• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Muj jedinej zamer je koupit si starou 911 a projet nordschlaife a kvuli tomu musim sbirat zpiceny fordy, jezdit dragrace, americky dragster trate. A kvuli jakykoliv zmene se musim klikat pet obrazok zpatky do cafe nebo garaze...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: V jakym smyslu? Jediný auta, který sem tam hraju, jsou GAS GUZZLERS Extreme... arkáda až na střechu ;)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Ja byl tejden na kolech na kypru, vratil jsem se, a taky jsem ten ER zapnul na hodinu. Vztekam se ted u GRAN TURISMA.. ktery je uplne ale uplne vymrdana kundovina.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    na podruhy mi ten svet teda prijde uz dost malej.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    _KOFILA_: ale jako jasne. Znat te vic tak se smeju pod fousy. Nezname se tak mi to prijde divny. Vzdyt ja nakonec ty svoje introvertni katastrofisty mam i rad. Vim ze chytrý humor delaji chytří lidé
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: nehraju nic... jednou týdně se na hodinu přinutím hrát ER ale po chvíli chození v nocronu to vypínám... hele to není že bych vám podsouval ten jeden jediný světonázor... prostě jsem si chtěl popovídat, nejde to, tak to nejde... a že jsem si rejpnul jestli si četl po tom co jsi posledně napsal že čteš jen nadpisy... však hej .)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: můj bimbas se tě ptá, co hraješ, když nehraješ ER, třeba se někam posunem
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: mluv na mě a ne přes bimbase...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: nemusej mluvit ani diplomaticky, mělo by to mít ale aspoň nějakou argumentační úroveň a vtip, já nemám problém oddělovat formu a obsah, a je mi jedno, když se do mě někdo trefuje, často mě to i baví, ale nemělo by to bejt jen pro to, že to píšu já, což mi teď tak trochu přijde... už dávno jsem tu psal, že Dark Souls 1 pro mě už nic nepřekoná, že hudba v ER je celkem trága, že obecně nemam moc rád open worldy, že je na mě ER málo temnej atd. atd., ale je to jen osobní názor a nevim, proč to omílat furt dokola... a přepisovat a rešeršovat texty z odkazů jen kvůli Kofilovi, aby na to nemusel klikat, fakt nebudu, na to je můj čas pořád ještě moc drahej :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    BIMBAS: ale to je záměr to hovadství... nejsme na akademický půdě a emoce jsou třeba... jasně že kdo není blbej tomu co říkám rozumí a nevím jak vy, ale já se tomu upřímně směju... všemu .)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    _KOFILA_: ale prdlajs. Ja ti treba rozumim a i s tebou v nekterych vecech souhlasim. Kdyz ty to vzdy napises jako hovado :D promin, musel jsem. Mam podobne dva kamose a porad jim rikam ze musi mluvit diplomaticky, pokud s nimi má okolí počítat
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Vousaci, ja jen nastavuji zrcadlo. Jak totiz vystoupis z takoveho toho placani po zadech “konecne hrajeme hru ktera je dobra protoze byly dobre ty pred tim” okamzite jsi jidas na kterem si tu vsichni smlsnou… Tady zajimava diskuse neni. Zil jsem v bludu, chodil jsem sem 20 let abych si nyni otevrel oci a rit. Nakonec vse co jsem zprvu napsal ale po mesici napisete taky. Ale opatrne, mezireci… Diskuse tu ale neprichazi v uvahu, nejde sdilet nic. Nejde se zamyslet. Vse je smeteno bud “me to nevadi”, nebo “mam kamose a ten je lepsi” nebo “davam sem clickbait clanky co zobrazujou reklamy u kterych nectu ani nadpis”… Tak ja nevim kde jsme. Prisla sem vlna hracu primitivnich her protoze ER je open world, a misto tve nepsane role byti bardem a poukazovat na to exaktni je z toho bramboracka plna obvinovani…
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: za normálních okolností by tady visela jedna novinka k tématu, která by třeba nikoho nezajímala, díky tobě se tady ale zase rozjel úplně offtopic xchat... to jenom abysme si ujasnili, kam se kdo snaží tuhle diskuzi směřovat
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ENDER: tady se hodnotí jen líbí/nelíbí, netahej sem kdo ti kdy ublížil a nehledej sparing partnery .)
    ENDER
    ENDER --- ---
    _KOFILA_: Tobe svet taky udelal neco osklivyho, ze se tady chovas jako debil?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: Já v tom odkazu slovo souls nevidim, pomůžeš mi ho najít?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: A to ti tady zerou? Roli generatoru odkazu se slovem souls?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: tentokrát ani nadpis
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: A to jsi cetl? Nebo zase jen nadpis?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jako další může s FromSoftware spolupracovat Sanderson » Vortex
    https://www.vortex.cz/jako-dalsi-muze-s-fromsoftware-spolupracovat-sanderson/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam