• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    JOPS: když poprvé dáš tu cestu od vstupní brány se seskakujícím demigodem k první grace, je tam ta holka.. dá ash na létající medůzu a příště bys ji měl najít u roundtable, tam s ní pokecáš a s kovářem a s ní. A začne ti vylepšovat Ashes.
    GURBON
    GURBON --- ---
    RIVEEK: ja uz pochopil ze nejsem tak daleko jak jsem si myslel, viz: GURBON
    JOPS
    JOPS --- ---
    hele panove, bavil jsem se sousedem, ze u kovare je nejaka baba, co mi ma zvysovat levely summonu. Aaaaa ja ju tam nemam a nevim, co pro to musim udelat? :D
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    VITEKK: ruzny kytky jsou na ruzny spirity, je to rozdeleny do dvou skupin. Podobne jako obycejny kameny a sombre kameny.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    GURBON: ale houby do lvl. 4. Kdyz loctive chodisdungeony a nosis zombie sestram v HUBu zvonecky, prodaj ti kame y i kytky jaky chces, s vyjimkou tech dracich specialnich.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    VITEKK: Ja som sa prave naucil pri Sekirovi konecne tie veci pouzivat, sugars a podobn srandy. V ER veselo craftim, hlavne bolusy (neznasam poison) a sipy. Ked chces mat svoju hard mode, nech sa paci, mne sa uz nechce kapat len tak :)
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    stejne jak u sekyra prakticky vubec nepouzivam zadny predmety, natoz abych neco kraftil, takze mam plnej inventar nejakejch masticek, paratu, medajlonku a ja nevim ceho.. uz ani prakticky nekoukam kdyz neco lotnu co to je.. Jediny zajimavy jsou ty sutry a kaprade.. Btw co se vylepsuje tim druhym kapradim? jedno je na ty pomocniky, ty nemam skoro zadny a tech druhejch mam mrte..
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    Grafted Scion v detailu... FS si dali fakt záležet, když vezmu v potaz, že většina hráčů uvidí jen změť končetin, které je zkoušejí vykuchat
    Elden Ring - Grafting is true body horror
    https://www.youtube.com/watch?v=B_RkJJMwfCA
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ENDER: janto vzdy povazoval za jeden z hlavnich prvku znovuhrazelnosti. Timhle by to asi rozbili
    GURBON
    GURBON --- ---
    VON_GILOTINE: hm a ja naivka si myslel, ze uz se blizim ke konci... no tak ne :D
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    specialni i normalni do lvl 9, whats the deal then
    GURBON
    GURBON --- ---
    ENDER: Tak movesety si vyzkousis i bez upgradu. Jinak jak obyc kameny tak specialni se daji do lvl4 kupovat.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Musim rict, ze me na er (obecne i v ds hrach) merzi, ze clovek nemuze snadno upgradovat zbrane tak, abych si mohl vyzkoušet jinou zbran a kdyz zjistim, ze mi nevyhovuje, mohl bych snadno prejit na jinou...

Mam asi 50 zbrani, rad bych nejaky vyzkousel a nechci proste vyhodit kameny z okna..
    GURBON
    GURBON --- ---
    VON_GILOTINE: aha, kazdopadne asi takhle
    " podle fextralife tam je nějaký bug a některé duplikují jen specifické remembrance
    Walking Mausoleum | Elden Ring Wiki
    https://eldenring.wiki.fextralife.com/Walking+Mausoleum "
    Pisou tam i, ze je tam videt nemusis a kdyz prijdes po nejakym case, videt budou, tak uvidim casem.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    no nektery nemaj lebky na nohou ale prave jen kolem dveri, kam musis vyskocit a lebky rozbit
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Jen pozor, kdyz se na tyhle obludy dostanete jinak ( sikovnym skokem etc. ), bez toho abyste rozmlatli ty lebky na nohach ( a donutili ho kleknout ), tak dvere nepujdou otevrit.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    pan fionor je bohuzel nadsenym uzivatelem Double Ignore, takze nevim, co pise a tim se nam tu diskuze mirne komplikuje
    GURBON
    GURBON --- ---
    VON_GILOTINE: Mam jednu z godrika co jsem teda pouzil v ty vezi a druhou z renally, za kterou mi v hubu nabizeli nejakej palcat a ten jsem zatim nebral. Vcera jsem byl ve dvou chodicich domeckach a nevidel jsem nic. Ale asi to bude jak pise FIONOR .
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    GURBON: remembrances. jakoukoliv i tu pouzitou. ale myslim, ze kazdou muzes duplikovat jen jednou
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    GURBON: podle fextralife tam je nějaký bug a některé duplikují jen specifické remembrance
    Walking Mausoleum | Elden Ring Wiki
    https://eldenring.wiki.fextralife.com/Walking+Mausoleum
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam