• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KOZLIKK: to už dělal, počkej kdo to dělal, pacifist build... jak to všechno porazil midgetama a dvojníkem sebe sama v mimic formě... zkusím dohledat...
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    shrnuti od Vaatiho.

Elden Ring's Lore: Explained!
    https://youtu.be/DYDs_Inzkz4
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    Lobos rozjel "Spirit Ash Summon Only Run", zatim to vypada jako meme build, ale verim ze z toho vytahne maximum. .)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ne o tom samozrejme zadna, any% kategorie je obcas uplny nesmysl. Proto jsem rad ze jsou este k dohledani ty speesruny z prvnich dni nez se to uplne rozbilo a ta kategorie prestala vsechny zajimat stran elden rinfu
    STARF
    STARF --- ---
    VON_GILOTINE: Speedrun pravidla rikaji, ze ruzny glitche, prochazeni zdma apod. spada pod "clever user of game mechanics" a je tak brano jako valid reseni. Viz treba Half-Life, staci kliknout nekam do pulky videa.
    Ale nazor ti nijak nerozporuju. :)

Half-Life in 20:41
    https://www.youtube.com/watch?v=VtI5HM7GVGY
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    SITH: je lehci nez to na zacatlu vypada, a rozhodne ho chces zabit. Netreba cekat
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    KOZLIKK: jo to me strasne sere, prijde mi to uplne debilni jak diky tomu v any% proste dou k.bonfirum kqm normalne vubec nedosli nic
    SITH
    SITH --- ---
    Já si tak chodím po mapě, najdu nějakou jeskyni, lezu tam, easy vojáci, na dvě rány jdou dolů, pokračuju dál, najdu dveře, otevřu je a tam nějaký magma drak. Než se rozkoukám, tak
    ... A dál už to znáte
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    VON_GILOTINE: zip je teleport glitch, pouzijes v jeden moment dve techniky cestovani, kazdou s jinym cilem. .)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    _KOFILA_: co tim zipem myslis? Koukatelne jsou ty all remembrances. All boss nikdy nebude, any% je uplna kravina
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    sledujete ty “zips” ve speedrunech?
    STARF
    STARF --- ---
    ENDER: Jak jsi daleko ve hre?
    Jednoduse ziskatelnej je treba Greatsword, ale jestli jsi uz dal, tak jsem si oblibil Blasphemous Blade / Death's Poker / Golden Order Greatsword, coz jsou teda "jen" greatswordy (pro prehlednost - Greatsword, co jsem zminoval na zacatku, je colossal weapon).
    V NG+ ted zkousim, jak imba muze byt bleed build. :) Vede 2x Reduvia, ale Raptor Talons nebo Eleonora's Poleblade taky bavi. Jeste se nekdy planuju vratit ke thrusting swordum.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    LAHINO: nejdřív musíš pokročit v její questlajně aby ti prozradila, kde je její tělo
    ENDER
    ENDER --- ---
    Musim rict, ze uz nejakou dobu hledam nahradu za golden halberd, ale ta zbran je tak strasne dobra, ze to snad ani nejde (nechci nic castit, ale jen mlatit) ... Ta zbran ma takovy staty, ze v raw dmg je v top 5..
    Zvazuju bloodhounds fang, kde by ten balanc mohl dorovnat bleed efekt.

Doporucili byste nejakou vetsi zbran, se kterou se vam dobre hralo?
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    IMOLOL: Hej viem, dik. Ale jej ikona je inde. Ak som dobre pochopil, jedna sa o kuzelnicku, ktora ma dve formy a kazda sidli inde, ta priputana sa mi neukazuje na mape. Alebo som slepy.
    Inak vcera som zabrdol do Siofra River a Anor Londo Archery Club vibe je tam silny
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    LAHINO: na mapě jsou vidět ikonky NPC
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    KOZLIKK: viděl jsem oba
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    PHOW_SAATCH: na to se tesim velmi, The Witch i The Lighthouse jsou v ramzi zanru vynikajici, takze nemam obav! :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Jak jsme tu nedávno probírali ty filmy... Kofilovi se omlouvám za odkaz
    První reakce: Seveřan je brutální a temnou řezničinou | MovieZone.cz
    https://www.moviezone.cz/clanek/43576-prvni-reakce-severan-je-brutalni-a-temnou-reznicinou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam