem zvedavej na malenii.
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    TERZ: dělá to, co má... podkresluje prostředí a nesnaží se cpát do popředí (vyjma Siofra River, tam mi přišla moc výrazná a rušivá)
    já obecně preferuji hudbu, které si člověk nevšimne, ale když ji vypne, tak chybí
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    TERZ: ta už mě od začátku přijde z celé série nejslabší - i když já si (až na pár výjimek) vybavím soundtrack jen u bloodborne a Sekiro kam jsem se dostal znělo hezky
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    postupne jsem dosel k tomu, ze ta hudba je delana tak, aby byla vic ambient atmosphere nez hudba. nijak mi to nevadi ani me to neurazi.
    ja ted druhy pruchod a fascinuje me kolik npc jsem uplne minul. jednou jedes blbe a uz jsou navzdy pryc
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    BIMBAS: pokazde mi ten boss fight prisel jiny, tadyto je takove jejich finale. za me fer. draka muzes pomlatit asi ctyrikrat a stejne dycky uleti. cesta k jeho zabiti vsak je. a stoji za to
    RIVEEK: tve tuseni je very educated. je to nalevo od jezera, four belfries. tam jsou ty vcucky.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Tak už tady víc lidí pokročilo, dalo si pár desítek hodin, jak jste na tom s názorem na hudbu? Mě to přijde strašně slabý, 2 týdny sem to nezapl a nevybavím si vůbec nic.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    BIMBAS: Godskin duo? Bohužel se musíš přes ně dostat dál. Taky jsem se na nich nějakou dobu zdržel a nadával jak špaček :-) Zvlášť vždycky asi tak 5 vteřin po tom, co jsem jednoho z nich zabil. Skoro mi tam chyběla hláška "Rise, if you would... For that is our curse" :-)))

Každopádně jsem rád, že jsem se nesnažil dokončit Radagona + Plesiosaura (Beast takový blbině odmítám říkat) - v severní části zimní oblasti jsem měl vynechaný hrad (to je takový to, "sem se vrátím později" a pak na to zapomenu) a díky tomu se mi otevřela ještě jedna část mapy. Hurá!
    Taky pořád doufám, že se i nějak dostanu do jedné podzemní části, kam vede zbořený most a jen smutně koukám na jeho nedostupný druhý konec. Hledal jsem nějakou tu rotundu s výtahem ve středu Caelidu, pod kterým to tak +/- je, ale nikde nic. Tuším, že časem budu muset oběhat ty vcucávací teleporty a jeden tam bude ústit. Pamatuju si, že jsem jich někde měl víc na jednom místě, ale zaboha si už nevzpomenu kde. Holt už stárnu...
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    já to zase před pár dnama zapíchl v te zone s tim tornadem. Draka jsem obehl, prat se s nim byl ulet. Ted jsem dobehl nekam kde se do me pustil ten tlustoch s dlouhánem. Musim je delat nejsou nahodou volitelní ? Prijde mi ze neunikatni bossove jsou už dost vata. Bylo fajn je videt prvne. Ale potkal jsem tlustocha na moste, pak v kostele, pak u šneka summonera a ted tady. Dlouhana jsem potkal v divine vezi, u šneka summonera a ted tady. Pritvrzujou tim ze ted mi je dali najednou. Jako kluci se stitama na +9 je zamestnaji dokud nesejmu jednoho ale i tak jsou za trest...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja si uz podruhy zabil patchese, takze ani podruhe si neuziju jeho questlajnu.
    blbec, jsem dal dvakrat L1 a on zhebl.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    kdyz se rozhodnete vyvrazdit vsechna npc, bacha, turtle pope se po absolution neobjevi… 36k dmg je do nej treba ulozit a je to to posledni co do nej ulozite…
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Jinak, ten gimmick s tím, že se všichni bohové a demi-bohové jsmenují podle iniciál G.R.R.M. je dost na houby.
    Když hraju D&D tak svým hráčům zakazuji brát si jména, která začínají na stejné písmeno, nebo zní příliš podobně, pokud to nemá zásadní důvod... a tady jako kdyby ve From Software neznali víc než tři písmena, od kterých ty jména můžou začít... Nehledě na to jaký mají v Japonksu problém s R a L.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    FIONOR: a do pr... na tohle jsem natvrdlej, zkusím vypátrat, díky za nasměrování!
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    RIVEEK: pokud jsi odhalil tajemství Radagonovy sochy (které naznačuje už Turtle Pope), tak to dává smysl.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Juchů, Godfrey udatný je kaput, přede mnou je (doufám) poslední bosfight - a teď jsem trochu zmatený :
    na kříži byla myslím ta královna Marika (mělo pěkný boky, útlý pas a ženský ňadra dmoucí + blond vlasy) a na zem spadnul nějaký Radagon, evidentně chlápek a zrzek k tomu. A co má proboha znamenat duhový plesiosaurus s křídlama? To měli Fromsoftware nějaký super matroš :-)
    Každopádně ten si nechám na později a ještě musím prošmejdit mapu, kde jsem co zapomněl - určitě nemám prolezlý celý podzemí a střed toho Caelidu, nebo jak se jmenuje ta červená oblast...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    GURBON
    GURBON --- ---
    SITH: Jsou tam 2 cesty, po schodech s kouli jsi tam hned a nikdo ti neprekazi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam