• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ENDER: janto vzdy povazoval za jeden z hlavnich prvku znovuhrazelnosti. Timhle by to asi rozbili
    GURBON
    GURBON --- ---
    VON_GILOTINE: hm a ja naivka si myslel, ze uz se blizim ke konci... no tak ne :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    specialni i normalni do lvl 9, whats the deal then
    GURBON
    GURBON --- ---
    ENDER: Tak movesety si vyzkousis i bez upgradu. Jinak jak obyc kameny tak specialni se daji do lvl4 kupovat.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Musim rict, ze me na er (obecne i v ds hrach) merzi, ze clovek nemuze snadno upgradovat zbrane tak, abych si mohl vyzkoušet jinou zbran a kdyz zjistim, ze mi nevyhovuje, mohl bych snadno prejit na jinou...

Mam asi 50 zbrani, rad bych nejaky vyzkousel a nechci proste vyhodit kameny z okna..
    GURBON
    GURBON --- ---
    VON_GILOTINE: aha, kazdopadne asi takhle
    " podle fextralife tam je nějaký bug a některé duplikují jen specifické remembrance
    Walking Mausoleum | Elden Ring Wiki
    https://eldenring.wiki.fextralife.com/Walking+Mausoleum "
    Pisou tam i, ze je tam videt nemusis a kdyz prijdes po nejakym case, videt budou, tak uvidim casem.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    no nektery nemaj lebky na nohou ale prave jen kolem dveri, kam musis vyskocit a lebky rozbit
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Jen pozor, kdyz se na tyhle obludy dostanete jinak ( sikovnym skokem etc. ), bez toho abyste rozmlatli ty lebky na nohach ( a donutili ho kleknout ), tak dvere nepujdou otevrit.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    pan fionor je bohuzel nadsenym uzivatelem Double Ignore, takze nevim, co pise a tim se nam tu diskuze mirne komplikuje
    GURBON
    GURBON --- ---
    VON_GILOTINE: Mam jednu z godrika co jsem teda pouzil v ty vezi a druhou z renally, za kterou mi v hubu nabizeli nejakej palcat a ten jsem zatim nebral. Vcera jsem byl ve dvou chodicich domeckach a nevidel jsem nic. Ale asi to bude jak pise FIONOR .
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    GURBON: remembrances. jakoukoliv i tu pouzitou. ale myslim, ze kazdou muzes duplikovat jen jednou
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    GURBON: podle fextralife tam je nějaký bug a některé duplikují jen specifické remembrance
    Walking Mausoleum | Elden Ring Wiki
    https://eldenring.wiki.fextralife.com/Walking+Mausoleum
    GURBON
    GURBON --- ---
    FIONOR: tak to v tom pripade nechapu, mam 2, ale kdyz jdu k tomu duplikacnimu stolu, ani jednu mi to nevidi
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    GURBON: remembrance z bossů před tim, než je spotřebuješ (vyměníš) u Finger Reader v Roundtable Hold
    GURBON
    GURBON --- ---
    mohu jeden dotaz k eldenringu? :)
    Uz toho mam odehrano celkem hodne, lvl okolo 80, nasel jsem uz asi 4 ty chodici baracky a vim ze v nich muzu neco duplikovat, ale doted nevim co, resp. doted jsem nic co by tam slo pouzit nenasel. Poradite?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Muj jedinej zamer je koupit si starou 911 a projet nordschlaife a kvuli tomu musim sbirat zpiceny fordy, jezdit dragrace, americky dragster trate. A kvuli jakykoliv zmene se musim klikat pet obrazok zpatky do cafe nebo garaze...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: V jakym smyslu? Jediný auta, který sem tam hraju, jsou GAS GUZZLERS Extreme... arkáda až na střechu ;)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Ja byl tejden na kolech na kypru, vratil jsem se, a taky jsem ten ER zapnul na hodinu. Vztekam se ted u GRAN TURISMA.. ktery je uplne ale uplne vymrdana kundovina.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    na podruhy mi ten svet teda prijde uz dost malej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam