• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VITEKK: mam level 119 a jsem už u Elden Beasta, resp. u Radagona... Kofila mi v Altus Plateau zakázal levelovat
    VITEKK
    VITEKK --- ---
    btw mam lvl 110 a teprv sem dorazil na altus plateau.. ty co to maj na podobnym levlu dohrany to museli vzit hodne zkratka :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: tak šup
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    PHOW_SAATCH: nahodim ti tak leda novou anketu ty top10 vousaci…
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    _KOFILA_: nahoď svůj videoherní Top 10, jestli v něm nebude nějaká inspirace po dohrání ER, který už mam za rohem... dzenkuji
    EZEE
    EZEE --- ---
    _KOFILA_: pane uz vicero hodin tam pobyto, v alejich krvi vylito, kone kopyto vykvito, au to boli to!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---

Elden Ring je nový videoherní žánr, který se zove

13 hlasy od 13 respondentů

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---

Elden Ring dohrát

26 hlasy od 26 respondentů

PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOMMY_: džíny jsem měl a mám, ale nikdy jsem neměl džínovou bundu, to mně bylo nesmírně cizí a falešné :D
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    PHOW_SAATCH: Myslis prazdny a falesny, jako dzinova bunda?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ENDER: na stromu jsem taky párkrát zdechnul, protože jsem chtěl vyzobat všechno, a někdy je prostě lepší suicide run, než to čistit jednoho po druhym (a pak trapně uklouznout po větvi :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    IMOLOL, PHOW_SAATCH: Vzdy kdyz vidim podobna videa, pripadam si jako idiot... Nejhorsi je, ze kdysi byla doba, kdy jsem take spadal do elitniho 2-5% percentilu nejlepsich paranu prakticky ve vsem na co jsem sahnul, dneska jsem v hernim duchodu (uz by davno bylo 27) a jsem rad, kdyz to odehraju vicemene se cti, coz se treba neda rict o tom stromu, kde je dole Malenia, protoze tam jsem umrel asi 50x...
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    VESNACH: to je přesně on, šampion a hrdina lidu
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    PHOW_SAATCH: nebo s kytkou v ruce a trenkama ve quick slotu
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    IMOLOL: Malenii sólujou borci v květináči s trenkama na hlavě
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    ENDER: Malenii sólujou borci v trenkách s květináčem na hlavě :)
    GURBON
    GURBON --- ---
    ... rozdil mezi medium a slow je uz ted tak malej, ze kdyby ho zmensili, tak nebude mit smysl hrat medium.
    GURBON
    GURBON --- ---
    RIVEEK: Me se zda, ze ze stadia nepouzitelnosti ty greatswordy posunuli tam kde maj bejt. Kdyby mel bejt dalsi boost, uz by museli posunout rychlost vseho ( nezlobil bych se). Jedu celou dobu tezky a stredni a najit okna u bossu bylo se strednima tezky a s velkejma nemozny. Ted je najdu i s velkejma i kdyz to neni zadna sranda. Ale dohrat s greatswordem DS2 taky nebyla sranda, ale slo to.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    ENDER: neni to nijak zasadni zmena, jak jsem cekal, porad jsou pomaly (a ten specialni boost Grafted blade GoT mece neni znat vubec), ale je to kapku znat a treba prave u nahaneni Elden plesiosaura to byla ta kapka, co mi chybela.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam